hemen hemen aynı ürünlere hedefe kitlendik yani:)
Q10 conceptio homme içinde 30 mg ilave yapsam mı hep aklımın bi köşesinde beni kemiriyordu.+100mg ile günlük 130 mg over dose olmaz sanırım ,olmadı gün aşırı Q 10 ilavesi yaparız...eger fındık fıstık miktarlarınla aşırıya kaçılmazsa kilo sorunu olmuyor..havuç suyu konusuna gelince inan beta keroten dışında başka bir mucizeyi daha içeriryor
saraçoğlunun sitesinde havuç kürü yazısını okudugumda ikna olmuştum...tavşanların neden bu kadar fazla ürediklerine havuç suyuna baglamış...eşim kendini inanılmaz dinç hissettiğini söylüyor... + hızlı sperm sayısını arttırdıgını okudum.L-arginine miktarı için dün araştırdım net bi şey bulamadım 1000mg konusunda içimi rahatlattın...
yani seninle yazışırken sanki bana benzeyen birini bulmuş gibi hissediyorum...
daha öncede yazmışmıydım bende 36 yaşındayım hızlı sperm sayısında sorun var ,yumurta rezervim s.o.s veriyor...
bende q10 100mg,l-arginine 1000mg,bi multivitamin,ara ara grape seed tablet olarak
arısütü kaşık kaşık
evening prime rose 1000mg son sipariş listemde vardı.gene aynı listede agnus castus 100 mg vardı (natures aid marka her ikiside).ikisinide kullanmaya başlamadım.natural-fertility.info.com adlı sitede evening prime rose adettten yumurtlama dönemine kadar kullanılmalı diye okudum .agnus castusu da duphaston kullandıgım için adetten yumurtlamaya kadar kullanacagım...
haaaaa bir de bu sipariş listesinde preseed vardı,mucize beklemiyorum ama belki şansı arttırırız diye ovulasyon dönemi kullanıyorum.
evet tüüm bu siparişlerii ebaydan şuanda yurtdışında bulunduğum için sorunsuzca alıyorum ...son gelişmeleri duydum ama hiç Tr deyken sipariş vermediğim için prosedürü bilmiyorum...
son olarak 2 tüp denemsi ardından spontan bi gebeliğim var.10.haftada kaybettim
bağlantıyı kopartmayalımmm