- 22 Ocak 2009
- 4.666
- 892
- 773
- Konu Sahibi pinaripekci
-
çok çok geçmiş olsun
Allah dermansız dert vermesin
bende kontrole gittiğimde doktor,üzerine basa basa moralin nasıl moralin diye sordu,hep olumlu düşün canım..
Allah size ve sizin gibi bu hastalıkla,tüm hastalıklarla mücadele etmeye çalışan tüm insanlara şifa versin..Ağabeyime de..
Bu yaz baş ağrısı şikayeti ile doktora gitti ağabeyim..Ben de gezmek için gitmiştim Ankara'ya 1 haftalığına..Annem de gelmişti memleketten,doya doya oturur,sohbet eder, gezeriz dedik.Doktora giderken ablama uğradı ağabeyim, evleri yan yana..Saçlarımı tarıyordum..'Benim güzel kardeşim nerde?' diyerek girdi içeri abiciğim.Güldük, sarıldık..Başı ağrıdığını, doktora gideceğini söyledi..E tabi önemsemedik.Gitti..Telefon etti hastahaneden, yatıracaklarıı söyledi ve merak etmememizi...1 hafta bekledik..Sonunda öğrendik,anneme söyleyemedik ameliyat olacağı söylenene kadar...
O ameliyatta iken beklemek,umutla.nasıl bir duygu asla anlatamam,asla..Allah düşmanımıza vermesin derler ya, öyle işte..1. ameliyattan sonra kemiklerde kan toplandı, hiç beklemiyorken 2, ameliyat..Şükürler olsun ikisi de iyi geçti..Akşama doğru eve geldik gece 1:00 da bir telefon..3. ameliyat.
Yüreğimiz ağzımızda..Radyoterapi gördü 5 hafta 5 gün..
Allah'a şükürler olsun iyi şimdi.Yoğun bakımdan çıktığında ona şunu söyledim...'Abi, dualarla yaşıyorsun, dua et...' Canım benim o haliyle bana 'Şimdi mi?' demişti hiç unutmam..4 ay oldu ama rüyalarımda,gözümün önünde kahkahalarımda bile suçluluk duygusuyla hep o var..Allah size, ağabeyime, cümle hastalara şifa versin..İlk defa paylaştım..
Peki anladığım kadarıyla sizde ameliyatlık bir durum yok, değil mi?
cok gecmis olsun.. allah acil sifalar versinn..
yavrulariniza bagislasin..
Hülya agabeyine cok gecmis olsunn.. kötü bir son yazacaksin diye icim gitti okurken..soluksuz okudum.
neyseki iyimis..
Büyük geçmiş olsun pınaripekçi Allah yardımcınız olsun sizi sevdiklerinize bağışlasın..
Hülya aynı şekilde ağabeyinede geçmiş olsun Allah yardımcı olsun sevdiklerine bağışlasın..Herkesin şifasını versin..En önemli şey sağlık..
hastalık verende yüce allah hastalığı alanda yüce allah geçmiş olsun hepinize allah yardımcınız olsun amin allahın selamı sizin üzerinize olsun allahın melekleri hep sizinlede olsun hepimizle olsun amin allahın melekleri hep sizi desteklesin allahla allah sevdiği kullarının sabır güçlerini ölçermiş ve açı çekenlerin derecelerini allah cennette yükseltirmiş çekilen hastalıklar günahlara kefaret olur yani günahları siler
opuyorumnanaktancanım çok geçmiş olsun.inşallah dha iyi haberlrinide alıız.dualarımız seninle
dert veren rabbim dermanınıda veriyor ilaçla inanç birleşince daglar devriliyo pınarım sana abla tavsiyesi yüregimi biliyosun art niyetim asla olamaz sakın yanlış anlama ama eşine karşı güçlü ol bak adamcagız gurbette yanında olmadıgı için oralarda derdini sıkıntısını kimle paylaşacak içine atıp oda hasta olmasın mazallah bak ne güzel moral vermiş git eglen diye içinde kimbilir ne fırtınalar koptu elini tutamadım yanında olamadım diye ablacım dün dünde kaldı yarını ancak rabbim bilir sen bu gününü yaşa hayat felsefen bu olsun eşin ailen bütün kk arkanda bukadar sevenin var rabbim elbet birimizden birinin duasını kabul eder kul bunalmayınca hızır yetişmezmiş canım pınarım içimde kötü his yok inşallah allahın iz<niyle bişeycikler olmayacak dualarım seninle kocaman öpüyorum
allah razı olsun can..Derdi veren Allah dermaninida verirmis... Insallah en kisa zamanda eski sagligina kavusursun.. Rabbim seni cocuklarina bagislasin...
