Moralimçok bozuk...Beynimdeki Tümör büyümüş...

canım benim ya valla tüylerim diken diken oldu ........stres yapma stres herşeyin tetikleyicisi biliyosun...Allahım sana şifalar versin dualarım seninle ....iyi haberlerini bekliyorum

ayyyy çok sevindim canım ya valla ..ben kaçırmışım sonuç bölümünü inşallah tamamen kurtulduğun günleri görürüz ...

ayyyyy canım çok üzüldüm hiç bilmiyodum, çok geçmiş olsun

moralini bozma canım, sen daha iyi bilirsin moral çok önemli, inşallah daha da iyi haberler alırsın dr denŞenizŞeniz

çokkk şükür çok sevindim....
Allah daha güzel haberler almayı nasip etsin inşallah...

canım benim ya valla tüylerim diken diken oldu ........stres yapma stres herşeyin tetikleyicisi biliyosun...allahım sana şifalar versin dualarım seninle ....iyi haberlerini bekliyorum

canim allah acil sifalar versin allah seni sevdiklerine bagislasin ins tez zamanda iyilesirsin

ayyyy çok sevindim canım ya valla ..ben kaçırmışım sonuç bölümünü inşallah tamamen kurtulduğun günleri görürüz ...

çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inşallah

ayyyyy canım çok üzüldüm hiç bilmiyodum, çok geçmiş olsun

moralini bozma canım, sen daha iyi bilirsin moral çok önemli, inşallah daha da iyi haberler alırsın dr denşenizşeniz

hepinizden allah razı olsun canım kardeşlerim bnm...sabahtan beri içinde olduğum durumu kelimelerle ifade edebilmem imkansız inanın..ama inanıyorum ki tertemiz kalplerinizden hiç tanımadığınız birine yapmış olduğunuz dualarınız karşılığını buldu..bin şükür..rabbim yüzümü güldürecek bir sonuç nasip etti..hepinizden binlerce defa razı olsun rabbim..sizlerinde buna benzer ya da benzemez ne sıkıntılarınız varsa..rabbim hayırlısıyla sonuçlandırsın inşallah..

canım kardesım allah sifanı versin insalh:Saruboceq:.bu hastalıkta moral cok önemlı moralını yuksek tut.allahın izniyle atlatırsın insallh.dualarım senınle.

Rabbim biran önce şifa versin...dermanı olmayan dert vermesin...gönlünüzü ferah tutun,herşey güzel olacak.... :Saruboceq:

çok geçmiş olsun... moral çok önemlii forumdaki msjlarından vs tanıdığım hatırladığım kadarıyla sen çok pozitif birisin.. sıkma lütfen canını rabbim şifanı vericektir..geçmiş olsun tekrar

:Saruboceq:sükürler olsun:Saruboceq:
pinarim icim bir nebze rahatladi
hayirlisiyla hocanin agzindanda iyi seyler dökülecek insallah
canim dualarimdasin
her daim iyi haberlerini beklicemopuyorumnanaktan

canım kardesım allah sifanı versin insalh:Saruboceq:.bu hastalıkta moral cok önemlı moralını yuksek tut.allahın izniyle atlatırsın insallh.dualarım senınle.

Rabbim biran önce şifa versin...dermanı olmayan dert vermesin...gönlünüzü ferah tutun,herşey güzel olacak.... :Saruboceq:

Canım Allah şifanı versin
Ben iyileşeceğine inanıyorum...

ihmal etme,başka doktorlarada git,iyi düşün iyi olsun.inan bu çok önemli..

çok geçmiş olsun...Allah acil şifalar versin canım....

:Saruboceq:sükürler olsun:Saruboceq:
pinarim icim bir nebze rahatladi
hayirlisiyla hocanin agzindanda iyi seyler dökülecek insallah
canim dualarimdasin
her daim iyi haberlerini beklicemopuyorumnanaktan

allah acil şifalar versin amin allahtan umudunu ve ümidini kesme allah yardımcın olsun amin allah geçirsin hastalığını amin çok geçmiş olsun allah sana peygamber sabrı versin amin

allahım şifa versin çok geçmiş olsun

rabbim hepinizi ve tüm sevdiklerinizi korusun..kimsenin yüreğine düşürmesin kor ateşler...gözlerinden damla damla yaşlar düşürmesin....

hepinizden allah razı olsun..inanın bugün siz olmasanız..kadınlar kulübü olmasa...bir bir yolladığınız o dualarınızla yardımıma yetişen melekler olmasa..bütün dünyanın başıma yıkıldığını sanırdım..sonuca bakıp kaldım ve aklımdan geçen tek şey..kızımı kime emanet edebilirim..kim onu benim gibi sevip korur?...daldım gittim..bu menzilde taştı yine duygularım...allahıma bin şükür varsınız..tanımadığı insanlar için dua edebilen..acısını hisseden,derdine derman dileyen kardeşlerim var..hepinizden allah razı olsun..hepinizden...

tatlım Allah şifa versin..
Rabbim herkesi evlatlaına bağışlasın..
sakın uzulme sıkılma..
ama dr.kontrollerini ihmal etme..

çok geçmiş olsun şifalar diliyorum size.ayrıca tümör 1cm den küçük olunca dr.lar içinde kötü huylu hücre içermez diyorlar.yani vucut onu eritemiyor ama sana da zararı yoktur. ben öyle biliyorum.ayrıca drlar çekim yaparken bazısı tümörün dış kadranından bazısı iç kadranından ölçüm yapıyor. farklı merkezlerde yaptırdıysan ondan da büyümüş gibi gözükebilir..acil şifalar diliyorum... :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…