Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar youtube yazın videoları dinleyin ben baktım dna hasarı olan sperm %99.9dollemazmiş yumurtayıı tup bebekte döllenme olmasa zaten embriyo oluşşmazz bir göz atınn
Kaan hoca oyle demiyo canim. Yeni calismalara gore en cok erken donem dusuklerle iliskili bulundu dedi bize. Ben yurtdisi calismalari da inceledim. Dusuklerde onemi cok. Bence yaptirmadan tup bebek deneme yazik gunah.

Selam kizlar iyi aksamlar ankara duzende hasar test sonucu kac gunde cikiyo acaba yaptiranlar cvp yazabilirmi bizim 10 gun olcak daha cikmadi cok meraktayim
9 günde çıktı bizim ama biz hep aradık aradıktan sonra mail attılar hemen zaten semen analizini 2 günde yolluyorlar yollamadılar mı

9 günde çıktı bizim ama biz hep aradık aradıktan sonra mail attılar hemen zaten semen analizini 2 günde yolluyorlar yollamadılar mı
Haziranda yaptırdıgımızda 1 haftada cıktı ama eylülde yaptırdığımızda 1 ayda cıktı acaba yogunluk dönemleri falan mı oluyor

DNA hasarı incelemesi bu kadar uzun mu sürüyor yoksa sıraya koyup mu incelemeye alıyorlar anlam veremedim. Biz daha yaptırmadık ama ameliyat olacaksak eğer boşa yaptırmayalım diye bekliyoruz.

Haziranda yaptırdıgımızda 1 haftada cıktı ama eylülde yaptırdığımızda 1 ayda cıktı acaba yogunluk dönemleri falan mı oluyor
Yok cnm biz 3 kez verdik biride kasım ayıydı 9 günde çıkıo sürekli aramak lazım sonuç çıksada bazen maille yollamıyorlar bekletiolar

Kizlar verdik testi artik duayla beklicez
Ayy cok heyecanlı yaa sonucu beklemek. Hadi insallahh Rabbim şifa versin. Ilk kez mi veriyordun yoksa kontol muydu unuttum ben

Insallah canım. Spermiyogram da istedin o da yarin 1den sonra cikiyomus uzun geliyo insana sure yaa
Öyle ya 1 gün bile insana çok uzun geliyor.hayirli sonuçlarla gel canım. Eşin hangi ilaçları kullanıyordu kür yaptın mı canm bı sürede

Öyle ya 1 gün bile insana çok uzun geliyor.hayirli sonuçlarla gel canım. Eşin hangi ilaçları kullanıyordu kür yaptın mı canm bı sürede
Emodex kullandi 20 gune yakin klomen. Sonra klomeni kesti endol verdi canim. Yok kaan hocanin dedikleri disinda bisey yapmadik biz ne dediyse uyguladik bakalim ne cikacak. Yarin spermiyogrami soylerim. Hasar da cikar cikmaz yazarim.

Emodex kullandi 20 gune yakin klomen. Sonra klomeni kesti endol verdi canim. Yok kaan hocanin dedikleri disinda bisey yapmadik biz ne dediyse uyguladik bakalim ne cikacak. Yarin spermiyogrami soylerim. Hasar da cikar cikmaz yazarim.
Anladım canm Allah yardımcınz olsun inşallah ilaçlar fayda etmiştir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…