- 11 Nisan 2011
- 514
- 9
- 118
- Konu Sahibi seheryelikiz
-
biseye üzüldünüz..moraliniz cok bozuk oldugunda nasil bi yol izlersiniz iyi olmak icin..ben mesela buda gecer derim..ya sizler naparsiniz böle durumlarda..
biseye üzüldünüz..moraliniz cok bozuk oldugunda nasil bi yol izlersiniz iyi olmak icin..ben mesela buda gecer derim..ya sizler naparsiniz böle durumlarda..
1 saat koşun en sonunda kendinizi çok mutlu hissediyorsunuz :))
-kahve keyfi yaparim
-gezmeye cikarim
-icimden dua okurum
-yegenlerimle oyun oynarim, sohbet ederiz..ben cok üzgünüm derim, onlar da baslar kendi dertlerini anlatmayaonlar anlatirken nesem yerine gelir..bu arada yaslari 3 ve 4
önce üst üste sigara yakar evin içinde deli danalar gibi söylene söylene gezerim...sinirimden,kapıyı ilk çalan nasibini alır.Ki bu genelde suçu olmasada eşim olur sonra duşa atarım kendimi hemen.tepemdeki akan suyun tayzigi arttıkça kafamı yukarı kaldırırım çünkü o an yüzüne su vuruyor ve o an istesende hiçbişey düşünemiyosun(dene bak ) duştan çıkınca giyinir makyaj yaparım saçımada fön çekerim.kendime gelirim hemen
1 saat koşun en sonunda kendinizi çok mutlu hissediyorsunuz :))
duruma bağlı özelliklede evliyseniz
aileden biri be ni çok kırdıysa eşimi ararım
bir moral bozukluğum varsa ilk duş alırım motive olmaya çalışırım yaşadığım hayatın olumlu yönlerini düşünerek
kk yede bakarım kafam dağılsın diye...
canım ben tartıda 76 larıda gördüm şu an 51 im istersen sende verbilirisn...
canım yaşını bilmiyorum evli olup olmadığınıda ama inan psikoloğada gitsen bunları anlatıcak kendini motive etmek kendini kontrol altına almak düşüncelerini
ben bu konuda kendimi geliştirmeye çalışıyorumhayt bir gün biticek ve aslında kendini çok üzmekte boş bu kısa süreli baş ağrısı gibi bir şey
geçmişti saçlarımda bir kaç beyez çıkacak kadar kendimi üzdüğüm şeylere bakıyorum bir çoğu boşunaymış ben abartmışım geçti bitti sıkıntı içinde yaşadığımız zaman geride kaldı hiç bir faydasınıda görmedim
şimdi 30 lu yaşlarımdayım zamana kndimi bırakmıyorum kilolu kırışık bakımsız biri olmak istemiyorum bunun için çabalıyorum sanada nacshane önerilerim bunlar...
hele birde su sogiksa sok etkisimi olur :))) saol tatlim
ha soğuk ha sıcak cnm ya sende yap işteüç günlük dünya napcaz herşey bizim için.hayatın açtıgı savaşlara karşı yıkılmamak için kendimizi savunma stratejileri geliştirmeliyiz.Hayata karşı duruşumuz,bakış açıgımız...tabi bu,ruhunun kaç kiliometre yaptıgı ile de alakalı...bi arkadaşında dedigi gibi bazen çözümde istemiyor insan.Şimdi karşıda apartmandaki adam balkona çıktı bu saatte ve tam karşımda...bacakları tutmuyor,yaz kış hep balkonda...kim bilir bir adım atabilmek onun için ne çok şeydir...Allahım sana şükürler olsun.Herşeye rağmen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?