Moralimçok bozuk...Beynimdeki Tümör büyümüş...

tatlım Allah şifa versin..
Rabbim herkesi evlatlaına bağışlasın..
sakın uzulme sıkılma..
ama dr.kontrollerini ihmal etme..

Canım Allah'ım büyüktür.Acil şifalar versin sana.
Düzenli kontrollerini yaotır tatlım.
Sevgilerimi yolluyorum.

yerleşim yeri itibariyle de bendeki tümörde risk düşük zaten..ama birbuçuk yılda ilk defa büyüdü..beni korkutanda bu oldu..ben bir üniversite hastanesinde çalışıyorum ve tüm tetkiklerim aynı yerde aynı hoca tarafından yapıldı..mr spektroskopi denilen bir yöntemle
öyle birşey değil..ama çok şükür ciddi bir büyüme de değilmiş..içim rahatladı..allah razı olsun arkadaşım..verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim..

çok geçmiş olsun en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz umarım...

Cok gecmis olsun arkadasim cok uzuldum ...
Acil sifalar diliyorum

hepinizden allah razı olsun..desteğiniz,iyi dilekleriniz ve dualarınız için minnettarım..

çok çok geçmiş olsun, inşallah en yakın zamanda sağlığınıza kavuşursunuz. pozitif düşünce çok önemli, lütfen her sorana "ben çok iyiyim, en yakın zamanda iyileşeceğim tamamen" deyin. hep dualarınız pozitif yönde olsun, sakın kötü düşünceler geçmesin aklınızdan. ben eminim çok yakın zamanda bugün duyduğunuzdan da daha hayırlı haberler alacaksınız. dualarım sizinle :teselli:

allah razı olsun cnm bnm..dediğini uygulamaya çalışacağım..inancınız için teşekkürler..dualarınız içinde..sevgiyle kucaklıyorum..:1hug:

pınarım canım ablacım herkezin dedigi gibi sakın kötü birşey aklına getirme iyi düşünelim iyi olsun zaman zaman böyle sprizler yapar büyür küçülür başına gelmiş biri olarak seni en iyi anlayanlardanım daha önce yazmıştım ben amaliyat oldum tamamen bitti derken tekrarladı ve tekrar oldum temizlendi kurtuldum çok şükür 2005 ten beri hiç şikayetim yok tıp ilerledi çaresi var herşeyin zaten hastanedesin bilirsin oyüzden hiç moralini bozma dualarımız seninle bak bukadar sevenin dua edenin var kardeşin kardeşe duası evladır ben salatı tuncinayı okucam senin için 7777kez ben bu duaya çok inanırım rabbim seni önce yavruna sonrada bizlere bagışlasın seni çok ama çok seviyorum kıyamam sana görmedige dön inşallah rü,ya gibi gelsin geçsin öpüyorum ablası hadi bugün buluşmada bol bol gül eglen neşeli göreyim seni

canımsın çok geçmiş olsun
kontrollerini ihmal etme
en kısa zamanda sağlığına kavuşman dileklerimi ve dualarımı gönderiyorum

ablacm bnm allah razı olsun..bundan bir yıl önce birisi bana böyle birşey anlatsaydı..yani internetten görüştüğüm hiç tanımadığım arkadaşlarım dua ediyorlar bnm için deseydi inanmaz gülerdim herhalde..ama şimdi gözlerim doluyor..hepinizn sevgisi bir bir yüreğimde yer etti..hepinizden allah razı olsun..eşimle konuştuk dün..moralim çokk bozuk cnm..buluşmayı ben ayarlamış olmasam hiç gitmeyeceğim bile dedim..kızdı bana..gideceksin dedi..ben seni mecbur ediyorum dedi..allah razı olsun..beni düşündüğünden o da ne yapacağını bilemedi..telefonda sesi titriyordu,biliyorum ağlıyordu..bana belli etmemek için bir yanlışlık vardır diyordu,eğer doğruysa bile bir ay sonra hiçbirşey kalmamış olacak diyordu..dün hiç bitmeyecek sandım...ama çok şükür sonu mutlu bitti..bugün bambaşka doğdu güneş..rabbime bin şükür..duasını esirgemeyen tüm kardeşlerime teşekkür..

