Canim öncelikle merhaba
seni şuan çok iyi anlıyorum ben de sen gibi hemen bebek istedim 1 sene kendimiz denedik olmadı. Ben jinekologa randevu aldım muayene oldum bir sıkıntı yok dedi yasim da o zaman 22 idi
Eşimden test istedi esimin tüm değerleri cok kotuydu
Tabi ben karaları bağladım Kaan aydos var ona gittik 6 ay vitamin takviyesi verdi biraz işe yaradı sayi hiz hersey normaldi ama morfoloji 2 idi (3 ile gebe kalan arkadaşım var) bizde 2020 senesinin sonuna doğru olmayınca asilama deneyelim dedik ama Rahim filmim yoktu film çektirdik asilama oldu malesef tutmadı
2021 sonuna doğru tekrar tedaviye başladık bu sefer
tup bebek oda tutmadı hersey cok güzeldi ve güzel gidiyordu olmayınca oda olmuyor simdi arkadaki embriyolarim beni bekliyor
mart başı gibi transfer olucam doktor nedn tutmadığına dair bana histereskopi yapti ondada bisey yoktu
sana diyeceğim tek şey evliliğin daha cok yeni cicim ayindasin bu günleri bunları düşünerek zehir etme 1 sene bekle eğer olmadı o zaman tedavi olmayı düşün..Yaş ve amh bilmiyorum onlarida yaz
birde kesinlikle tek yerde sperm verdiğin sperm testine cok güvenme 1 kac merkezde dsha verdir ondan sonra bu yola baş koy Dualarım seninle
❤