Erkek İnfertilitesi Morfoloji bozukluğu

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Aselhannn

Rebbi hebli mines salihin🙏
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2019
1.587
2.912
Mrb arkdslar 2 tüp bebek başarısızlgm var morfoloji sıfır ne yaptysak ilaç kür vs. Hiç artmadı tüp bebekte tutmyo. Ne yapmalı bilmyrm. Eşim sigarayı bıraktı spora da başladı. Bunlar etkili olur mu. Arı sütü bal polen onları da kullanyo. Bu şekilde doğal yoldan hamile kalan var mı morfoloji sıfır iken ekstra yapabileceğimz bişey var mı morfoloji bozukluğu neyden kaynaklnyo bulup çözen var mı

Saraçoğlunun kürünü deneyip olumlu sonuç alanları tanıyorum. Youtube dan bakmanı öneririm. Keçiboynuzu kürü, eşin için.

Bizde de morfoloji %2.keçiboynuzu kürü, keçi boynuzu özü, zeucit vitamin, aralarda çakşır suyu ve arı sütü bal polen propolis kullanıyoruz yaklaşık 10 gündür. Sigara bırakıldı. Tavuk yemeyi kestik. Daha çok sebze ve baklagil tüketiyoruz başka önerisi olan var mı? Birbirimize yardımcı olalım burada

Morfoloji sifir oldugunda tup bebektede basarili olunamiyor mu? Doktor katki ilac vs tavsiye ediyor mu bu durumda. Bu arada bende forumda yukselen gordum diye hatirliyorum morfoloji

Morfoloji sifir oldugunda tup bebektede basarili olunamiyor mu? Doktor katki ilac vs tavsiye ediyor mu bu durumda. Bu arada bende forumda yukselen gordum diye hatirliyorum morfoloji
Evey yükselen gördüm bnde ama morfoloji çok zor yükseliyo. Tüp bebekte nerdeyse herkesin morfoloji kötü dedi doktor. Tüp bebekte morfoloji önemli degl zaten döllenmeyi yapyolar ama normal gebelik için önemli

Her değer gibi morfoloji de çevresel koşullardan etkileniyor bence . Bizimki bi test yaptırdık yüzde 2 çıktı doktor hap yazdı 3 aylık. Biz 1 ay kullanıp tekrar ölçtürdüğümüzde yüzde 10 çıktı. Bu derece bir artış beklemiyordum. Demek ki stres çevresel kaynaklıymıs. Morfoloji genetik sebeple falansa yükselmesi zor ama hiçbir şey imkansız değil duanızı elden bırakmayın

Tsk ederm saolun. Stres ve çevre kaynakliysa bunu nasl degstrdnz peki. Hangi ilacı verdi doktor morfoloji için. Ilaç etkili olmuştur bence.

Diğer değerleri nasıldı sayı ve hareket

Tsk ederm saolun. Stres ve çevre kaynakliysa bunu nasl degstrdnz peki. Hangi ilacı verdi doktor morfoloji için. Ilaç etkili olmuştur bence.
Bir ayda ilacın bu denli etkileyebileceğini hiç sanmıyorum çünkü sperm üretimleri 3 aylık mı ne oluyormus öyle okumuştum. Gerçi hiçbir şey o denli değiştirmez gibi geliyor ama açıklayamıyorum durumu zaten kendimce:) Kullanmak isterseniz doktorunuza danışın Neofortil idi eşimin ilacı. Yarın 3 ay doluyor tekrar örnek verecek bakalım şimdi ne çıkacak asıl sonucu şimdi göreceğiz

Inşallah güzel sonuçlar çıkar. Biz 1.5 yıldır hiçbir ilaçtan fayda görmedik. Umarm sizin olur

O yükseldiği ay ise biz tatildeydik. Eşimin işi çok yoğun ve stresli bir iş. Ben biraz da ona bağlıyorum bu olayı kafası ve ruhu dingindi

Sizde yalnız sıkıntı daha farklı sanki. Sıfır yazmıssınız ya detaylı bir şekilde araştırıldı mı? Mesela sıfır da dense aslında sağlam nitelikli spermler oluyor bazılarında.

Neofortil kullandınız mı??
Yok onu kullanmdk. Biz ilk geçen yıl 3 ay proxed plus trental hap bide larjinin kullandk. Bunlar sayı ve hızı artırdı. Sonra 3 ay keçiboynuzu kürü de yaptk o da sayıyı artırdı. En son eşim yaklaşık 7 ay felan artmed evicao selenyum kullandı. Adam artık bıktı ilaç kullanmktan şimdi sigarayı bıraktı ve spora gidio

Biz 9 ay morfoloji icin ciddi paralar döküp ciddi ilac ve alternatif takviyelerle kaan aydosta tedavi gördük. Ancak morfoloji düzelmesi. Eşim de 9 ay bırakmıştı sigarayı ama olmadı

Biz 9 ay morfoloji icin ciddi paralar döküp ciddi ilac ve alternatif takviyelerle kaan aydosta tedavi gördük. Ancak morfoloji düzelmesi. Eşim de 9 ay bırakmıştı sigarayı ama olmadı
Aynen bizde baya paralar döktük. Morfoloji degismyo. Bence asıl nedeni bulunup ona yoğunlasmali neden sıfır bunu tetikleyen şey nedir doktorlarda sanrm bunu bilmyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…