moralimiz kötüyken nasil düzelir...

seheryelikiz

ya hep ya hic ;)
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2011
514
9
118
biseye üzüldünüz..moraliniz cok bozuk oldugunda nasil bi yol izlersiniz iyi olmak icin..ben mesela buda gecer derim..ya sizler naparsiniz böle durumlarda..

biseye üzüldünüz..moraliniz cok bozuk oldugunda nasil bi yol izlersiniz iyi olmak icin..ben mesela buda gecer derim..ya sizler naparsiniz böle durumlarda..

:1: önce üst üste sigara yakar evin içinde deli danalar gibi söylene söylene gezerim...sinirimden,kapıyı ilk çalan nasibini alır.Ki bu genelde suçu olmasada eşim olur :( sonra duşa atarım kendimi hemen.tepemdeki akan suyun tayzigi arttıkça kafamı yukarı kaldırırım çünkü o an yüzüne su vuruyor ve o an istesende hiçbişey düşünemiyosun(dene bak :D ) duştan çıkınca giyinir makyaj yaparım saçımada fön çekerim.kendime gelirim hemen:60::60::60::60::60::60:

-kahve keyfi yaparim
-gezmeye cikarim
-icimden dua okurum
-yegenlerimle oyun oynarim, sohbet ederiz..ben cok üzgünüm derim, onlar da baslar kendi dertlerini anlatmaya :1:onlar anlatirken nesem yerine gelir..bu arada yaslari 3 ve 4

Son düzenleme:
duruma bağlı özelliklede evliyseniz
aileden biri be ni çok kırdıysa eşimi ararım
bir moral bozukluğum varsa ilk duş alırım motive olmaya çalışırım yaşadığım hayatın olumlu yönlerini düşünerek
kk yede bakarım kafam dağılsın diye...

-kahve keyfi yaparim
-gezmeye cikarim
-icimden dua okurum
-yegenlerimle oyun oynarim, sohbet ederiz..ben cok üzgünüm derim, onlar da baslar kendi dertlerini anlatmaya :1:onlar anlatirken nesem yerine gelir..bu arada yaslari 3 ve 4

moralim bozukken deil ama kendimi çok yalnız yada boşlukta hissettigimde huzura ihtiyacım oldugu an benimde yegenim var bi tane cadı hemen onun dizine başımı koyarım onun elleriyle yüzümü kapatmasını isterim...bu benim kendime özgü terapim.içim huzurla doluyor...

:1: önce üst üste sigara yakar evin içinde deli danalar gibi söylene söylene gezerim...sinirimden,kapıyı ilk çalan nasibini alır.Ki bu genelde suçu olmasada eşim olur :( sonra duşa atarım kendimi hemen.tepemdeki akan suyun tayzigi arttıkça kafamı yukarı kaldırırım çünkü o an yüzüne su vuruyor ve o an istesende hiçbişey düşünemiyosun(dene bak :D ) duştan çıkınca giyinir makyaj yaparım saçımada fön çekerim.kendime gelirim hemen:60::60::60::60::60::60:

hele birde su sogiksa sok etkisimi olur :))) saol tatlim

duruma bağlı özelliklede evliyseniz
aileden biri be ni çok kırdıysa eşimi ararım
bir moral bozukluğum varsa ilk duş alırım motive olmaya çalışırım yaşadığım hayatın olumlu yönlerini düşünerek
kk yede bakarım kafam dağılsın diye...

ahh ah olumlu olma sanati..güzel bi caba..ama insan bazen dogruyu bilir ama uygulayamaz..

canım ben tartıda 76 larıda gördüm şu an 51 im istersen sende verbilirisn...

canım ben tartıda 76 larıda gördüm şu an 51 im istersen sende verbilirisn...

ay cnm ya beni biraz gazlayin..seni tebrik ediyorum..inan istahim cok acildi yemek fazla yemiom ama abur cubur kuruyemis seviom :( hergün yürücem artik.birde sabah erken kalkicam kurs nedeniyle iyi olucak insallah

