• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Moralim çok bozuk😢😢

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kocasininprensesi93

Oğluş annesi👼🏻🍼Melih Buğra'm💙
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2019
1.580
7.858
108
Çok kötüyüm kızlar adetime 3 gün kala adet oldum bu gece. Bu ay umutluydum bazı belirtilerim vardı ama yine yanıldım hep düşüyorum bu yanılgıya ve kendime çok kızıyorum. 18 aydır hamile kalamadım ve artık kalacağımı hiç düşünmüyorum çok karamsarlaştım bu ay rahim filmi çekilicektim ama idrar enfeksiyonum 10 gündür geçmedi ve hala devam ediyor. Yani öbür aya kaldı anlayacagınız. Çok üzgünüm hep zaman kaybediyorum. Eşime bu sabah işe giderken adet oldugumu söyledim o da çok üzüldü sonra sarıldık o da bende bu ay çok umutluyduk ama benim belirtiler her zamanki gibi psikolojik. Böyle giderse psikolojimin bozulmasından korkuyorum.Benim hiç bebeğim olmayacak sanki:KK61::KK61::KK61:

Çok kötüyüm kızlar adetime 3 gün kala adet oldum bu gece. Bu ay umutluydum bazı belirtilerim vardı ama yine yanıldım hep düşüyorum bu yanılgıya ve kendime çok kızıyorum. 18 aydır hamile kalamadım ve artık kalacağımı hiç düşünmüyorum çok karamsarlaştım bu ay rahim filmi çekilicektim ama idrar enfeksiyonum 10 gündür geçmedi ve hala devam ediyor. Yani öbür aya kaldı anlayacagınız. Çok üzgünüm hep zaman kaybediyorum. Eşime bu sabah işe giderken adet oldugumu söyledim o da çok üzüldü sonra sarıldık o da bende bu ay çok umutluyduk ama benim belirtiler her zamanki gibi psikolojik. Böyle giderse psikolojimin bozulmasından korkuyorum.Benim hiç bebeğim olmayacak sanki:KK61::KK61::KK61:
Canım benim üzülme kafanı takma ama bi doktordan yardım al belli testler var onları mutlaka yaptır belki çok basit bi sebebi vardır kendi kendine üzülmenin stres yapmanın hiç bi anlamı yok

Öyle canım.doktora gittim iki defa muayene etti yumurtalıklarımda da bir sorun yok herşey yolundaymış eşim de sperm testi yaptırdı onda da birşey çıkmadı çok şükür herşey normal ama olmuyo ne yaptıysak :KK61:

Canım benim üzülme nolur herşey vaktini bekliyo inan bana Rabbim grciktiriyosa güzelleştiriyodur böyle düşünmeye çalış anlıyorum seni kolay değil ama ilerde bu günlerini hatırlayıp boşuna üzülmüşüm dieceksin

Canım benim üzülme nolur herşey vaktini bekliyo inan bana Rabbim grciktiriyosa güzelleştiriyodur böyle düşünmeye çalış anlıyorum seni kolay değil ama ilerde bu günlerini hatırlayıp boşuna üzülmüşüm dieceksin
İnşallah öyle olur canım 😔çok yıpratıyorum kendimi böyle

Allah gonlune gore verir sen sabret. Ama vajinal enfeksiyon diyorsun. Bunun için bır dr gorunsen. Bendede vardı adet bıttı bır hafta sonra fıtıl kullandım. Ve o fıtılin 4.gunu beraberlik yasadık aslında fıtıl kullanırken olmaması gereken birsey bu. Derken yenı hamileyim. Bızede hıcbır sorun yok ama bende pko vardı yumurta kisti de. Dr da hıc olmaz dememişti. O yuzden ıyı bir tedavi ol. Enfeksiyon konusunda. Olmayacak diye birsey yok herseyın zamanı var canım. Oluruna bırak düşünme birde her ay oldu mu diye. İnşaallah tez vakitte hayırlı haberler alırsın. 🙏

Allah gonlune gore verir sen sabret. Ama vajinal enfeksiyon diyorsun. Bunun için bır dr gorunsen. Bendede vardı adet bıttı bır hafta sonra fıtıl kullandım. Ve o fıtılin 4.gunu beraberlik yasadık aslında fıtıl kullanırken olmaması gereken birsey bu. Derken yenı hamileyim. Bızede hıcbır sorun yok ama bende pko vardı yumurta kisti de. Dr da hıc olmaz dememişti. O yuzden ıyı bir tedavi ol. Enfeksiyon konusunda. Olmayacak diye birsey yok herseyın zamanı var canım. Oluruna bırak düşünme birde her ay oldu mu diye. İnşaallah tez vakitte hayırlı haberler alırsın. 🙏
Adetim bittikten sonra doktora gidicem aslında bu ay rahim filmi çekilicektim adetim bittiğinde gidicektim ama enfeksiyon var diye gidemiyorum. Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin canım♥️Hamilelerin duası kabul olurmuş bana dua edermisin😔inşallah en tez vakitte

Daha 18nci ayda böylesin..
Ben 130 aydir bekliyorum ve ugrasiyorum
Lutfen kendini biraz rahatlat kafani baska seylere ver.. umudunu yitirmen icin cok cok erken.
Doğru söylüyosun. Allah en kısa zamanda senin de yüzünü güldürsün. Çok zor gerçekten beklemek

