- Konu Sahibi pinaripekci
-
allah razı olsun esmerim..sağolasn desteğin için..opuyorumnanaktan
Bugün gazetede zerdeçalın tümörün büyümesine engel olduğu yazıyordu ünlü bir doktor tarafından..Nette de ananasın yine büyümeyi engellediğini okudum...İnşallah faydası olur canım.
Rabb'im acil şifalar versin moralinizi bozmayın derdi veren Allah dermanını da verir çok şükür artık tıp çaresiz değil bu konuda:teselli:
Şenizsende allah razı olsun pınar:Saruboceq:
içim rahatladı biraz ayyyyyyCADIARZU
kesinlikle çok haklısın..bu çok önemli..acil şifalar :Saruboceq:
sakın moralinizi bozmayın,beslenmenize dikkat edin:teselli:
pınarcım böyle durumlarda moral çok önemli biliyorsun.
moralini mutlaka yüksek tut Rabbim büyüktür.şifasını verir inş. dualarımız seninle.. seni seviyoruz.. dostlarının sevgisi ve duaları ile inş yenersin..
canım ablam ALLAH sağlık sıhat şifa versin inşallah
senin icin canimcimm
a.s.geçmiş olsun allah acil şifalar versin cnm benim
acil şifalr diliorum derdi veren rabbim dermanınıda verir inşallah bende bebekğim olmuyo diye dertliyim ama hiçbişeyin garantisi yok üzülme vaktimiz geldiğinde öleceğiz ne tüör ne kaza ne durup dururken bunlar sebeb olucak keşke bu dünyada güzel yaşasakta ölümden korkmasak can çok tatlı ama allahım ya bnende bu yaşta çocuk için yanıp tutuşuyırum sen bi hastalık gelmiş başına hemen yavrunu kime bırakacağını düşünüyosun ne garip ya hep aklımızda bi uğraş bi düşünce var herşeyin hayırlısı raabim ne veririse kabul dicek bişi yok duadan başka allah herkezin gönlüne göre versin seni ve herkezi korusun
[sıze="2"]pınarcığım yazını tesadüfen gördüm canım,dün kontrol mr ım vardı..sonucu aldım bugün..9mm olan tümörüm 9,5 a yükselmiş..bu kez niyeyse çok umutluydum..yok olup gittiğini düşünmüştüm..ama ilk kez büyüme gösterdi..ne olur dualarınızı esirgemeyin..öğleden sonra sonuçları göstermeye gideceğim beyin cerrahiye..inşallah korktuğum gibi değildir..
Sonrasında yazdığım mesajlar ara sayfalarda olduğundan birçok arkadaşım olayın neticesini görememiş..bu nedenle buraya ekliyorum onları da..
Duasını ve desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkürler ediyorum...
Az önce gittim benim kontrollerimi yapan hoca ameliyatta olduğu için asistanı ile görüştüm..
Içimi rahatlattı..oluşum yeri itibariyle olumsuz bir şey beklemediklerini ve büyümeninde çok ciddi boyutta olmadığını söyledi..
Içim rahatladı..ama yine de önümüzdeki hafta hocayla görüşün dedi..allah izin verirse gideceğim haftaya ona da..
Yine gelişmelerden haberdar ederim..
Hepinizden allah razı olsun....
Hepinizden allah razı olsun canım kardeşlerim bnm...sabahtan beri içinde olduğum durumu kelimelerle ifade edebilmem imkansız inanın..ama inanıyorum ki tertemiz kalplerinizden hiç tanımadığınız birine yapmış olduğunuz dualarınız karşılığını buldu..bin şükür..rabbim yüzümü güldürecek bir sonuç nasip etti..hepinizden binlerce defa razı olsun rabbim..sizlerinde buna benzer ya da benzemez ne sıkıntılarınız varsa..rabbim hayırlısıyla sonuçlandırsın inşallah..
Rabbim hepinizi ve tüm sevdiklerinizi korusun..kimsenin yüreğine düşürmesin kor ateşler...gözlerinden damla damla yaşlar düşürmesin....
Hepinizden allah razı olsun..inanın bugün siz olmasanız..kadınlar kulübü olmasa...bir bir yolladığınız o dualarınızla yardımıma yetişen melekler olmasa..bütün dünyanın başıma yıkıldığını sanırdım..sonuca bakıp kaldım ve aklımdan geçen tek şey..kızımı kime emanet edebilirim..kim onu benim gibi sevip korur?...daldım gittim..bu menzilde taştı yine duygularım...allahıma bin şükür varsınız..tanımadığı insanlar için dua edebilen..acısını hisseden,derdine derman dileyen kardeşlerim var..hepinizden allah razı olsun..hepinizden...
rabbim sana ve senin gibi sıkıntıda olan kullarına acil şifalar versin canım
umarım herşey yolunda gider Allahım korktuğun hiçbirşeyle yüzleştirmez
çok geçmiş olsun tekrardan rabbim şifa versin inşallah:teselli:
Pınarcım inan yeni gördüm,
canım çok geçmiş olsun,
Rabbim acil şifalar versin...biliyorsun ki moral bütün hastalıkların
en başta gelen ilacıdır...iyi düşünelim iyi olsun ...
lütfen hocayla konuşmayı da ihmal etme gülüm...
tekrar acil şifalar diliyorum,Rabbim çaresiz dert vermesin...
sağlıkla kalın...
pınarım bilmiyordum canım yeni gördüm çok büyük geçmiş olsun yaallah acilş şifalar versin inşallah..gelişmeleri okudum hep böyle güzel haberler ver bize alahın izniyle inşallah...
[sıze="2"]pınarcığım yazını tesadüfen gördüm canım,
çok geçmiş olsun, bak dağçiçeiminde dedii gibi moral çok öenmli,
kafana hiç birşeyi takmayacaksın canım benim,
moralini yüksek tüt lütfen, sen dertten değil, dertler senden korksun tatlım,
kalbimizde dualarımızda senin unutma, derdi veren rabbim dermanınıda verirmiş,
seni nekadar sevdiğimizi sakın unutma, güzel haberlerini bekliyoruz....
Tekrar geçmişolsun canım beniiim....[/sıze]
canim benim yeni haftan saglikli mutlu huzurlu gecsin tatlim
hepsi senin icin canim
Gecmis olsun canim, Allah'im hic bi hastalik vermesin kimseye, hele ki caresiz vermesin cok cok gecmis olsun, insallah bi daha korkulcak bi sey ogrenmezsin rabbim sifa versin Aminnnnnnnn
pınarcım yazının devamını görünce sevindim. tekrar geçmiş olsun. inşallah hocadanda güzel cevaplar alırsın,kendine dikkat et canım. Allah seni eşine ve yavruna bağışlasınopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?