Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım zaten dertli olanlar biraz gülsün okuyup dediklerimizden diye bu konuyu açtımBurda gülmek ayıp olmaz mı, hani bir derdim var ya burası o bakımdan
Vatan bu haldeyken pek gülünmüyor
Katılıyorum Allah sonumuzu Hayretsin amaç Türkiyeyi savaşa çekmek ya hadi bakalım Allah fırsat vermesinVatan bu haldeyken pek gülünmüyor
Özel olmassa nerdeki şimdiHer zman moralim bozuk çunku esim yanimda yok yanimdaykende genelde sinirli stresli bir insanim yuzum hep asik bilmiyorum gulemiyorum bi esim guldurur bni yda encok o deli eder beni ama simdi yanimda olsada bana baksa gozlerime ogluna aslan oglum deyip öpse koklasa sonra elinden tlfonu dusurmese oyun oynasa ama karsimda olsa ahh ahh
Çok doğru söylüyorsunuz ama işte üzülerek nereye kadar elimizden ne gelirkiVatan bu haldeyken pek gülünmüyor
O senden vazgeçtiyse o seni kaybetmiştir hele aldatiysa hiç üzülme kurtulduğuna sukretterkedildim hem de bana deli gibi aşık olduğunu söylediği halde bugün bir bez parçası gibi atıldım kenara söylediği laflar bir bir oturdu göğsüme
Aa üzüldüm demekki sizi haketmiyo aman boşverin çocuğunuz ne tatlıdır şimdi kaç yaşındaterkedildim hem de bana deli gibi aşık olduğunu söylediği halde bugün bir bez parçası gibi atıldım kenara söylediği laflar bir bir oturdu göğsüme
Başlığı düzeltemiyorum kusura bakmayın dalgınlığıma geldi herhlde anlıkValla başlığı gördüm düzeltmeden edemedim. Morel değil moral.
Zaten kk'da moralden ziyade Türkçesi bozuk olan daha çok
Yalnız ikisi farklı insanlar eşim yanımda değil diyenle terkedildim diyenAa üzüldüm demekki sizi haketmiyo aman boşverin çocuğunuz ne tatlıdır şimdi kaç yaşında
Neden mesela bazenn kendinle dalga geçmek iyidir üzüntülerinizle deBenim bozuk değil şu an ama arada bozuluyor
De hele de bizeMerhaba kızlar size bir sorum olacaktı yardimci olursaniz çok mutlu olcam? ?
Okumaya gitti son senesiÖzel olmassa nerdeki :))
Özel olmassa nerdeki şimdi
İnsanız ya bi gülüyoruz bi aglıyoruz hayatın gerçekleri bunlar hep mutlu olunmuyor kiNeden mesela bazenn kendinle dalga geçmek iyidir üzüntülerinizle de
Yahu bi anlık yazdım büyütmesenizMorel nedir ya size okulda böyle mi öğretiyorlar?!
Başlığı düzeltemiyorum kusura bakmayın dalgınlığıma geldi herhlde anlık