moralimi bozdu,rezil mi oldum ne :(((

merwebjk

Olduğu kadar olmadığı kader..
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2010
147
16
68
Bayanlar burdaki dertlerin yanında yazacağım dert değil sadece anlatmak istiyorum :( birkaç saat önce mektup arkadaşı bulmak,dilimi geliştirmek ve Türkçe öğrenmek isteyenlere yardımcı olmak için bir siteye üye oldum.Profilimi Türkçe ve İngilizce olarak yazdım.Tam Türkçe öğrenmek isteyen kimler var diye bakacaktım ki malın biri "Türkçe profille dil mi öğrenceksin salak msın haha bu bilgilerle milleti aydınlatmş oldun"dedi tabi moralim sıfırlandı. Bende profilimi 2 dille oluşturma amacımın Türkçe öğrenmek isteyenlere yardımcı olmak için ve anlamazlarsa ingilizcesini de okuyabileceklerini söyledim ve hemen resmimi kaldırdım ne olur ne olmaz belki dalga geçer diye.. ve 10 dk sonra mesaj atmış nden resmini kaldırdn diye.profilimi kapattım sildim.bu olaya bile gözlerim doldu ya :KK61:

Bayanlar burdaki dertlerin yanında yazacağım dert değil sadece anlatmak istiyorum :KK43: birkaç saat önce mektup arkadaşı bulmak,dilimi geliştirmek ve Türkçe öğrenmek isteyenlere yardımcı olmak için bir siteye üye oldum.Profilimi Türkçe ve İngilizce olarak yazdım.Tam Türkçe öğrenmek isteyen kimler var diye bakacaktım ki malın biri "Türkçe profille dil mi öğrenceksin salak msın haha bu bilgilerle milleti aydınlatmş oldun"dedi tabi moralim sıfırlandı. Bende profilimi 2 dille oluşturma amacımın Türkçe öğrenmek isteyenlere yardımcı olmak için ve anlamazlarsa ingilizcesini de okuyabileceklerini söyledim ve hemen resmimi kaldırdım ne olur ne olmaz belki dalga geçer diye.. ve 10 dk sonra mesaj atmış nden resmini kaldırdn diye.profilimi kapattım sildim.bu olaya bile gözlerim doldu ya :KK61:

Salağın biri yüzünden neden yaptın ki bunu? Bence tekrar aç profilini, bu gibi yanlış anlaşılmalara karşı da istersen üyelik amacını da yaz profiline.
Ya hem baksana, kimseye hesap vermek zorunda değilsin ki sen!

Ne takıyorsun Allah aşkına densizin biri işte. Ona mı kalmış profilin, açıklama bile yapmasaydın, herkes herşeyi çok biliyor.

Gerizekalinin teki, niye onu dinledin kardes? Bence gayet iyi seyler yapiyorsun, gelistir dilini tabi, Turkce ogrenmek isteyenlere de yardimci ol.

Kuzum benim boyle degersiz insanlara gereginden fazla deger verme .neden siliyorsun dil ogrenmek icin guzel bir adim atmisken birbeyinsiz icin degermi vazgecmek.hayatta dik durmak lazim.oyle hemen kacmak yok.

Şu sanal ortamda gereksiz insanlar için can sıkmaya hiç değmez inan ki. Tanımıyorsun etmiyorsun neden canını sıkıyorsun ki? Yolda görsen tanımazsın.

Interneteki biri icin neden bukadar uzuldun kafaya taktin .
Kendisi salakmis belli , bence hic cevap vermeden profilini tekrar ac.

Sorsaydin ya senin isin var burda diye. Kisi herkesi kendi gibi bilirmis ya ondan sormustur belki :KK53::KK53:

Desteğiniz içın çok teşekkür ederim bayanlar , ama profilimi kaydeder internete dalga geçmek amaçlı verir diye korktum ve korkuyorum da. :KK17: Hevesimi de yerle bir etti zaten:KK43:

Desteğiniz içın çok teşekkür ederim bayanlar , ama profilimi kaydeder internete dalga geçmek amaçlı verir diye korktum ve korkuyorum da. :KK17: Hevesimi de yerle bir etti zaten:KK43:
Neden resmini kaldırdın dediğine göre kaydetmemiştir. Hem neden kaydetsin o ara nerden aklına gelecek? Ama böyle sitelere falan resmini koyma hiçbir zaman,ne olur ne olmaz.

az öncede burdan Bi üye benım sacımı cektiiiiii..

biraz ağlayıp,kendımı ıntıhar etcem..

Neden resmini kaldırdın dediğine göre kaydetmemiştir. Hem neden kaydetsin o ara nerden aklına gelecek? Ama böyle sitelere falan resmini koyma hiçbir zaman,ne olur ne olmaz.
Sitenin güvenilir olduğunu duymuştum o yüzden resim ekledim mesajdan sonra da kaldırdım hemen.

Bayanlar burdaki dertlerin yanında yazacağım dert değil sadece anlatmak istiyorum :KK43: birkaç saat önce mektup arkadaşı bulmak,dilimi geliştirmek ve Türkçe öğrenmek isteyenlere yardımcı olmak için bir siteye üye oldum.Profilimi Türkçe ve İngilizce olarak yazdım.Tam Türkçe öğrenmek isteyen kimler var diye bakacaktım ki malın biri "Türkçe profille dil mi öğrenceksin salak msın haha bu bilgilerle milleti aydınlatmş oldun"dedi tabi moralim sıfırlandı. Bende profilimi 2 dille oluşturma amacımın Türkçe öğrenmek isteyenlere yardımcı olmak için ve anlamazlarsa ingilizcesini de okuyabileceklerini söyledim ve hemen resmimi kaldırdım ne olur ne olmaz belki dalga geçer diye.. ve 10 dk sonra mesaj atmış nden resmini kaldırdn diye.profilimi kapattım sildim.bu olaya bile gözlerim doldu ya :KK61:

Sana benim yaşadığımı anlatayım da benimki de neymiş de

Yıllar önce bekarım, öğrencimin biri benim kişisel bilgilerim ve fotomla arkadaşlık sitelerine üye olup, benmişim gibi mesajlar yazmış. Nerede çalıştığım, ne iş yaptığım, nereli olduğum falan. Tesadüfen o sitelerde gezen bir arkadaşım haber verdi. Günlerce yerden kaldıramadım kafamı. Ne yazdı, ne sohbetler etti bilmiyorum çünkü.

Sitenin güvenilir olduğunu duymuştum o yüzden resim ekledim mesajdan sonra da kaldırdım hemen.
Hayır illa o site için söylemiyorum da sonuçta her tür insan var her yerde.
Neyse üzülme bu kadar profilini geri aç hatta yenisini ac bilgilerini gizli tutarak, kimseye hesap vermek zorunda değilsin. Böyle gereksiz karışan cok olur takmamak gerek.

Back
X