Dua eder herşeyin Allahtan olduğunu bilir böyle düşünmeye çalışırım bazı zamanlar öfkeme yenik düşsemde bu iyi motive eder beni...:31:

canım yaşını bilmiyorum evli olup olmadığınıda ama inan psikoloğada gitsen bunları anlatıcak kendini motive etmek kendini kontrol altına almak düşüncelerini
ben bu konuda kendimi geliştirmeye çalışıyorumhayt bir gün biticek ve aslında kendini çok üzmekte boş bu kısa süreli baş ağrısı gibi bir şey
geçmişti saçlarımda bir kaç beyez çıkacak kadar kendimi üzdüğüm şeylere bakıyorum bir çoğu boşunaymış ben abartmışım geçti bitti sıkıntı içinde yaşadığımız zaman geride kaldı hiç bir faydasınıda görmedim
şimdi 30 lu yaşlarımdayım zamana kndimi bırakmıyorum kilolu kırışık bakımsız biri olmak istemiyorum bunun için çabalıyorum sanada nacshane önerilerim bunlar...

canım yaşını bilmiyorum evli olup olmadığınıda ama inan psikoloğada gitsen bunları anlatıcak kendini motive etmek kendini kontrol altına almak düşüncelerini
ben bu konuda kendimi geliştirmeye çalışıyorumhayt bir gün biticek ve aslında kendini çok üzmekte boş bu kısa süreli baş ağrısı gibi bir şey
geçmişti saçlarımda bir kaç beyez çıkacak kadar kendimi üzdüğüm şeylere bakıyorum bir çoğu boşunaymış ben abartmışım geçti bitti sıkıntı içinde yaşadığımız zaman geride kaldı hiç bir faydasınıda görmedim
şimdi 30 lu yaşlarımdayım zamana kndimi bırakmıyorum kilolu kırışık bakımsız biri olmak istemiyorum bunun için çabalıyorum sanada nacshane önerilerim bunlar...

cnm 28 yasindayim.henüz 8 aylik evliyim.ailemden uzagim yurtdisina gelin geldim.saga dönüom kaynana sola dönüom görümce dedigin gibi.ee kendimi biras yanliz hissettim sanirim.esim bana düskün ama.acaip icten pazarlikli ketum bi cevresi var.bende tam tersi.allah kolaylik versin hepimize..

canım anladım bende yaşadığım yere gelin geldim ve ailemden kimse yok gerçi ailem var sayılmaz zaten annem rahmetli
dediğin şeyleri ben yoğun yaşadım ama geçti kayınvalidemde rahmetli oldu yani o zamanlar bir laf için günlerce kafama takardım ağlardım sızlanırdım şimdi olsa soğuk kanlı olmaya çalışırdım geçmişteki en büyük hatam belkide soğuk kanlı olmayı becerememekti....
zamanla her şey rayına oturacak canım merak etme..:29:

hele birde su sogiksa sok etkisimi olur :))) saol tatlim

ha soğuk ha sıcak cnm ya sende yap işte :D üç günlük dünya napcaz herşey bizim için.hayatın açtıgı savaşlara karşı yıkılmamak için kendimizi savunma stratejileri geliştirmeliyiz.Hayata karşı duruşumuz,bakış açıgımız...tabi bu,ruhunun kaç kiliometre yaptıgı ile de alakalı...bi arkadaşında dedigi gibi bazen çözümde istemiyor insan.Şimdi karşıda apartmandaki adam balkona çıktı bu saatte ve tam karşımda...bacakları tutmuyor,yaz kış hep balkonda...kim bilir bir adım atabilmek onun için ne çok şeydir...Allahım sana şükürler olsun.Herşeye rağmen...

ha soğuk ha sıcak cnm ya sende yap işte :D üç günlük dünya napcaz herşey bizim için.hayatın açtıgı savaşlara karşı yıkılmamak için kendimizi savunma stratejileri geliştirmeliyiz.Hayata karşı duruşumuz,bakış açıgımız...tabi bu,ruhunun kaç kiliometre yaptıgı ile de alakalı...bi arkadaşında dedigi gibi bazen çözümde istemiyor insan.Şimdi karşıda apartmandaki adam balkona çıktı bu saatte ve tam karşımda...bacakları tutmuyor,yaz kış hep balkonda...kim bilir bir adım atabilmek onun için ne çok şeydir...Allahım sana şükürler olsun.Herşeye rağmen...

ya biz bayanlar nasıl ince düşünceli nekadar şayir ruhlu insalarız ya çogumuz böyleyiz

Back