Erkek İnfertilitesi Morfoloji bozukluğu

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Aynen bizde baya paralar döktük. Morfoloji degismyo. Bence asıl nedeni bulunup ona yoğunlasmali neden sıfır bunu tetikleyen şey nedir doktorlarda sanrm bunu bilmyo
Varikosel morfolojiyi etkiliyor dendi bize. Renkli ultrason ve sperm m dna hasar testi yaptırmak gerekiyor sanırım.

Sonuçlar ne diyor arkadaşlar hiçbir şey anlamadım

Eklentiler

• E26332ED-7D96-4A1C-806C-7741C28B055F.jpeg
    142,1 KB · Görüntüleme: 175
Sonuçlar ne diyor arkadaşlar hiçbir şey anlamadım
Pek sıkıntılı bişey görünmüyo sayı yüksek olabilir hızı da saat olarak verms onu anlamadm ama sanrm hızn da biraz daha yüksek olması gerekir. Ama çok mühim bariz bişey göremyrm ben bilmem arkdslar nasl yorumlar

Tavuk , spermi olumsuz mu etkiliyormuş ?

Sayınız bu ilaç ve takvimlerle kactan kaça kadar yükseldi

Tavuk , spermi olumsuz mu etkiliyormuş ?
Tavuğun östrojen hormonunu artırarak erkekte kısırluğa sebep olduğu bilimsel araştırmalarda söylenir. Kırmızı et tüketmekte fayda var ama şibebek olma sürecinde daha çok yeşil sebze, nohut ve ceviz,fındık tarzı kuru yemişleri meyve

selam kızlar... moralim o kadar bozuk ki iyice paranoyak oldum. 2 kimyasal geçirdim. eşim sperm verdi her şey gayet iyi ama morfoloji %0 bildiğin sıfır. hemen ürolojiye gittik doktor diğer değerler iyi önemseme dedi, kadın doğumcu diğer değerler gayet iyi morfolojiyi önemseme dedi. anlamıyorum %100'ü bozuk olan sperme nasıl bir şey olmaz diyip bizi eve gönderiyorlar.... anlamıyorum. bilgisi olan nolur paylaşsınö

arkadaşlar morfoloji bozukluğuyla cidden hamile kalabilen var mı? eşimin morfolojisi 0. yüzde %100 yani. ama ürolog da kadın doğumcu da önemsemedi. diğer değerler hız, hareketlilik iyi dedi. bu normal mi. yüzde yüz bozuk sperme nasıl normal derler.

Morfoloji için ürologlarda önemsemyn dio ama ben 2 yıldır 2 tüp bebekle bile hamile kalamadm. Ama normal yoldan bile hamile kalan var bende anlamdm bu morfolojiyi

Morfoloji için ürologlarda önemsemyn dio ama ben 2 yıldır 2 tüp bebekle bile hamile kalamadm. Ama normal yoldan bile hamile kalan var bende anlamdm bu morfolojiyi
Normal yoldan sifir morfolojiyle hamile kalan duymadim bende. Belki de hepsini birlikte degerlendirmek gerek. Sizin kac morfoloji ve sayisi falan sorunlu mu?

Normal yoldan sifir morfolojiyle hamile kalan duymadim bende. Belki de hepsini birlikte degerlendirmek gerek. Sizin kac morfoloji ve sayisi falan sorunlu mu?
Morfoloji sıfır. Sayı sorunu yok iyi. Ama sıfır morfolji ile doğal yoldan gebe kalan çok gördüm burda. Biraz zaman alabilir ama imkansız degl hatta doktorlar morfolojiyi hiç önemsemyolar sayıya hıza falan bakyolar

Evet 2 hatta 3 doktor boyle soyledi. Sanirim hizi.onemli ama kafam bozuk spermin nasi gebelik olusturdugunu almiyor...

Ben bu arada 1 kimyasal gebelik gecirdim bence o da bozuk spermdendi

Evet 2 hatta 3 doktor boyle soyledi. Sanirim hizi.onemli ama kafam bozuk spermin nasi gebelik olusturdugunu almiyor...
Bak canm kafanı cok yorma ben yordum 2 yıldır olmuyor. Kalitesiz sperm olsa bile döllenme olur ve yumurta o spermdeki hasarları giderirms kamufle ederms gebelik devam ederms. Yumurta burda çok önemli anlatabldm mi eğer yumurtalarn kaliteliyse doğal yoldan da gebe kalrsn çünkü yumurta spermdeki hasarları giderio

Nasip... hepimiz icin.. kabullenmek zor geldi ama zamanla insallah Allah buyuktur diyorum. Insallah sana da nasip etsin

Canım sonuçlarıniz değişti mi ne oldu?

soğuk sıkım çörek otu yağını her gün aç karnına bir kaşık içsin eşiniz . Ve 1 ay sonra yaptık değişmiyor diye bırakmayın spermler kendini 3 ayda bir yeniliyor .

soğuk sıkım çörek otu yağını her gün aç karnına bir kaşık içsin eşiniz . Ve 1 ay sonra yaptık değişmiyor diye bırakmayın spermler kendini 3 ayda bir yeniliyor .
Sizin bu şekilde mi oldu. Bende çörek otu yağını düşünydm. Eczanelerde mi var acaba nerde olur orjinal olanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…