Morfoloji,İleri Hızlı Hareket ve Polikistik Over'a rağmen hamile kalan var mı?

çift taraflı olarak sorun yaşayanlar nasıl hamile kaldınız ve ne kadar zamanda?

• Aşılama

OY: 0 0,0%
  • İlk 6 ay içinde

• 1 yılda

• Ankete Katılan
    4

ayllllliiiin35

her kışın ardı bahar...
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
3.221
2.960
Bu sorunları ayrı başlıklarda çokça okumama rağmen aynı başlık altında göremediğim için böyle bir başlık açma ihtiyacı duydum. hem bayan hem erkek faktörü olarak bu sorunlar mevcut olup bebek sahibi olanlar var mı? varsa ve yazarsa benim için ve benim gibiler için çok umut verici olacak. Ayrıca hamile kalana kadar neler yaptınız bu sorunlar için ve doğal yolla,aşılama yada tüp bebek ile mi hamile kaldınız paylaşırsanız çok mutlu olurum.

Morfoloji dışında aynı sorunlar bizdede var. tüp tedavisi sırasında doğal yolla gebelik oldu ama boş gebelikti. Şuan tüp bebekle olumlu sonuç aldık. Allah isteyen herkese versin

polikistik yoktu bende ama troid problemlerim vardı ameliyat oldum ve ilaç tedavilerim iyi gitti...eşimdede varikosel vardı ameliyat oldu oda ama sperm sayısı hiç 5 milyonun üzerine çıkmadı morfoloji coğu zaman sıfırdı ileri hareket de öle ilaçlarla iğnelerle %10 hareket elde edince tüp bebek tedavileri olduk tam 6 kez negatif sonuç..dondurulmuşum bile olmuyordu..doktorlara göre tedavisiz mümkün değildi bebğimin olması ...ama allahımın izniyle doğal yoldan şuanda hamileyim
nasıl oldu bilmiyom ama umudumu ve inancımı hiç kaybetmedim tabiki çok kayıp yaşadım maddi ve manevi olarak yıprandık ama başardık inşlaah kucağımızada almak da nasip olur İSTEYEN HERKESE RABBİM TEZ ZAMANDA VERSİN İNŞALAHH

Morfoloji dışında aynı sorunlar bizdede var. tüp tedavisi sırasında doğal yolla gebelik oldu ama boş gebelikti. Şuan tüp bebekle olumlu sonuç aldık. Allah isteyen herkese versin
ne kadar süre sonra tüp bebeğe karar verdiniz? aşılama denediniz mi? Allah inşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin.

canımm doktorların böyle demesine rağmen doğal yolla olması apaçık Allah ın mucizesi. İnşallah sağlıkla kavuşmak nasip olsun. peki eşin için neler yaptınız gıda takviyesi olarak? yada nasıl ilaçlar kullandınız?

eve mucize gibi gerçekten..eşime doktor aklına gelebilecek bütün hormon iğneleri vitamin takvileri hepsinden de kullandırdı..ama çok değişiklik olmuyordu ..en son aralık ayında 6ncı tüp bebekten sonra ilk defa farklı bi ilaç verdi kadınların meme kanserinde kullandığı bi ilaçdı hemde ve proxed plus içmesini söledi..ve haftada bir nohut yemeği ve keçiboynuzu pekmezi ye dedi..3 ay sonra kontrole gel tekrar dedi ben 3 ay bitmeden hamile kaldım...ben bide eşime zeytinyağda bekletilmiş incir yedirdim bunuda ilk defa denedik...haftada 2 kere balık yedik saf bal çörek otu karışımı da yedik yaa inanamıyom şimdi bütün bunları yedirdiğime ama en son tedavide benim doktorum cok yıprandınız isterseniz bırakın artık tedavi olmayı kabullenin diyince sinirden ne yaptığımı bilemedim ...
ben kendimde antikor yksekliğim vardı onun için selenyum falan kullandım troidlerimi sürekli kontrol ettirdim ve tabiki en önemlisi yumurtlama takibi yaptım vallaa artık hangisi neye sebep oldu hiç bilmiyoruz...hala karnımda bebeğim olduğuna inanamıyorum

