- 30 Ekim 2017
- 6.316
- 6.570
- 198
Bezim test berbat. 43 milyon %7 ileri haraket 93 haraketsiz sıfır morfoloji üstüne bir de çift taraflı varikosel. Çooookkkkk üzülüyorum değerlerimiz çok kötü bu şekilde nasıl hamile kalabilirim ki?Canim senin eşinin sperm tablosu nasildi en son ? Spor yap ama yine karin kasi pek calisma, agirlik kaldirma, agri kesici bile olsa ilaç kullanmamaya calis. Bebeğin ne zaman geleceği belli olmaz.
Insallah kuzum yaa. Korkuyorum. Bunaliyorum. Cok istiyorum anne olmakBestttt sende canini sıkma bi sekilde duzelecek insallah
Canım bizim sonuçlara göre sizinki harika valla bizim toplamda 12 milyon hareket sıfırBezim test berbat. 43 milyon %7 ileri haraket 93 haraketsiz sıfır morfoloji üstüne bir de çift taraflı varikosel. Çooookkkkk üzülüyorum değerlerimiz çok kötü bu şekilde nasıl hamile kalabilirim ki?Benim gibi sonucu olan hiç yok sanki inşallah birimde sonuçlarımız düzelir.
Kuzum sonuclar iyi ama 5 dusukten sonra cok korkuyorum anne olamicam diye. Insallah sizin de duzelir ne kullaniyosunuzBestttt canım benim neden üzülüyorsun bak çok şükür sonuçlarınız Harika maaşallah Çan’ını sıkma stres yapma bu sonuçlarla çok yakında gebelik haberini alırız bence. Sen böyle yaparsan ben ne yapayım nasıl durayım. ((
Maşallah canım çok iyi sperm değerlerinin kaçtı sizinKizlar dna hasarimiz %8.84 cikmis
Tabiki normalEki Görüntüle 2078784 kizlar sonuc bu normal demi ya
Canım dna hasar testini kaça yaptırdınızEki Görüntüle 2078784 kizlar sonuc bu normal demi ya
Biraz daha iyiyim öğrenci kacmaya calisti dev gibi 14 yasinda tutup asilmak zorunda kaldim o anda da oldu kanamam su an gecti.Akşam kullandım baya baş dönmesi yaptı bende de. 8.30 aldım ilacı. 9 da yattım baş dönmesinden dolayı. Fitil verseymiş keşke Dr.
Biraz daha iyiyim canimnasil oldun canim? Kanaman devam ediyo mu?
Offf ama işte bizim ileri hız yavaş 7 dir diye düşünüyorum ayrıntısı yokCanım bizim sonuçlara göre sizinki harika valla bizim toplamda 12 milyon hareket sıfır
Ayyy biraktiramiyo musun canimBestttt evet anlıyorum ama inşallah olacak Çan’ını sıkma dua et bol bol. Biz şuan proxeed plus e vitamini arada bir keçiboynuzu yediriyorum. Bir de sağlıklı beslenmeye dikkat ediyoruz meyve sebze kuruyemiş falan. Ama eşim sigara kullanıyor.
Maşallah canım çok iyi sperm değerlerinin kaçtı sizin
Tabiki normal
Canım dna hasar testini kaça yaptırdınız
Cnm öyle düşünme. Bizim geçen ay bile hareketli sperm sayımız 5 falandı. Ama bu ay ;Offf ama işte bizim ileri hız yavaş 7 dir diye düşünüyorum ayrıntısı yok( Allah bizlere şifa versin.
Cnm 200 mg hala başım dönüyor ve adet sancım var.Biraz daha iyiyim öğrenci kacmaya calisti dev gibi 14 yasinda tutup asilmak zorunda kaldim o anda da oldu kanamam su an gecti.
Canim aynisini fitil olarak kullaniyon farkli degil kac mg 100 mu
Kiz benimki daha kötüBezim test berbat. 43 milyon %7 ileri haraket 93 haraketsiz sıfır morfoloji üstüne bir de çift taraflı varikosel. Çooookkkkk üzülüyorum değerlerimiz çok kötü bu şekilde nasıl hamile kalabilirim ki?Benim gibi sonucu olan hiç yok sanki inşallah birimde sonuçlarımız düzelir.
Evet cok iyimiş ben 600 diye duymuştumsayı 8 milyon toplam HIZ%61 İLERİ:19 CNIM
155 TL CANIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?