- Emoji Skoru
- 3.212
- Puanlar
- 133
Tamam canım teşekkür ederimİlişki okunca 3-4 gün önce lekelenme gelebiliyor bende ilk bunu farkettiğimde tedirgin olmuştum korkulacak bişe yok die biliyorum ama istersen bi dr a yine danış canm
Yok canim daha yasim 27 baktirmadim ama merak ediyorum.Canım tam durumunuzu bilmiyorum fakat biliyorsunuz günümüzde tüp bebek tedavisini çok çabuk önerip hemen yapıyorlar. Normali tüm tedaviler yapılıp iki tarafta iyice analiz edilip ikinci aşamaya geçilmesi bence... tüp bebek yıpratıcı bir aşama olsa gerek... bir de fsh kendi başına krıter olmamalıymış. Rezervine de baktırdın mı?
Canım beni de ekler misin çarşamba aşılama yapıldıMerhaba kizlar
Biz bu hasarlar duzeltilmez sanip dr.larda tup bebek diyince direk tup bebege yoneldik
Ancak sonucunda bebegimin kalbi atmadi ve dusme asamasinda
Gelin eslerimize kendimize yaptigimiz kurleri vitaminleri tedavileri paylasalim
Bilmediklerimizi ogrenelim birbirimize destek olup careler arayalim
Topicteki hamile olmak isteyen, inşallah hamile olacak olan, halihazırda hamile olan arkadaslarim
Insallah bebeklerimiz sirasiyla gelecek kucaklarimiza kizlar hissediyorum insallah...
- @Defnelfin 29, Antalya, 8 aydır bekliyor --- HAMİLE
- @Alevce7 28, 3 yildir bekliyor----HAMİLE
- @Afilim92 25, X ilinde, 8 aydır bekliyor----HAMİLE
- @Gulay123 24, İstanbul, 11 aydır bekliyor.......... Topigimizin 1. en genci :)
- @Zeynep6302 31, Sanliurfa 2,5 yıldır bekliyor
-Pandora- 27, Ankara, 8 aydır bekliyor sekerim00 25, Ankara, 2 yıldır bekliyor
- @Cehita88 29, X ilinde, 10 aydır bekliyor
- @Eylul41213 25, X ilinde, 1 yıldır bekliyor
- R ruyagokk 26, X ilinde, 3 yıldır bekliyor
- @milen87987 30, X ilinde, 1 yıldır bekliyor
Beth18 30, İstanbul, 2.5 yıldır bekliyor - @lavinya 27, Ankara, 2.5 yıldır bekliyor
- @sellida 29, İstanbul 14 aydir bekliyor
- @Gamze020 26, Denizli 2yildir bekliyor... tup bebek tedavisinde
- B Beyza_2018 30, 3 yildir bekliyor
- @rvydmrt 25, 4 yildir bekliyor.
Bestttt 26, 3 yıldır bekliyor 5 dusugu var. - @O4lylm 13 aydir bekliyor,tup bebek tedavisinde
Canım bunu doktor yazdı verdi hem sayıyı hemde hızı artiriyirmus bunları yesin dediBen once benim yaptiklarimi paylasayim
4 yillik evliyiz ilk 2 yil cocuk dusunmedik gezip tozduk sonraki sene istedik ancak olmadi. Benim sag tupum tikali esimin hiz, sayi ve morfoloji sorunu ortaya cikti. Dr.lar tup bebek dedi. Baslayacaktik benim saglik problemlerim cikti ara verdik. gectiginiz agustos ayinda tup bebek yaptirdik ancak bebegimin kalbi atmadi bende esime keciboynuzu, dut pekmezli balli ve icinde en az 10 cesit urun olan karisim yaptim. Sabah aksam ac karna yiyor. Sonra emodex aldik sabah aksam tok karna iciyor. Birde oglen evicap iciyor. Her gun ceviz badem balli sut. Sabah ac karna zeytin yaginda bekletilmis incir yiyor. Once Kaan aydostan randevu aldik ama kasimda gidecegiz.o yuzden cuma gunu icin baska Bi urologtan randevu aldik. Hormonlarina falan baktiracagiz birde kullandigimiz ilaclari soracagiz. Benim hikayem boyle...
Canım inşallah hersey cok güzel olacak. Dualarım seninle. İnşallah değerler iyi çıkarKizlar iyi pazarlar canlarim. Yarin sabah testi veriyoruz. Rica etsem bizim icin dua eder misiniz?
