- 22 Ocak 2016
- 137
- 50
Neden küçük şeylere takıyorsunuz anlıyorum.Dil bilgisi bir çok sınavda kurtarır seni. Tavsiye...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden küçük şeylere takıyorsunuz anlıyorum.Dil bilgisi bir çok sınavda kurtarır seni. Tavsiye...
Konuyu geyik bolumune acaydin iyiydicunku burasi bdv derdi olan geliyo ee tabi dert ustune bu konuya girince az capli bir sinir harbi yasaniyor haliyle canimneyse yinede senin gibi dusunen arkadaslar ugrarlar yani...geyigin bol olsunHerkesin bi derdi var doğal olarak fakat ben bu konuyu açma sebebim birşeyleri bi süre kafaya takmak yerine biraz olsun gülmek herkez için geçerli :))
Dil bilgim yüksek sağolun.Dil bilgisi bir çok sınavda kurtarır seni. Tavsiye...
Fikir vericeklerse adamakilli versinler ona buna kicuk ayrintilara takilarak degilhani bnde anlama yada bicime cok onem veriririm ama burda vermem millet buraya derdini yaziyo kimbilir nehalde yazyo dunya umrunda degilkiAhaha yaa işte olsun saygımız tam fikirleri önemli en azından benim için ne diyelim
Maalesef bu dediklerin bu kadar derdi tasası olan, ruhsal yönden sıkıntısı olan için zor. Yani seni bu kadar yadırgamaları da bu denli dalgaya vurman olsa gerek.Herkesin bi derdi var doğal olarak fakat ben bu konuyu açma sebebim birşeyleri bi süre kafaya takmak yerine biraz olsun gülmek herkez için geçerli :))
Haklısınız tabi bazen dalgınlığımıza gelebiliyor o an ne yazıyoruz diye düşünemeyecek kadar fazla derdi olanda var.Fikir vericeklerse adamakilli versinler ona buna kicuk ayrintilara takilarak degilhani bnde anlama yada bicime cok onem veriririm ama burda vermem millet buraya derdini yaziyo kimbilir nehalde yazyo dunya umrunda degilki
Ben yüzlerini okuyunca gülümsetebilen konuşmalar olur diye düşünmüştüm.Maalesef bu dediklerin bu kadar derdi tasası olan, ruhsal yönden sıkıntısı olan için zor. Yani seni bu kadar yadırgamaları da bu denli dalgaya vurman olsa gerek.
Ben yüzlerini okuyunca gülümsetebilen konuşmalar olur diye düşünmüştüm.
Yani mesela bn uzgunken derdimi yaziyosam yazarimda yazarim hic bakmam ne yazdgma en son bakarim cok yazmisim derim paylasirim noktanin virgulun paragrafin derdinde olamam okadar uzgun ve sinirli halimleHaklısınız tabi bazen dalgınlığımıza gelebiliyor o an ne yazıyoruz diye düşünemeyecek kadar fazla derdi olanda var.
Bi de dalga geçiyorlar ben onlarda saygıyı eksik etmiyorum bana yaptıkları hiç hoş değil.Yani mesela bn uzgunken derdimi yaziyosam yazarimda yazarim hic bakmam ne yazdgma en son bakarim cok yazmisim derim paylasirim noktanin virgulun paragrafin derdinde olamam okadar uzgun ve sinirli halimle
Banada cok yaptilar boyle konu aciyosun olmadik yerden sorun cikarip elestiriyolar cok bilmisler yokmuBi de dalga geçiyorlar ben onlarda saygıyı eksik etmiyorum bana yaptıkları hiç hoş değil.
Aman ya bi de onlar yüzünden üzülüp ilerde hasta olamam ben hergün ağlıyorum ki bilmiyorlar çocuk deyip geçiyorlar taktıkları şey dil bilgisi aman çok önemli sanki bizi böyle durumlarda kurtarcak şey o olsaydııBanada cok yaptilar boyle konu aciyosun olmadik yerden sorun cikarip elestiriyolar cok bilmisler yokmu
Çok doğru canimAman ya bi de onlar yüzünden üzülüp ilerde hasta olamam ben hergün ağlıyorum ki bilmiyorlar çocuk deyip geçiyorlar taktıkları şey dil bilgisi aman çok önemli sanki bizi böyle durumlarda kurtarcak şey o olsaydıı
Öyle valla zaten fark olsun istedim kızların morali bozuk olacak geyik bölümüne gidecekler falan gitmezlerki uğraşcak halleri yoktur çünkü ben ne kadar iyi yaklaşsamda yaşı yüzüme vururlar napim daha.Gülmek çok güzel de moralim o kadar bozuk ki kendimi Halil Sezai gibi hissediyorum "nereden bulur bu insanlar ben mutsuzken gülünecek şeyleri" modundayım. İyi günüme denk gelse kırardık lafın belini, hayatı tiye alan kendimle eğlenebilen biriyim ama o gün bugün değil. Bir de konu bdv'ye olmamış :)
Yahu hanımlar insanız bildiğimizi yanlış yapabiliriz nolmuş yani. Bi dalgınlık, bi klavye hatası birçok sebebi olabilir.
Moral olduğunu anladık mı anladık, konu sahibi de doğrusunu biliyor mu biliyor. Hemen prim yapıyorsunuz, morelden daha gıcık he!
Çok yanlış bu dediğiniz bakın neler söylenmiş dil üzerine;Aman ya bi de onlar yüzünden üzülüp ilerde hasta olamam ben hergün ağlıyorum ki bilmiyorlar çocuk deyip geçiyorlar taktıkları şey dil bilgisi aman çok önemli sanki bizi böyle durumlarda kurtarcak şey o olsaydıı