Arkadaşlar umut verdiniz çok teşekkür ederim.
bana yeni pco teşhisi kondu. adetlerim düzenli idi ama 55 ten 59 kiloya çıkmamla birlikte adetimde gecikmeler yaşamaya başladım ve bu ay içinde rahim filmi çekileceğim.
eşim ise şuan trental ve promotil m forte birde günde 1 tane zeytinyağında beklemiş incir yiyor.
o da bu ayın sonuna kadar tekrar test verecek.
doktorumuz sonuçlara göre bizi yönlendirecek doğal,aşılama yada tüp bebek diye.
inşallah sonuçlarımız iyi çıkar.
1 yıldan fazla oldu bekleyeli zor bir süreçmiş gerçekten. insanlara açıklama yapmak, nazar değeceğini düşünüp senin yanında hamile olduğunu açıklamayanların farkında olmak en çokta her ay adet olmamla birlikte dolu dolu olan gözlerini kaçıran eşin farkında olmak... neyse çok yazdım k.bakmayın
sevgili hamileler dualarınızı bekleriz, hamile olmayıp benim durumumda olan arkadaşları da beklerim bir insanı en çok aynı durumu yaşayan yada yaşamış olanlar anlar çünkü.
sizde bilirsiniz ki mutluluklar paylaşıldıkça çoğalırken acılar paylaşıldıkça azalır...

canım benim çok zorlu yollardan geçmişsiniz çok emek vermişsiniz mucizeniz için şükür ki Rabbim mükafatlandırmış inşallah sağlıklı bir şekilde kavuşmakta nasip olsun. bizde elimizden geldiğince dikkat etmeye çalışıyoruz yediklerimize keçiboynuzu pekmezini düzenli olmasa da ara ara yiyor. nohut u kışın daha çok yapıyordum yazın da hiç çekilmiyor ki
bende heyecanla yaptıracağımız testleri ve doktorun ağzından çıkacak olumlu cümleleri bekliyorum...

ne kadar süre sonra tüp bebeğe karar verdiniz? aşılama denediniz mi? Allah inşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin.
Aşılamayla zaman kaybı olur dediler denemedik. 3 sene sonra tüp bebeğe karar verdik. Ama boş gebelikte olsa şunu anlamıştım. Her ne olursa olsun Allah ol dedikten sonra olur. Allah isteyen herkese versin

Aşılamayla zaman kaybı olur dediler denemedik. 3 sene sonra tüp bebeğe karar verdik. Ama boş gebelikte olsa şunu anlamıştım. Her ne olursa olsun Allah ol dedikten sonra olur. Allah isteyen herkese versin
Aynen canım bende 2 kez kimyasal geçirdim içimde bir umut hep var gitmiyor...amin.

Promotil vermişti dr ama eşim ilaç içmeyi hiç sevmez.bana içtim dedi ama içmedi.onun dışında hiç bi şey yapmadık. Sadece düzenli beslendik.
benim ki kullanıyor bakalım inşallah işe yarar bu ay içinde test verecek düzenlide besleniyoruz takdir Allah tan teşekkür ederim canım.

biz de çok yıprandık , 3.5 yıl oldu icmedigim , icirmedigim kalmadı , çok üzülüyorum , yıprandık , hep umutla bakıyorum allaha inancım tam , cani veren allah diyip pes ve isyan etmiyorum ama du adet zamanı dayanamiyorum ,
Bak yine adetime denk geldim ,ailemin yanina geldim ama burda da gözyaşlarıma hakim olamıyorum , ağlayarak uyudum ağlayarak uyandım (
Kendimi teselli edemiyorum artik , sınavımız hayırlısıyla olumlu bitsin istiyorum inşallah .

Rica ederim canım.inşallah sen de Allahın izniyle hamile kalırsın bu arada eşim sigara ve alkol kullanmaz.o da önemli sanırım özellikle sigara.
amin. benim eşimde alkol ve sigara kullanmıyor aksine çokta sağlıklı beslenmeye özen gösteren bir insandır ama imtihanımız sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…