• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Morfea...

Ya siz doktora sormadan kendi kendibize ilac mi kullancaksiniz kusura bakmayin ven bilgi veremicem yaptiginiz cahilce baska birsey degil

zeynep hanım tabi ki doktorumuza soracağız. tanımadan cahil diye yargılamayın lütfen. sizden yardım istedim sadece. mesajımda söyledim. ışın tedavisi görüyor kardeşim hala. ama tedavi görürken bile lekeler yayılmaya ve artmaya devam ediyor. siz kremin amerikadan geldiğini söylemiştiniz. bu aralar yeğenim amerikada olduğu için getirtebiliriz diye düşündük. o yuzden tekrar size sordum. cevap verin diye mecbur tutmadım ki sizi. yardım istedim gayet iyi niyetle. biz doktor gözetimi altındayız kendi kendimize kullanacağımızı söylemedim size. doktorumuzun belki böyle br ilaçtan haberi de olmayabilir. kullanım şeklini de ona söylemek istemiştim

Ilac turkiyede var zaten suan gec de olsa gelmis durumda dotorunuza ilaci soylerseniz ne sekilde kullanilacagini anlatir mutlka

doktorumuz büyük ihtimalle bu ilacı bilmiyor ki bize söylemedi. biz sormak istedik o yüzden sordum size. siz beni cahillikle suçlasanız da yine de Allah razı olsun söylediğiniz için

Arkadaşlar annem 2 yıldır morfea hastası gitmedigimiz doktor kullanmadığımız ilaç kalmadı şükürler olsun galiba tedaviyi bulduk bir arkaşımız önerdi hacamat ve sülük tedavisi denedik annem 15 gündür daha iyi iyileşme var.

Arkadaşlar annem 2 yıldır morfea hastası gitmedigimiz doktor kullanmadığımız ilaç kalmadı şükürler olsun galiba tedaviyi bulduk bir arkaşımız önerdi hacamat ve sülük tedavisi denedik annem 15 gündür daha iyi iyileşme var.
özelden yazarmısın bana merak ettim nasıl birşey bu. bu arada çok sevindim rabbim herkesin şifasını versin inşallah.

arkadaşlar ablamdada morfea var ama sadece beyaz renkte doktor tahlil felan istedi ablam lekelerin yayılmasından çok korkuyo siz bi tedavi yöntem bulabildiniz mi?

biyopsi falan istemiştir doktor kendi adıma konuşayım geçmiyor maalesef krem kullandım ışık tedavisine girdim bi yararı olmadı

Kizlar guzel haber .. morfea hastasiyim 17 yildir tedavisi yok dendi ama suan harika bir doktor bulduk hastaligin tedavisi basladi yeni ilaclar gelmis amerikadan pazartesi tedavime basliyoruz cok mutluyum eger ankarada yasayan varsa doktorun adres ve telefonunu verebilirim doktorum artik korkma allahin izniyle hicbiyerinde leke kalmicak dedi umarim sizde hastaliginiz yuzunuze gelmeden tedavi yontemi bulursunuz

Zeynep hanım merhaba benim de kızım morfea hastası ve yüzünde çok kötü lekeler var acaba gittiniz ayşe hanım size yardımcı olabildi mi lütfen cevap verirseniz sevinirim teşekkürler

Bildiğim kadarıyla doktorun adı ayşe akbaş Ankara araştırma hastanesinde çalışıyor muş ama başka bir bilgim yok ben yurtdışında olduğum için ulaşamıyorum zeynep hanımdan acil cevap bekliyorum

Back