bazı arkadaşlar beni anlıyamıyo ben eşimi çok seviyom iki gün öncesine kadar ondanda sıksık bunu duyuyodum seni çok özledim bende biliyom özlemden kaynaklandıgını ben ona hep yanında oldugumu hissettirmeye çalıştım arayarak msj atarak ama gelemedim çünkü kız ufak okulu var7yaşında sübyan bana kaldı ilgilendim eşime kötü oldum nedenini bile bilmeden bana tavır aldı onu kırmak aklımın ucundan geçmez aileyiz ikitarafıda dengede tutucam die 10gündür helak oldum bende
işte bende bunu merk ediyom bana bukadar kızabilcek ne yaptım allah şahidim onu kıracak incitecek tek kelime etmedi,m idare etaşkım bugünler geçicek hastalık bu çıkıcakbirgün daha yalvarıyom dedim dedigim tek kelime bu sadece onunda dedigi neo çıkmazsa hiçmi dönmicen bir insanı yaralamaya busöz bile yetr ve arkasındanda evlilikten ben bişi anlamadım eşim orda ben burda olcaksam dedi ogelemiyo pazar hariç hep 12saat işte çalışıyo sıkıntılarıda var işle ilgili bunuda bildigim için hep alttan aldım onu anlamaya çalıştımbence afrkında olmadığın bir durum var arkadaşım. yoksa durduk yere neden bu tavırla hareket etsin eşin. senin ailene karşı soğukluk mu var yada sen onun ailesine karşı tavrın tersde o senden acısını mı çıkartıyor neden gittin der gibi çelişkili bir durum yalnız bırak biraz dayanamayıp anlatacaktır bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?