Morfoloji,İleri Hızlı Hareket ve Polikistik Over'a rağmen hamile kalan var mı?

çift taraflı olarak sorun yaşayanlar nasıl hamile kaldınız ve ne kadar zamanda?

• Aşılama

OY: 0 0,0%
  • İlk 6 ay içinde

• 1 yılda

• Ankete Katılan
    4
aminnnn. inşallah canım benim inşallah bizde mucizemize kavuşacağız.hissettiğini en içten hissediyorum şuan bende adetimin 2. günündeyim.insanın bazen gücü tükeniyor çok çaresiz hissediyor kimse anlamıyor ve teselli edemiyor. O zamanlarda Allah a sığınıyorum sen ol dersen olur Allah ım sen hayırlısı ne ise onu nasip et diyorum.Eğer hayırlı değilse benim için içimden bu isteği al bolca sabır ver Allah ım diyorum. Ama hep bir umut var içimde çok şükür. inşallah güzel günlerimiz olacak... eşinin yada senin sorunlarınız ne canım? neler yaptınız bu zamana kadar?

amin inşallah tez zamanda kavusuruz meleklerimize , ben de erken menopoz var ahm 3 yıl öncesinde 0.60 ti şimdi yapmaya cekiniyorum adetten de belli oluyor zaten , eşiminde sperm sayisi az morfoloji 1 ,
Esim 3 yildir keçiboynuzu içiyor basta sigarayı azalttı baktı olmuyor bu stres onu daha da yıprattı tekrar içmeye başladı ;((
Benim icmedigim bitki kalmadı , incir kürü , bal tarçın , bal polen, yok yok gittikçe kötüye gidiyorum en son şubatta transfer yaptık tutmadı , şimdi gücüm yok ayni şeyleri duymaya ( Bakalim hayırlısı inşallah

Allah katında imkansız yoktur ol der ve olur Rabbime sığınacağız. Tabii sonuna kadar elimizden geleni yaparak. Rabbim mucizesini göstersin inşallah canım benim.

Bizim morfoloji de de sorun var malesef dualarını beklerim canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Canım benim eşimin morfolojisi %2 ve ileri hareketi sıfır sayıda 10milyon bende de amh düşük ve rezerv az olmasına rağmen ilk denememde hamileyim çok şükür tabi bu aşamada doktor ve laboratuvar çok çok çok önemli

yaaaaa çok mutlu oluyorum böyle okuyunca gerçekten yaaa. siz hangi doktora gittiniz ? eşinize herhangi bir ilaç vitamin yada kür uyguladınız mı? bir de aşılama denediniz mi yoksa direk tüp mü denediniz?

yaaaaa çok mutlu oluyorum böyle okuyunca gerçekten yaaa. siz hangi doktora gittiniz ? eşinize herhangi bir ilaç vitamin yada kür uyguladınız mı? bir de aşılama denediniz mi yoksa direk tüp mü denediniz?
Ben istanbuldyım koç üniversitesi hastanesinde Barış ATa idi doktorum kesinlikle çok memnunun kendisinde de laboratuvardan da hastaneeen de. Benim hiç aşılamam olmadı dr gerek görmedi Zaten mikroenjeksiyon yapıldığı içinde eşimin morfoloji durumunun sıkıntı çıkarmayacağını söyledi. Eşim de öyle kür falan hiçbirşey kullanmadı. :)

Maşallah direk sonuca gitmişsiniz bence çokta iyi yapmışsınız canım. darısı inşallah bizlere olsun.

Hanımlar merhaba 23 agustos da adet oldum bu gün kan testi yaptırdım beta hcg değerim 55,07.
Yorumlarınıza ihtiyacım var hamile miyim?
Değer düşük mü, yüksek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…