Moralimçok bozuk...Beynimdeki Tümör büyümüş...

Rabb'im acil şifalar versin moralinizi bozmayın derdi veren Allah dermanını da verir çok şükür artık tıp çaresiz değil bu konuda:teselli:

Bugün gazetede zerdeçalın tümörün büyümesine engel olduğu yazıyordu ünlü bir doktor tarafından..Nette de ananasın yine büyümeyi engellediğini okudum...İnşallah faydası olur canım.

teşekkürler ediyorum tatlm..deneyeceğim..zerdeçalı çay olarakmı almak gerek acaba?

Rabb'im acil şifalar versin moralinizi bozmayın derdi veren Allah dermanını da verir çok şükür artık tıp çaresiz değil bu konuda:teselli:

teşekkürler cnm..

sende allah razı olsun pınar:Saruboceq:
içim rahatladı biraz ayyyyyyCADIARZU
Şeniz

acil şifalar :Saruboceq:
sakın moralinizi bozmayın,beslenmenize dikkat edin:teselli:
kesinlikle çok haklısın..bu çok önemli..

pınarcım böyle durumlarda moral çok önemli biliyorsun.
moralini mutlaka yüksek tut Rabbim büyüktür.şifasını verir inş. dualarımız seninle.. seni seviyoruz.. dostlarının sevgisi ve duaları ile inş yenersin..

canım ablam ALLAH sağlık sıhat şifa versin inşallah​

çok teşekkür ediyorum canlarm..rabbim hepinizden razı olsun..opuyorumnanaktan

acil şifalr diliorum derdi veren rabbim dermanınıda verir inşallah bende bebekğim olmuyo diye dertliyim ama hiçbişeyin garantisi yok üzülme vaktimiz geldiğinde öleceğiz ne tüör ne kaza ne durup dururken bunlar sebeb olucak keşke bu dünyada güzel yaşasakta ölümden korkmasak can çok tatlı ama allahım ya bnende bu yaşta çocuk için yanıp tutuşuyırum sen bi hastalık gelmiş başına hemen yavrunu kime bırakacağını düşünüyosun ne garip ya hep aklımızda bi uğraş bi düşünce var herşeyin hayırlısı raabim ne veririse kabul dicek bişi yok duadan başka allah herkezin gönlüne göre versin seni ve herkezi korusun

senin icin canimcimm

:asigim:

geçmiş olsun allah acil şifalar versin cnm benim
a.s.

bazen bende şöyle derim..öyle dolu ki hayatım..aynaya baktığımda yüzümü görecek fırsatım yok..yani bakarım elbet ama görmek için fırsat olmuyor çoğu zaman..zaten her defasında görebilsek kendimizi,hatalarımızda daha az olur ama ne mümkün...çok doğru yazdıkların..katılıyorum tamamen...benimde dualarım seninle bitnm..yuvanı şenlendirecek,ruhunu şenlendirecek,ömrünü daha anlamlı hale getirecek meleğin rabbimin izniyle hayırlısıyla kollarına gelmesi ve kokusuna doyana kadarda seninle kalması dileğiyle..(ki ne mümkün kokusuna doymak...):Saruboceq:

rabbim sana ve senin gibi sıkıntıda olan kullarına acil şifalar versin canım
umarım herşey yolunda gider Allahım korktuğun hiçbirşeyle yüzleştirmez
çok geçmiş olsun tekrardan rabbim şifa versin inşallah:teselli:

Pınarcım inan yeni gördüm,
canım çok geçmiş olsun,
Rabbim acil şifalar versin...biliyorsun ki moral bütün hastalıkların
en başta gelen ilacıdır...iyi düşünelim iyi olsun ...
lütfen hocayla konuşmayı da ihmal etme gülüm...
tekrar acil şifalar diliyorum,Rabbim çaresiz dert vermesin...
sağlıkla kalın...

pınarım bilmiyordum canım yeni gördüm çok büyük geçmiş olsun yaallah acilş şifalar versin inşallah..gelişmeleri okudum hep böyle güzel haberler ver bize alahın izniyle inşallah...

[sıze="2"]pınarcığım yazını tesadüfen gördüm canım,
çok geçmiş olsun, bak dağçiçeiminde dedii gibi moral çok öenmli,
kafana hiç birşeyi takmayacaksın canım benim,
moralini yüksek tüt lütfen, sen dertten değil, dertler senden korksun tatlım,
kalbimizde dualarımızda senin unutma, derdi veren rabbim dermanınıda verirmiş,
seni nekadar sevdiğimizi sakın unutma, güzel haberlerini bekliyoruz....
Tekrar geçmişolsun canım beniiim....[/sıze]

allah razı olsun prensesim cnm bnm..tüm dualarına yürekten amin..:Saruboceq:

çok teşekkürler ediyorum desteğin için cnm bnm..kesinlikle moral mühim biliyorum..genellikle beklentilerimi küçük tutarım bu yüzden programlarım birçok şeyi..ama bunda çok hazırlıksız yakalandım..belki de olumsuz düşünmeyi kendime yakıştıramadığımdan..ama allaha çok şükür toparladım kendimi..hele bir gün sonrasındaki buluşma bana harika bir enerji sağladı..tüm dostlarıma teşekkür ediyorum gönülden..opuyorumnanaktan

pınarım bilmiyordum canım yeni gördüm çok büyük geçmiş olsun yaallah acilş şifalar versin inşallah..gelişmeleri okudum hep böyle güzel haberler ver bize alahın izniyle inşallah...

neyseki geçtikten sonra gördün pinkim..allahıma şükürler olsun çok iyiyim şimdi..çok teşekkürler ediyorum bitnm..buluşmada verdiğin güzel enerji içinde teşekkürler ediyorum tatlm..opuyorumnanaktan

çok teşekkürler ediyorum kalişm..allah hepinizden razı olsun..iyiki tanımışım hepinizi..şükür ki girmişim bu siteye..şimdi çok daha mutluyum..iopuyorumnanaktanyiyim inan..sevgiyle kucaklıyorum..iyiki varsınız..

Gecmis olsun canim, Allah'im hic bi hastalik vermesin kimseye, hele ki caresiz vermesin cok cok gecmis olsun, insallah bi daha korkulcak bi sey ogrenmezsin rabbim sifa versin Aminnnnnnnn

pınarcım yazının devamını görünce sevindim. tekrar geçmiş olsun. inşallah hocadanda güzel cevaplar alırsın,kendine dikkat et canım. Allah seni eşine ve yavruna bağışlasınopuyorumnanaktan

canim benim yeni haftan saglikli mutlu huzurlu gecsin tatlim

hepsi senin icin canim

:kedi: utandırıosn beni prensesim.. çok teşekkürler cnm.. :kedi:

Gecmis olsun canim, Allah'im hic bi hastalik vermesin kimseye, hele ki caresiz vermesin cok cok gecmis olsun, insallah bi daha korkulcak bi sey ogrenmezsin rabbim sifa versin Aminnnnnnnn

allah razı olsun cnm bnm..opuyorumnanaktan

pınarcım yazının devamını görünce sevindim. tekrar geçmiş olsun. inşallah hocadanda güzel cevaplar alırsın,kendine dikkat et canım. Allah seni eşine ve yavruna bağışlasınopuyorumnanaktan

çok teşekkürler bitnm..rabbim razı olsun hepinizden..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…