Moralimçok bozuk...Beynimdeki Tümör büyümüş...

Başlığı görünce okumak istedim yazınızı..Çok üzüldüm anlatamam şu anki duygularımı..çok kötü oldum ağladım ağladım yarabbi anne olmak ne zor..
Allah seni yavruna bağışlasın canım üzme kendini.derdi veren rabbim dermanınıda verecek inşaallah..Sil gözünün yaşını sarıl evladına.. maşaallah kuzum da çok tatlı annesi..Rabbim acil şifalar versin inşaallah
dualarımız seninle rabbim ferah kapıları açsın canım öpyrm

ne güzel kk bütün hanımlar size duacıııııı
bu gecede rabime el acıp kendim için değil sizin için dua adaceğimm
hastanın hastaya duası:Saruboceq:kabul olurmuş sende bana dua et pınarımmmm:Saruboceq:

Başlığı görünce okumak istedim yazınızı..Çok üzüldüm anlatamam şu anki duygularımı..çok kötü oldum ağladım ağladım yarabbi anne olmak ne zor..
Allah seni yavruna bağışlasın canım üzme kendini.derdi veren rabbim dermanınıda verecek inşaallah..Sil gözünün yaşını sarıl evladına.. maşaallah kuzum da çok tatlı annesi..Rabbim acil şifalar versin inşaallah
dualarımız seninle rabbim ferah kapıları açsın canım öpyrm

canım bnm..kıyamam sana..birilerini ağlatmak en son istediğim şey..bu sebeple şimdi rica edeceğim bu konunun kapatılmasını..çok teşekkürler ediyorum..allah razı olsun tüm dualarınız için..allaha şükürler olsun sonuçlarıma bakan doktor büyümenin ciddi olmadığını söyledi..rahatladım ben zaten..ama hala birilerinin üzülmesine sebep olmak gerçekten çok üzücü benm içinde..yine de hassasiyetiniz için çok teşekkürler ediyorum.. :1hug:

ne güzel kk bütün hanımlar size duacıııııı
bu gecede rabime el acıp kendim için değil sizin için dua adaceğimm
hastanın hastaya duası:Saruboceq:kabul olurmuş sende bana dua et pınarımmmm:Saruboceq:

allah bin kere razı olsun esmerim hep dualarımdasınız..her okuduğum mesajda diyorum ki rabbim tüm arkadaşlarıma da yardım et..onlarında buna benzer ya da benzemez ne sıkıntıları varsa hepsine hayırlar nasip et..ve gönülden söylüyorum cnm bnm..rabbim şifalar versin sana da..kuzcuğuna da yuvasında mutluluklar nasip etsin..duacınım..opuyorumnanaktan

Back