canım çok üzüldü inann çok geçmiş olsuun allah acil şifalar versin

canımsın çok geçmiş olsun
kontrollerini ihmal etme
en kısa zamanda sağlığına kavuşman dileklerimi ve dualarımı gönderiyorum

allah hepinizden razı olsun canlarm bnm..kimsenin kapısının önüne düşmesin kara bulutların gölgesi inşallah...

cok gecmış olsun allahım acil sıfalar versın bende bu sıteye ılk uye olurken kanser baslangıcı vardı bende ama cok sukur atlattım herseyın bası moral morelını yuksek tutucaksın ve kafana hıç bısı takmıcaksın dualarım senınle cnm bnm

ahh canim Allahim acil sifalar versinn.. boyle moralini bozma lutfenn.. herseye ragmen savasmalisin o tumorle.. Insallah Allahim acilen bi sifa verir.. Rabbimden umit kesilmez

,,

gecmis olsun, rabbim acil sifalar versin

Allah´tan ümidini kesme canim, daima morelini yüksek tut

ins biranönce kurtulursun, dualarmiz seninle ve tüm hastalarla..

opuyorumnanaktan

Pınarcım,
Şimdi okudum yazdıklarını canım benim.. Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin..
Pozitif kişiliğinle, yüreğindeki sevginle sen bunu da yenersin. Sıkma sakın canını..
Hepimiz duacınız. ınşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız.
Rabbim yardımcın olsun.

pınarım yazını şimdi gördüm. bugünde hiç haber vermedin. ay çok üzüldüm güzelim. allah tez şifanı versin. minik kızikonun yüzüne baksında tedavin hayırlısıyla netice versin. bütün dualarım seninle güzelim. kızikonuda çok çok öpüyorum.opuyorumnanaktan

çok geçmiş olsun

çok teşekkürler ederim bozom..

allah razı olsun cnm benm..söylediklerine kesinlikle katılıyorum..ayrıca sana da geçmiş olsn cnm bnm..

ahh canim Allahim acil sifalar versinn.. boyle moralini bozma lutfenn.. herseye ragmen savasmalisin o tumorle.. Insallah Allahim acilen bi sifa verir.. Rabbimden umit kesilmez

bugün çok güzel enerji depoladım..canım arkadaşlarım..kk izmir grubu buluştu..harika bir gündü..
allah razı olsun güzel dileklerin için cnm..

,,

gecmis olsun, rabbim acil sifalar versin

Allah´tan ümidini kesme canim, daima morelini yüksek tut

ins biranönce kurtulursun, dualarmiz seninle ve tüm hastalarla..

opuyorumnanaktan

allah razı olsn cnm bnm..cümle şifa bekleyenlere şifalar versin rabbim..:Saruboceq:

çok teşekkürler ediyorum miraclem..aslında düne kadar o kadarda önemli değildi..dün büyüdüğünü öğrenince bir an diz çöktü ruhum..ama öğleden sonra doktorumla görüşünce rahatladım çok şükür..allah razı olsun cnm bnm..

cnm ablacığm..bugün aslında konuştm biraz..ama fazla üstünde durup ne sizin ne de kendimin tadını kaçırmak istemedim..bir de dün öğleden sonra doktorumla görüşünce büyümenin çok ciddi olmadığını ama haftaya yinede hocayla konuşmamı söyledi..içim rahatladı yani bugün..çok şükür..bir de sizinle insanda dertmi kalıyor canm ablam..iyiki varsınız..opuyorumnanaktan

çoook geçmiş olsun.allah şifa versin...............
allah razı olsn cnm..

Cok gecmıs olsun canım..allahım tez zamanda sıfanı verıır ınsallah...duam senınle...

çok teşekkür ederm cnm bnm..allah razı olsun..

cok gecmis olsun, acil sifalar dilerim.cok üzüldüm:Saruboceq:
tutuldum kaldim Allah evladina bagislasin seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…