- 22 Ocak 2016
- 137
- 50
Tabii ki
İnsanız ya bi gülüyoruz bi aglıyoruz hayatın gerçekleri bunlar hep mutlu olunmuyor ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsanız ya bi gülüyoruz bi aglıyoruz hayatın gerçekleri bunlar hep mutlu olunmuyor ki
Ayy sormadan edemiycem Sizin moraliniz nasıl anne abla erkek arkadaş konusunu ne yaptınız
Doğrusu moral midir yoksa morel mi? Şu anda en büyük derdim bu.
Aynen kendileri 10 parmak sanirsin hic yanlis yapmaZlar banada soylendi uzun msjma paragraf ogretmedilermi size diye bn okuyabilen icin yazdim hizlica sinirimden anlamayanlarda acikla diyo onunlami ugrasacamYahu bi anlık yazdım büyütmeseniz
Aynı hala bişi demediler ama sonuna kadar haklılar bişi diyemem anlıyorum onlarıda :))
Ya yaşın ne önemi var 15 yaşındayım ama öyle bi saflık yok yani bende olgun olduğumu söylerler beni tanıyan herkezHakikaten merak ettim, yaş kaç?
Tabi yani hala üzülüyorum hep içimde o benim hergün ders alıyorum aslındaAynen öyle haklılar,neyse önemli olan hatanı anlayıp dersini çıkarmak
Aynen kendileri 10 parmak sanirsin hic yanlis yapmaZlar banada soylendi uzun msjma paragraf ogretmedilermi size diye bn okuyabilen icin yazdim hizlica sinirimden anlamayanlarda acikla diyo onunlami ugrasacam
Tabi yani hala üzülüyorum hep içimde o benim hergün ders alıyorum aslında
Önceliğim ders sonra o zaten teşeklürler yinede :))Ders alman gereken bi konu zaten. Daha küçüksün çok küçüksün bunun gibi hatalar yapmamaya bak.
Herkez mi, herkes mi? Ecem hanım derslerine çalışır mısın lütfen, bu saatte annen yaşındaki kadınlarla uğraşacağına dil bilgisi çalış. İlkokul mezunları böyle yazıyor ama biz bulaşmıyoruz. Sizin eğitimli bir kız olduğunuzu düşünüyorum.Ya yaşın ne önemi var 15 yaşındayım ama öyle bi saflık yok yani bende olgun olduğumu söylerler beni tanıyan herkez
Vallaee o kedder canım sıggın kiğğ O kaddar olsun yaniy. napsem bilemedim Ağlasammiyy gülsemiyy?Ay kızlar o kadar canım sıkkınki yani halime şükürler olsun neyseki sevdiğimle birlikteyim ailem yanımda. Dertleriniz,sıkıntılarınız varsa söyleyin birlikte fikirlerimizi söyleyelim dedikodunun beli mi diyolar heh onu kıralım moreli bozuk kızlarla kafa dağıtalım,dalga geçelim kendimizle sadece moreli bozuk olan gelsin diye birşey yok benim gibi dalgacı kızlarda gelebilirr eğlendirelim kendimizi hiçbirşeyi takmaya değmiceğini bi kez daha anlayalım gülmek kadar güzel birşey yokk
Herkez mi, herkes mi? Ecem hanım derslerine çalışır mısın lütfen, bu saatte annen yaşındaki kadınlarla uğraşacağına dil bilgisi çalış. İlkokul mezunları böyle yazıyor ama biz bulaşmıyoruz. Sizin eğitimli bir kız olduğunuzu düşünüyorum.
Beni küçük düşürmek yerine anlamaya çalışsanız.Herkez mi, herkes mi? Ecem hanım derslerine çalışır mısın lütfen, bu saatte annen yaşındaki kadınlarla uğraşacağına dil bilgisi çalış. İlkokul mezunları böyle yazıyor ama biz bulaşmıyoruz. Sizin eğitimli bir kız olduğunuzu düşünüyorum.
Vallaee o kedder canım sıggın kiğğ O kaddar olsun yaniy. napsem bilemedim Ağlasammiyy gülsemiyy?
EvvetBir geyik gordum sanki
bende oyle tahmin etmistim yanilmamisim
Herkesin bi derdi var doğal olarak fakat ben bu konuyu açma sebebim birşeyleri bi süre kafaya takmak yerine biraz olsun gülmek herkez için geçerli :))bende oyle tahmin etmistim yanilmamisim