Morelim cok bozuk :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mutsuzum2017

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2017
567
-658
38
Merhaba

Bundan 6 ay önce herşey normaldi. Bugün göz doktoruna gittim schirmer testi yapildi ve gözümde hic yaş yokmuş biri 1mm cikti digeride 2mm. Cok üzgünum dahiliyeye yolladi beni doktor romatizma olabilirmis. Yasamak istemiyorum yasamdan hic zevk almiyorum artik. Kuru gözle yasamak gercektende cok zor. Bana raporlu göz damlasi verdi 3 ay kullanicakmisim göz yasini arttiran. Ne yapmam lazim ??

Merhaba

Bundan 6 ay önce herşey normaldi. Bugün göz doktoruna gittim schirmer testi yapildi ve gözümde hic yaş yokmuş biri 1mm cikti digeride 2mm. Cok üzgünum dahiliyeye yolladi beni doktor romatizma olabilirmis. Yasamak istemiyorum yasamdan hic zevk almiyorum artik. Kuru gözle yasamak gercektende cok zor. Bana raporlu göz damlasi verdi 3 ay kullanicakmisim göz yasini arttiran. Ne yapmam lazim ??
Geçen sene bana da gözlerinde kuruluk var damla kullanmalısın demişti. Düzenli de kullanmadım yani.. Ama şimdi kendi rahatlığıma anlam veremedim sen böyle panik yapınca.. 😂

Merhaba

Merhaba bu abartılacak bir hastalık değil ki bende astigmattan dolayı kuruluk vardı iki yıla yakın kullandım geçmiş olsun çok daha büyük hastalıklar var yipratmayin kendinizi

Merhaba

Romatizmadan şüphelendiğine göre gözünüzde üveit var , geç kalmadan romatoloğa gidin..

İsvecce denizci hastalığı deniyor Türkçesini bilmiyorum. Sürekli göz yaşıyla damlalarıyla beraber yasamak gibi bişey. Allahtan çözümü olan bir hastalık , sizi dibe çekecek bir durum degil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X