Allah size ve sizin gibi bu hastalıkla,tüm hastalıklarla mücadele etmeye çalışan tüm insanlara şifa versin..Ağabeyime de..
Bu yaz baş ağrısı şikayeti ile doktora gitti ağabeyim..Ben de gezmek için gitmiştim Ankara'ya 1 haftalığına..Annem de gelmişti memleketten,doya doya oturur,sohbet eder, gezeriz dedik.Doktora giderken ablama uğradı ağabeyim, evleri yan yana..Saçlarımı tarıyordum..'Benim güzel kardeşim nerde?' diyerek girdi içeri abiciğim.Güldük, sarıldık..Başı ağrıdığını, doktora gideceğini söyledi..E tabi önemsemedik.Gitti..Telefon etti hastahaneden, yatıracaklarıı söyledi ve merak etmememizi...1 hafta bekledik..Sonunda öğrendik,anneme söyleyemedik ameliyat olacağı söylenene kadar...
O ameliyatta iken beklemek,umutla.nasıl bir duygu asla anlatamam,asla..Allah düşmanımıza vermesin derler ya, öyle işte..1. ameliyattan sonra kemiklerde kan toplandı, hiç beklemiyorken 2, ameliyat..Şükürler olsun ikisi de iyi geçti..Akşama doğru eve geldik gece 1:00 da bir telefon..3. ameliyat.
Yüreğimiz ağzımızda..Radyoterapi gördü 5 hafta 5 gün..
Allah'a şükürler olsun iyi şimdi.Yoğun bakımdan çıktığında ona şunu söyledim...'Abi, dualarla yaşıyorsun, dua et...' Canım benim o haliyle bana 'Şimdi mi?' demişti hiç unutmam..4 ay oldu ama rüyalarımda,gözümün önünde kahkahalarımda bile suçluluk duygusuyla hep o var..Allah size, ağabeyime, cümle hastalara şifa versin..ılk defa paylaştım..
Peki anladığım kadarıyla sizde ameliyatlık bir durum yok, değil mi?