- 22 Kasım 2014
- 18
- 5
- 18
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba annemde morfea hastası tavsiyeleriniz nelerdirmerhaba bende morfea hastasıyım. 17 yaşındayım. 2 yıldır birçok şey denedim. eğer isterseniz yardımcı olabileceğim birkaç küçük şey var.
özelden yazarmısın bana merak ettim nasıl birşey bu. bu arada çok sevindim rabbim herkesin şifasını versin inşallah.Arkadaşlar annem 2 yıldır morfea hastası gitmedigimiz doktor kullanmadığımız ilaç kalmadı şükürler olsun galiba tedaviyi bulduk bir arkaşımız önerdi hacamat ve sülük tedavisi denedik annem 15 gündür daha iyi iyileşme var.
ZeynepBugun bir profesor ile incelenecek tekrar tedavi hakkinda gorusulecek isterseniz gorustukten sonra size tekrar msj atabilirim dilersenjz gelirsiniz ankaraua
Kizlar guzel haber .. morfea hastasiyim 17 yildir tedavisi yok dendi ama suan harika bir doktor bulduk hastaligin tedavisi basladi yeni ilaclar gelmis amerikadan pazartesi tedavime basliyoruz cok mutluyum eger ankarada yasayan varsa doktorun adres ve telefonunu verebilirim doktorum artik korkma allahin izniyle hicbiyerinde leke kalmicak dedi umarim sizde hastaliginiz yuzunuze gelmeden tedavi yontemi bulursunuz