- Konu Sahibi pinaripekci
-
tatlım Allah şifa versin..
Rabbim herkesi evlatlaına bağışlasın..
sakın uzulme sıkılma..
ama dr.kontrollerini ihmal etme..
Canım Allah'ım büyüktür.Acil şifalar versin sana.
Düzenli kontrollerini yaotır tatlım.
Sevgilerimi yolluyorum.
çok geçmiş olsun şifalar diliyorum size.ayrıca tümör 1cm den küçük olunca dr.lar içinde kötü huylu hücre içermez diyorlar.yani vucut onu eritemiyor ama sana da zararı yoktur. ben öyle biliyorum.ayrıca drlar çekim yaparken bazısı tümörün dış kadranından bazısı iç kadranından ölçüm yapıyor. farklı merkezlerde yaptırdıysan ondan da büyümüş gibi gözükebilir..acil şifalar diliyorum... :teselli:
çok geçmiş olsun en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz umarım...
Cok gecmis olsun arkadasim cok uzuldum ...
Acil sifalar diliyorum
çok çok geçmiş olsun, inşallah en yakın zamanda sağlığınıza kavuşursunuz. pozitif düşünce çok önemli, lütfen her sorana "ben çok iyiyim, en yakın zamanda iyileşeceğim tamamen" deyin. hep dualarınız pozitif yönde olsun, sakın kötü düşünceler geçmesin aklınızdan. ben eminim çok yakın zamanda bugün duyduğunuzdan da daha hayırlı haberler alacaksınız. dualarım sizinle :teselli:
pınarım canım ablacım herkezin dedigi gibi sakın kötü birşey aklına getirme iyi düşünelim iyi olsun zaman zaman böyle sprizler yapar büyür küçülür başına gelmiş biri olarak seni en iyi anlayanlardanım daha önce yazmıştım ben amaliyat oldum tamamen bitti derken tekrarladı ve tekrar oldum temizlendi kurtuldum çok şükür 2005 ten beri hiç şikayetim yok tıp ilerledi çaresi var herşeyin zaten hastanedesin bilirsin oyüzden hiç moralini bozma dualarımız seninle bak bukadar sevenin dua edenin var kardeşin kardeşe duası evladır ben salatı tuncinayı okucam senin için 7777kez ben bu duaya çok inanırım rabbim seni önce yavruna sonrada bizlere bagışlasın seni çok ama çok seviyorum kıyamam sana görmedige dön inşallah rü,ya gibi gelsin geçsin öpüyorum ablası hadi bugün buluşmada bol bol gül eglen neşeli göreyim seni
canım çok üzüldü inann çok geçmiş olsuun allah acil şifalar versin
canımsın çok geçmiş olsun
kontrollerini ihmal etme
en kısa zamanda sağlığına kavuşman dileklerimi ve dualarımı gönderiyorum
çok geçmiş olsun
cok gecmış olsun allahım acil sıfalar versın bende bu sıteye ılk uye olurken kanser baslangıcı vardı bende ama cok sukur atlattım herseyın bası moral morelını yuksek tutucaksın ve kafana hıç bısı takmıcaksın dualarım senınle cnm bnm
ahh canim Allahim acil sifalar versinn.. boyle moralini bozma lutfenn.. herseye ragmen savasmalisin o tumorle.. Insallah Allahim acilen bi sifa verir.. Rabbimden umit kesilmez
,,
gecmis olsun, rabbim acil sifalar versin
Allah´tan ümidini kesme canim, daima morelini yüksek tut
ins biranönce kurtulursun, dualarmiz seninle ve tüm hastalarla..
opuyorumnanaktan
Pınarcım,
Şimdi okudum yazdıklarını canım benim.. Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin..
Pozitif kişiliğinle, yüreğindeki sevginle sen bunu da yenersin. Sıkma sakın canını..
Hepimiz duacınız. İnşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız.
Rabbim yardımcın olsun.
pınarım yazını şimdi gördüm. bugünde hiç haber vermedin. ay çok üzüldüm güzelim. allah tez şifanı versin. minik kızikonun yüzüne baksında tedavin hayırlısıyla netice versin. bütün dualarım seninle güzelim. kızikonuda çok çok öpüyorum.opuyorumnanaktan
allah razı olsn cnm..çoook geçmiş olsun.allah şifa versin...............
Cok gecmıs olsun canım..allahım tez zamanda sıfanı verıır ınsallah...duam senınle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?