Kaan hoca oyle demiyo canim. Yeni calismalara gore en cok erken donem dusuklerle iliskili bulundu dedi bize. Ben yurtdisi calismalari da inceledim. Dusuklerde onemi cok. Bence yaptirmadan tup bebek deneme yazik gunah.Kızlar youtube yazın videoları dinleyin ben baktım dna hasarı olan sperm %99.9dollemazmiş yumurtayıı tup bebekte döllenme olmasa zaten embriyo oluşşmazz bir göz atınn
1 ay gibi bi sürede cıkıo canm belki bi kaç gün önce cıkar 1 aydan
Aleykm selam canm Bizim 22 günde çıkmıştı canm
Bnmki 8 küsür ay korkutma beniDoktor Fsh sinira yaklastiği için yumurta rezervi azaliyor olabilir demisti, cok canim sıkılmıstı o zaman. Sonra tüp bebek denememizde epey yumurta cikti da rahatladim.
9 günde çıktı bizim ama biz hep aradık aradıktan sonra mail attılar hemen zaten semen analizini 2 günde yolluyorlar yollamadılar mıSelam kizlar iyi aksamlar ankara duzende hasar test sonucu kac gunde cikiyo acaba yaptiranlar cvp yazabilirmi bizim 10 gun olcak daha cikmadi cok meraktayim
Cnm izledim ve bi dünya bilgi öğrendim çok teşekkürler Allah razı olsunhttp://www.bahceci.com/tup-bebek-oncesi-beslenme-onerileri-tgrt-hafta-sonu-keyfi
Arkadaşlar videoyu dinleyin lütfen ve eşlerimizle ilgilenirken kendimizi ihmal etmeyelim.
bizim 11. Gün çıktı. Ara sor sürekli.Selam kizlar iyi aksamlar ankara duzende hasar test sonucu kac gunde cikiyo acaba yaptiranlar cvp yazabilirmi bizim 10 gun olcak daha cikmadi cok meraktayim
Haziranda yaptırdıgımızda 1 haftada cıktı ama eylülde yaptırdığımızda 1 ayda cıktı acaba yogunluk dönemleri falan mı oluyor9 günde çıktı bizim ama biz hep aradık aradıktan sonra mail attılar hemen zaten semen analizini 2 günde yolluyorlar yollamadılar mı
Ne demek canım herkes öğrendiğinden başkalarına da birşey katarsa bu yol daha çabuk bitecek inşallah.Cnm izledim ve bi dünya bilgi öğrendim çok teşekkürler Allah razı olsun
Yok cnm biz 3 kez verdik biride kasım ayıydı 9 günde çıkıo sürekli aramak lazım sonuç çıksada bazen maille yollamıyorlar bekletiolarHaziranda yaptırdıgımızda 1 haftada cıktı ama eylülde yaptırdığımızda 1 ayda cıktı acaba yogunluk dönemleri falan mı oluyor
Ay canim benim 9.83Bnmki 8 küsür ay korkutma beni
Ayy cok heyecanlı yaa sonucu beklemek. Hadi insallahh Rabbim şifa versin. Ilk kez mi veriyordun yoksa kontol muydu unuttum benKizlar verdik testi artik duayla beklicez
Kontrol canim bu. Cok heyecanli hakkaten yaaaa. Insallah bi an once cikarAyy cok heyecanlı yaa sonucu beklemek. Hadi insallahh Rabbim şifa versin. Ilk kez mi veriyordun yoksa kontol muydu unuttum ben
Canm güzel sonuçlar alırsınız inşallah.Kontrol canim bu. Cok heyecanli hakkaten yaaaa. Insallah bi an once cikar
Insallah canım. Spermiyogram da istedin o da yarin 1den sonra cikiyomus uzun geliyo insana sure yaaCanm güzel sonuçlar alırsınız inşallah.
Öyle ya 1 gün bile insana çok uzun geliyor.hayirli sonuçlarla gel canım. Eşin hangi ilaçları kullanıyordu kür yaptın mı canm bı süredeInsallah canım. Spermiyogram da istedin o da yarin 1den sonra cikiyomus uzun geliyo insana sure yaa
Emodex kullandi 20 gune yakin klomen. Sonra klomeni kesti endol verdi canim. Yok kaan hocanin dedikleri disinda bisey yapmadik biz ne dediyse uyguladik bakalim ne cikacak. Yarin spermiyogrami soylerim. Hasar da cikar cikmaz yazarim.Öyle ya 1 gün bile insana çok uzun geliyor.hayirli sonuçlarla gel canım. Eşin hangi ilaçları kullanıyordu kür yaptın mı canm bı sürede
Anladım canm Allah yardımcınz olsun inşallah ilaçlar fayda etmiştir .Emodex kullandi 20 gune yakin klomen. Sonra klomeni kesti endol verdi canim. Yok kaan hocanin dedikleri disinda bisey yapmadik biz ne dediyse uyguladik bakalim ne cikacak. Yarin spermiyogrami soylerim. Hasar da cikar cikmaz yazarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?