Morfea...

Insallah denemeden bilinmez suan hastane yolundayim bende =) ankara ataturk arastirma hastanesi cukurambar semt polikinligi. Uzman doktor ayse akbas .

Merhaba 2 yıldır morfea hastasıyım. 22 yaşındayım. Kolum, bacağım ve sırtımda hastalık yayıldı. 1 yıl kadar ilaç tedavisi uygulandı ve 7 ay önce ilaç tedavim hastalığım olumlu sonuçlandığı için sonlandırıldı. Fakat hastalığım tekrar aktifleşti. Kullandığım ilaca tekrar başladım. Tedavi olduğum şehirden taşınmak zorunda kaldım. Yeni bir doktor arayışındayım. Şu an hastalığınız ne durumda rica etsem bilgi verir misiniz? Eğer olumlu sonuç aldıysanız sizin muayene olduğunuz doktorla bende görüşmek isterim. Şimdiden teşekkürler.

Merhaba. Benşm kardeşimde var morfea hastalığı. Çok fazla doktor değişti. Ankara da hemen hemen her doktora gitti. En son sezai şaşmaza gitti. Gazi üniv.deydi ama ayrılmış oradan. Geçmiş olsun.

Keziban merhaba benim hastalığım bitti çok şükür geçen sene. 2 sene tedavi sürdü izlern rengi açıldı iyice ama tamamen geçmedi lekeler. Fakat biyopsi yapılınca artık morfea çıkmıyor durdu yani ama lekeler kaldı buna da şükür ilerlemeden bitti lekeler için de bir tedavi var fakat pahalı olduğu için gidemiyorum ilerde paran olursa yaptırırsın dedi doktor.

Bu arada eğer hastalık yeniyse iyileşmesi daha kolay ve kısa sürer benimki 20 yıl oldu o yüzden uzun sürdü benim yazımı okuyup baya hasta gitmiş doktoruma herkes geliyor diyor bana :)

Teşekkü
Bu arada eğer hastalık yeniyse iyileşmesi daha kolay ve kısa sürer benimki 20 yıl oldu o yüzden uzun sürdü benim yazımı okuyup baya hasta gitmiş doktoruma herkes geliyor diyor bana :)
Yazmış olduğunuz şey sayesinde böyle zor bir hastalık için bir çok insana umut oldunuz. Ne kadar teşekkür edilse az size. İlginiz için de ayrıca teşekkür ederim. İyileşmiş olduğunuza çok sevindim. İnşallah bir daha asla uğramaz size hastalık. Sizin aracılığınızla doktora giden bir kişi de ben olacağım. Yaptığınız büyük bir iyilik. Teşekkürler.

Olur mu hiç vesile sadece. Allah hepinize şifa versin inşallah yayılmadan kurtulursunuz bana da güzel haberleri bildirin buraya çok bakmıyorum facebooktan da ekleyebilirsiniz daha kolay iletişim kurarız

Merhaba. Benşm kardeşimde var morfea hastalığı. Çok fazla doktor değişti. Ankara da hemen hemen her doktora gitti. En son sezai şaşmaza gitti. Gazi üniv.deydi ama ayrılmış oradan. Geçmiş olsun.
Vildan merhaba geçmiş olsun öncelikle. Ankaradaysanız ayşe akbaşa mutlaka gözükün devlet hastanesinde zaten. Ben iyileştim vücuda aniden yayılıyor geleceği için çokönemli pişman olmayın ilerde . Sakın beklemeyin yüzlerine kadar yayılan hastalar gördüm allah korusun bütün psikoloji bitiyor

Olur mu hiç vesile sadece. Allah hepinize şifa versin inşallah yayılmadan kurtulursunuz bana da güzel haberleri bildirin buraya çok bakmıyorum facebooktan da ekleyebilirsiniz daha kolay iletişim kurarız
Facebook üzerinde size ulaşmam için bana hesabınızın linkini gönderebilir misiniz?

Ya uygulama açık olduğu için link atamıyorum profilimin ekran görüntüsünü aldım ordan bulup ekleyebilirsiniz

Merhaba ben de 4 yıldır bu hastlıkla uğraşıyorum doktorunuz ilaçta veriyor mu acaba yoksa sadece melhemke mi tedavi ediyor.

Merhaba ben de 4 yıldır bu hastlıkla uğraşıyorum doktorunuz ilaçta veriyor mu acaba yoksa sadece melhemke mi tedavi ediyor.
Merhaba önce biyopsi istiyor çeşitleri var bunun sonra duruma göre ikisi de olabiliyor. Benim 20 yıldır olduğu için ilaç da kullandım 3ilaç kullandım kremlerle beraber ilaç olunca her ay kan tahlili verdim çünkü karaciğer sıkıntı yaratabiliyor devamlı kontrollü gitti tedavi siz de gözükün derim tüm vücuda yayılmadan

arkadaşlar merhaba bana morfea teşhisi konuldu internetten araştırdım hastalığı biraz tedirgin oldum.burda morfea hastası olupta iyileşen veya hastalığı gün geçtikçe azalan arkadaşlar var mı yardımcı olabilirler mi ? bu hastalık iç organlara yayılıyor mu ?

Merhaba.Merak ettim tedaviniz nasil gidiyor ve lekeler gerçekten geçmiş hepsi?

Merhaba.Merak ettim tedaviniz nasil gidiyor ve lekeler gerçekten geçmiş hepsi?
Merhaba lütfen yardımcı olunur. Hastalık bütün vücudu sardı ve deride kararma ve muazzam sertleşme var. Sizin durumunuz nasıldı? Bu kadar ilerlemiş miydi ve tamamen iyileşme oldu mu? doktorunuz kim lütfen yardımcı olun. Tşekkürler.

Ya uygulama açık olduğu için link atamıyorum profilimin ekran görüntüsünü aldım ordan bulup ekleyebilirsiniz
Merhaba lütfen yardımcı olunur. Hastalık bütün vücudu sardı ve deride kararma ve muazzam sertleşme var. Sizin durumunuz nasıldı? Bu kadar ilerlemiş miydi ve tamamen iyileşme oldu mu? doktorunuz kim lütfen yardımcı olun. Tşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…