Sagol canim benim insallah. Allah emeklerimizi bosa cikarmasin.Canım inşallah hersey cok güzel olacak. Dualarım seninle. İnşallah değerler iyi çıkar
Allah yardımcınız olsunKizlar iyi pazarlar canlarim. Yarin sabah testi veriyoruz. Rica etsem bizim icin dua eder misiniz?
Bende hiç olmuyor ilk kez duydum. Neden oluyor olabilir?Evet canım her ay oluyor bende de merak ettim
Ederiz tabi etmezmiyiz güzel haberlerle gelin inşallah. Birde eşin aceleyle gidip aceleyle vermesin testi bir doktorun sitesinde okudum ilişkiden önce bile erkekler bir 10 dk rahatlayıp dinlenip ilişki başlamalıymış spermler açısından önemliymiş. Eşine söyle beş on dk oturup beynini boşaltıp stressiz versin örneği kim bilir belki bir işe yarar.Kizlar iyi pazarlar canlarim. Yarin sabah testi veriyoruz. Rica etsem bizim icin dua eder misiniz?
Ah bu yazdıklarının aynısını aşılama günü yaşadıkEderiz tabi etmezmiyiz güzel haberlerle gelin inşallah. Birde eşin aceleyle gidip aceleyle vermesin testi bir doktorun sitesinde okudum ilişkiden önce bile erkekler bir 10 dk rahatlayıp dinlenip ilişki başlamalıymış spermler açısından önemliymiş. Eşine söyle beş on dk oturup beynini boşaltıp stressiz versin örneği kim bilir belki bir işe yarar.
Canım dualarım seninle inşallah güzel haberler alırsınız.Kizlar iyi pazarlar canlarim. Yarin sabah testi veriyoruz. Rica etsem bizim icin dua eder misiniz?
Sagol canimAllah yardımcınız olsun
Tamam canim zaten 5 te yola cikcaz hemen iner inmez vermesin olmadi biraz oturtayim dinlendireyim.Ederiz tabi etmezmiyiz güzel haberlerle gelin inşallah. Birde eşin aceleyle gidip aceleyle vermesin testi bir doktorun sitesinde okudum ilişkiden önce bile erkekler bir 10 dk rahatlayıp dinlenip ilişki başlamalıymış spermler açısından önemliymiş. Eşine söyle beş on dk oturup beynini boşaltıp stressiz versin örneği kim bilir belki bir işe yarar.
Kuzuum insallah insallah. Sirami sana devrederim umarim hemen hallolur insallah ikimizin deCanım dualarım seninle inşallah güzel haberler alırsınız.
Hiç bilmiyorum ki belki bünyeden bünyeye değişiyordurBende hiç olmuyor ilk kez duydum. Neden oluyor olabilir?
Canım bundan 3 yıl önce eşimin otobusun ustunddn düşmesi sonucu kolları ve bacagı kırılmıştı 2ay birfii kemik suyu içti kaynamaları için üzerine aşılama denemeye karar verdik cıkan sperm sayısı aynı idi pek faydası olmamıştı şimdi okuyunca yazma geregi duydum her kafadan bir ses cıkıyor aşırı calsiumun da zararlı oldugunn duydum bizler evlat hasretiyle hayvan pisligini yyemelisimiz deseler hiç düşünmeden kabul edecek durumdayız malesef ama eskilerin bir lafı vardır kaş yaparken göz cıkartmak gibi umarım sonumuz öyle olmazzzBen de bı topikte görmüştüm kemik suyuyla düzeldi demişti
1 ay gibi bi sürede cıkıo canm belki bi kaç gün önce cıkar 1 aydanSelam kizlar iyi aksamlar ankara duzende hasar test sonucu kac gunde cikiyo acaba yaptiranlar cvp yazabilirmi bizim 10 gun olcak daha cikmadi cok meraktayim
Kızlar youtube yazın videoları dinleyin ben baktım dna hasarı olan sperm %99.9dollemazmiş yumurtayıı tup bebekte döllenme olmasa zaten embriyo oluşşmazz bir göz atınn1 ay gibi bi sürede cıkıo canm belki bi kaç gün önce cıkar 1 aydan
Aleykm selam canm Bizim 22 günde çıkmıştı canmSelam kizlar iyi aksamlar ankara duzende hasar test sonucu kac gunde cikiyo acaba yaptiranlar cvp yazabilirmi bizim 10 gun olcak daha cikmadi cok meraktayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?