• Beğen
Reactions: H M
Adetim bittikten sonra doktora gidicem aslında bu ay rahim filmi çekilicektim adetim bittiğinde gidicektim ama enfeksiyon var diye gidemiyorum. Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin canım♥Hamilelerin duası kabul olurmuş bana dua edermisin😔inşallah en tez vakitte
Tmm canım işte enfeksiyonu bı hallet ve dene belkide olacak cunku enfeksiyonda bı sebep diyorlardı bazen. Sonrada filmini cektır.
Amin inşaallah cumlemız 🙏💕 Tabikıde ederim isteyen herkese Rabbım gonlune gore evlat versin tez zamanda her daim soylerım saglıklı sıhhatle hayırlısıyla inşallah 🙏🙏🙏

Tmm canım işte enfeksiyonu bı hallet ve dene belkide olacak cunku enfeksiyonda bı sebep diyorlardı bazen. Sonrada filmini cektır.
Amin inşaallah cumlemız 🙏💕 Tabikıde ederim isteyen herkese Rabbım gonlune gore evlat versin tez zamanda her daim soylerım saglıklı sıhhatle hayırlısıyla inşallah 🙏🙏🙏
Allah razı olsun canım benim🤲🏻Amin amin
Öyle yapıcam yoksa geçeceği yok bunun

Daha 18nci ayda böylesin..
Ben 130 aydir bekliyorum ve ugrasiyorum
Lutfen kendini biraz rahatlat kafani baska seylere ver.. umudunu yitirmen icin cok cok erken.
İnşallah Rabbım senı de Oyle bır şaşırtsınki tez zamanda hiç beklemediğin anda hamilelik haberini almayı gonlüne gore evlat sahibi olmayı inşaallah hamilelik haberı sevincinden bu 130 aylık sabrın sonunda sevinç gozyaslarına bogulursun 🙏🙏🙏

Canim merhaba bende 2. Çocuk için denemeye başladım bu ay 1 kızım var 6 yasında
Benim gorumcem 1 kere hamile kaldı ilk evlendiğinde ama düşük yaptı 2 sene tedavi gördü doktor hiçbirşeyin yok dediği halde gebe kalamadi sonra tedaviyi bıraktı 5 yıllık evli neredeyse ve şuan 5 aylık hamile Allahtan umudu kesmez dua edersek inşallah bizimde olacak lütfen umutsuz olma bol bol dua et doktora git ne gerekiyorsa yap herseyden emin ol saglikli oldugundan sonrası Allaha kalmış canım sitres yapma sen 🤲🥰🤗

18 ayda pes edilirmi hiç canım bu umutsuzluk ne böyle hiç hoşuma gitmedi bak..böyle hemen kendini koyuveren ,pes eden ,umutsuzlğa kapılan bi anne olurmu olmaz..savaşan anne olucan sen isterse seneler sürsün savaşından mücadelenden vazgeçme güçlü bi anne olacaksın sen ...vazgeçersen kaybederrsin bak.. bırakma kendini kafaya takma da sadece mücadele et ..

İnşallah Rabbım senı de Oyle bır şaşırtsınki tez zamanda hiç beklemediğin anda hamilelik haberini almayı gonlüne gore evlat sahibi olmayı inşaallah hamilelik haberı sevincinden bu 130 aylık sabrın sonunda sevinç gozyaslarına bogulursun 🙏🙏🙏
Saģol allah razi olsun canim benim.
Rabbim hepsine yaşatsin insallah.. sana kucaģina almayi nasip etsin miniğini.. 💕💕 icten temennin için ccok tşk ederim

18 ayda pes edilirmi hiç canım bu umutsuzluk ne böyle hiç hoşuma gitmedi bak..böyle hemen kendini koyuveren ,pes eden ,umutsuzlğa kapılan bi anne olurmu olmaz..savaşan anne olucan sen isterse seneler sürsün savaşından mücadelenden vazgeçme güçlü bi anne olacaksın sen ...vazgeçersen kaybederrsin bak.. bırakma kendini kafaya takma da sadece mücadele et ..
Bana bile umut oldu yazin canim.

Gercekten umudsuz yaşanmaz.. yasanmiyor
Olucak Allahin izniyle.. Rabbim ol desin ne durabilir karşisinda..
Ben 1 senelik evliyken de şimdide esime hep 5 senelik olsak bile diyorumki Allahim bizim baş başa olmamizi istiyor balayina devam diyor diyorum.
Cocuk olunca hersey zaten degisecek..
Biz saģlksiz gebeligimde bile 1 ay yukselicekmi kan degerleri sora dùsucekmi diye dis gebelikmi ic gebelikmi diye hastanelerde dolanirken 1 ay gecmis.. birbirimizi özlemisiz yani okadar kafamiz ruhumuz yoruldu ki 1 sora birbirimizin farkina vardik :))

Doğru söylüyosun. Allah en kısa zamanda senin de yüzünü güldürsün. Çok zor gerçekten beklemek
Kendini birakma kucük kucük adimlarla kendinizi boğmadan her seferinde miniğimize değer diyerek yola devam edin.. uzmeyin simdiden zaman insani daha dirayetli kiliyor yilmiyorsun aksine daha sıkı sariliyorsyn umuda...

Back