Esi Bu ameliyatı olan kimse yok sanrm
Benim eşim geçtiğimiz Kasım ayında ameliyat oldu ama. Sizin sayınız var. Benim eşimin sayisida morfolojisi de sifirdi . Milyonu bırakın bin bile değil sadece 2-3 adet sperm vardı. Ameliyat kasimdaydi. Ben ameliyattan 1 ay sonra hamile kalmisim. Herkes şokta . Sizin sayınız iyi. Bence ameliyat gerekiyor derlerse ameliyat olsun.Esi Bu ameliyatı olan kimse yok sanrm
Ama benim eşimde varikosel fazlaydı. Solda 3.8 mm , sağda 2.7 mm sadece sol taraftan ameliyat oldu.Esi Bu ameliyatı olan kimse yok sanrm
Bizm sol tarafta 2 mm. Ameliyat olmak zorunda doktorlar da ol diyor çünkü tüp bebeklerde tutmuyo bizim oturup mucize felan mı bekleyelm olmuyo işte bi sebebi var bunun toplardamarlar genişleyince sıcaklık artar kirli kan artar spermlern fonksiyonu bozulur başka çaresi yok bunun herşeyi denedik biz beklemekle de hiç-bir şey olmuyoAma benim eşimde varikosel fazlaydı. Solda 3.8 mm , sağda 2.7 mm sadece sol taraftan ameliyat oldu.
O zaman mutlaka ameliyat olsun .Bizm sol tarafta 2 mm. Ameliyat olmak zorunda doktorlar da ol diyor çünkü tüp bebeklerde tutmuyo bizim oturup mucize felan mı bekleyelm olmuyo işte bi sebebi var bunun toplardamarlar genişleyince sıcaklık artar kirli kan artar spermlern fonksiyonu bozulur başka çaresi yok bunun herşeyi denedik biz beklemekle de hiç-bir şey olmuyo
Ne güzel keşke bizde 2 yıl boşuna beklemesydk. Tüp bebek daha iyi olur ameliyattan die düşündü eşim ama kısmet artk ameliyattan sonra olur inşallah tek umudum bu artkBiz bir dakika bile beklemedik ameliyat olmak için
İnsallah Allah yardımcınız olsunNe güzel keşke bizde 2 yıl boşuna beklemesydk. Tüp bebek daha iyi olur ameliyattan die düşündü eşim ama kısmet artk ameliyattan sonra olur inşallah tek umudum bu artk
DNA hasar testi yaptırınMrb arkdslar. Tanıyanlar bilir 2 tüp bebek başarısızlgm var eşimde morfoloji sıfır sayı ve hız gayet iyi. Ama gebelik 2 yıldır yok olmadı. Eşim ilaç kür ne varsa kullandı son 3 aydır sigarayı da bıraktı ama halen gebelik yok dün adet oldum. Tekrar tüp bebek istemyrm çünkü tutmuyo morfolojiden dolayı. Hep 5. Gün embryosu a kalite herşey yolunda oluyo ama tutunma olmuyo en son acıbademde yaptk yine olmadı. O yüzden tüp bebekten vazgeçtik e beklemekle de olmuyo. Eşimde varikosel grade1 yani 1. Evre varikosel var bazı doktorlar ameliyata gerek yok diyo bazıları gerek var olsun dio. Eşimde biraz korkuyo sperm sayım azalr mı dio. Sperm sayimiz 165 milyon azalacağını sanmyrm ama yinede korkuyorum. Demem o ki arkdslar sadece morfoloji sıfır için eşi ameliyat olup olumlu sonuç alan var mı bilgilendrsenz çok memnun olurum.
Hangi şehirde ameliyat oldunuzBenim eşim geçtiğimiz Kasım ayında ameliyat oldu ama. Sizin sayınız var. Benim eşimin sayisida morfolojisi de sifirdi . Milyonu bırakın bin bile değil sadece 2-3 adet sperm vardı. Ameliyat kasimdaydi. Ben ameliyattan 1 ay sonra hamile kalmisim. Herkes şokta . Sizin sayınız iyi. Bence ameliyat gerekiyor derlerse ameliyat olsun.
Eşiniz takviye vitamin ne kullandıBenim eşim geçtiğimiz Kasım ayında ameliyat oldu ama. Sizin sayınız var. Benim eşimin sayisida morfolojisi de sifirdi . Milyonu bırakın bin bile değil sadece 2-3 adet sperm vardı. Ameliyat kasimdaydi. Ben ameliyattan 1 ay sonra hamile kalmisim. Herkes şokta . Sizin sayınız iyi. Bence ameliyat gerekiyor derlerse ameliyat olsun.
Promen k şase ve klomen kullandiEşiniz takviye vitamin ne kullandı
Şuan sayınız yükseldl miPromen k şase ve klomen kullandi