artık bu durumlarda,rabbim hastalıında hayırlısını versin diyorum ben,
senin içinde öyle olacak inş.:Saruboceq:
allahım acil şifa nasip etsin,küçük meleğinin yüzü hürmetine ii haberlerinin devamını alırız inş.:Saruboceq:
Canım Rabbım acıl şifalar versin.Üzülme dert veren Allah dermanını da verırmış.Bol dua edıcem senın için hiç umudunu yitirme canım benım düzeleceksin Rabbımın ıznı ıle.Bol bol moral depola kendine iii bak arkadasım.:Saruboceq::1hug:
cnmm cok cok çmş olsn allah acil şifalar versn inş rabbim yannda hiç merketme....inş saglığına kavusursun en tez zamnda:Saruboceq:
çok geçmiş olsun.
Allah yar ve yardımcın olsun.
inşallah tez zamanda eski sağlığına kavuşursun. dularımız seninle
:Saruboceq:ALLAH şifa versin rabbim seni evladına eşine bağışlasın
Rabbim şifa versin arkadaşım. sakın stres yapma biliyosun en önemli şey stres. benim kardeşimdede var 13 mm. çok üzerine düştükçe stres oluyor unutmaya çalışıyoruz biz yok giib davranıp Rabbime güveniyoruz. inşallah bi sorun çıkmıycak sende umursama içini rahat tut. bilmiyorum ne kadar etkisi olur ama..
Rabbim yardımcın olsun canım..
opuyorumnanaktan:SaruboceqCanım öncelikle geçmiş olsun Allah seni yavruna ve eşine bağışlasın tez zamanda kurtulursun bu hastalıktan inşallah :Saruboceq:
:1hug:geçmıs olsun canım...doktorunn bızımde içimizi rahatlatdı...
geçmiş olsun canım Allah ım en kısa zamanda şifanı verir inşallah
canim benim cokk gecmis olsunn .moralini yuksek tutmaya calis allahim sifa versin sana bitanem.baslarken belirtileri neydi tatlim
çok çok geçmiş olsun
Allah dermansız dert vermesin
bende kontrole gittiğimde doktor,üzerine basa basa moralin nasıl moralin diye sordu,hep olumlu düşün canım..
:Saruboceq: :1hug:Allah şifa versin canım:Saruboceq:
Canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah.
canim benim erken teshis olmus boylelikle doktorlarda dio erken teshis onemli diye sanirim ameliyat olmuyacaksin nasil bi tedavi uygulanio tatlim
şu anda sadece takip cnm..evet bilmem iyi oldu tabi..en azından düzenli kontrollerimi ihmal etmediğim sürece,hep haberdar olacağım durumdan..eğer ciddi boyutta büyürse ameliyat olacak şu an kullanmam gereken bir ilaçta yok dediğm gibi sadece takip..
anladim canim benim dilerim ameliyatlik durum olmaz allahim sifa versin bitanem moralini bagisiklik sistemini kuvvetli tut guzelcim
Canım benim çok geçmiş olsun.Rabbim sana şifa versin.Derdi veren Allah dermanını da verir inşallah.moralini yüksek tutmaya çalış.
Çok çok geçmiş olsun,a.s.şükür ki çok ciddi bir durumun yok.İnşallah daha da iyi olursun.Allah seni sevdiklerine bağışlasın,hayırlı uzun ömürler versin canım..
çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. iyi haberlerinizi bekliyoruz, dualarımız sizinle a.s.
canım benim içini ferah tut moralini de bozma..
Allah şifasını verecektir..
çok geçmiş olsun arkadaşım..
ay pınarım okuduklarıma inanmadım bidaha okudum bidaha okudum derdini verin şifasınıda verir inş allahım seni dardan korusun şifasını yollasın üzülme desem yalan olur insanı tırnağına bi şey batarsa canı acır benim de şu an canım acıdı inanmadım inş güzel haberleri burda okuruz kendine çiçi bak allaha emenet ol duam seninle öptümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?