Moralmen çöküntüdeyim

Angelife

Onur'umm (=
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2009
95
1
86
Adana
Kızlar sınava ilk girişim okula biraz gec basladım sadece... neyse konum bu değil utanıyorum aslında cok calısmama ragmen heycanıma yenık dustum bana yakısmayan bı puan aldım...tm-3için 223 puan ne demek:S hiçbişey,bos giden bir yıl demek.. Şimdi ne yapsam bilmiyorum bir yıl daha calısacagım kesin. ama diyorumki açıköğretim işletmeye girim bide ders çalışim seneye kesin gircem üniversteye baska sansım yok.. sizce cok azimli olursam yürütebilirmiyim. bide şöyle düşündüm sadece birinci bölüme çalışıp ingilizceye başlasam dil sınavınamı girsem. ama diyorumki 8 ayda ne kadar ilerleyebilirim ingilizcede.iki yıllık istemiyorum ama açıköğretim aklıma yattı yürütebilirmiyim bilemem. yardım edin nolur napmalıyım cok karışığım... iki diplomam olsa fenamı ya ne bilim senağlama

Canım benim öncelikle moralman çöküntüde olma.Bu seni daha da yıpratır ve sağlıklı düşünmeni engeller.Önümüzdeki günlerde tercihlerle birlikte sürpriz yerleştirmeler olacak.Bu sene kontenjanlar çok geniş.tercihlerini kesinlikle yap bi kere.Hemen açıköğretimi seneye çalışmayı düşünme.

Oldu ki seneye çalışmaya karar verdin,
Eğer azmin varsa, seneye tekrar çalışırsın hem bu sınav sistemini daha iyi tanımış biri olarak ağırlık vereceğin konulara daha hakim olursun.Benim kardeşim girdi bu sene.O da istediği puanları alamadı ama mesela alan dışı olmasına rağmen ingilizce sınavında iyi bir şeyler yaptı.Yabancı diline güveniyorsan ona da gir bence seneye(eğer çalışacaksan)

moralini yüksek tut ama tatlım..hiçbir şeyin sonu değil :)

canım benim puanda çok yüksek değil ama o heyecanla insan bildiklerini bile yanlış yapıyor üzme kendini açıköğretime girersin seneye yine hazırlanıp sınava girersin bende büyük ihtimal öyle yapacağım

cok cok tesekkur ederim moralmen iyi oldum ama aklım hala karısık simdi ben acıkögretime girimmi yani.. ingilizcemde aslında anlıyorum ama kolejde okumama ragmen ingilizcem sıfır. buna dair biseyde yapmadım ingilizceye dair bişey görmedik okulda... bi süpriz olur desem imkansız gibi bişey ah kafam ya

bu arada acıkögretim okuyim üniversteyi kazanmayı düşünmim sadece acıköğretim olsun demiyorum, hem sınava hazırlanacm hemde acıkögretim düsünüyorum. yapabilirmiyim tecrübem olmıdıgı icin bilmiyorum. eger ingilizce olursa çok iyi olur ondada ne kadar ilerleyebilirim bilemiyorum adananın üniverstesinde ingilizce bölümünün puanı yüksek 100soruysa 90 98 yapmalıyım. 8 ayda bi kurs bana bunları verebilirmiki

Kendini neden bu kadar yıpratıyosunki daha ilk yılın.Bence açıköğretim düşünme.İki işe birden adapte olmak zor.Yaparsında eziyet olur ve ikisindende tam verim alamazsın ki bence gerek de yok.1yıl kendine güvenerek başaracağına inanarak azimle çalış.İnanmak başarının yarısıdır.Ayrıca ingilizce demişsin daha düz bir yol varken neden karmaşık bir yol seçiyorsun.Önce bi sakin ol paniği at hayatından böylelikle daha iyi düşünebilirsin.:1rolleyes:

Tesekkür ederim elacım ingilizceyi düsünme amacım ikinci bölümle ugrasmamak.. hayırlısı bakalım

Ya acaba acıkögretim işletme yazıp bilgisayr kursuna gidip dilkursuna gidip bunların sertifikalarını alıp kendimimi geliştrsem hiç sınava calısmadan. ya kafam hic böyle karısmamıstı

canım lütfen üzme kendini, çünkü senin suçun değil heyecanla sınav sırasında çok farklı şeyler yapılabiliyor...eğer bir yıl hakkın daha varsa bi kere daha sınava gir istersen canım

önümdeki bir yıl kocaman bir yük gibi görünüyor bana acıkögretime girmeye karar verdim. ama sınavada hazırlanacm simdilik kararım bu bilemiyorum ne kadar dogru

bende bu sene sınva grdm ea olmama ragmen sözelden grdm o da çok yüksek degil alan içi 310 alandışı 300 oklumdaki öğretmenim yerlşrsn dedi ama ben hiç sanmıorum ne yapacagımıda blmiorum angelife bende senn gbi açık okumayı dşünüorum ama ileride onun getirisi ne kdr olur blemiorumm:sinifsinif:

Canım acıkögretim okuyup kalma. biseyler yap sınava hazırlan tekrar ama ben gireceğine inanıyorum

seen hem açık okucam hemde tkrr hazrlancm demştin seneyeki puannda bi dşüş oluo mu? canm blio musun?

Ya düşmüyormuş bütün hocalarımı aradım fikir edinmek içinn herkes gir di düşmüyor puanın dedi bi çok arkadaşım öyle dedi. ama cuma günü bir dersanenin rehberlik hocasına gidip öğrenicem. bunca kişinn yanlış bildiğini sanmıyorum

Tesekkür ederim elacım ingilizceyi düsünme amacım ikinci bölümle ugrasmamak.. hayırlısı bakalım

canım öncelikle hakkında hayırlısı olsun
ingilizce altyapın var mı bilmiyorum
ama o da belli başlı bir bölüm
sırf 2.bölümden kurtarmak için ingilizceyi seçmeni tavsiye etmem
çünkü o bambaşka bir sınav
altyapın yoksa bir senede hazırlanmak mümkün değil

şunu da belirteyim
dilden sınava girenlerin çoğu bir yıl ingilizce hazırlık okuyor ardından 2 yıl sadece ingilizce eğitim görüyor

saol canm ken bi bilgi edindgn zmn yazrsn herlde demi:1rolleyes:

sen düşünme fazla çünkü düşündükçe daha karmaşıklaşıo ne sertifikası ne açıköğretimi ne ingilizcesi :bbo: sanki 4 5 yıl sınava girmişsinde artık ümit kalmamış .biraz sabırlı ol 1yıl fedakarlık yap sadece sınava yoğunlaş gerisi gelir

ya ben kararımı verdim aslında ingilizce konusunda mantıksız düsünmüsüm haklısınz. hhocalarımla konustum acıkögretime yazılacam ve işletme sececem. böylece üniverstedede işletme okursam cok basarılı olvagmı söylediler onu bilmiyorum ama acıkögretımde kararlıyım. hıphızlı bir sene bekliyor beni ama simdi, cok iyi dinleniyorum kesin kararlıyım basarıcam. dua edin benim icin nolur hepiniz iyikiii varsınız burda cok huzurlu utanmadan her seyimi paylasabiliyorum!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…