moralim cok bozuk

17 Yaş
okuyup eline ekmeğini almaya bile çoook varken, okul yerine koca derdine düşmek neden.,daha reşit bile değilken evlenmek neden.
yazık etmiş kendine.

ewt kızlar bizim için dayanmak cok zor diyoruz gitme vazgeç diye ama geri dönüşü yok dio noldu bişey mi yaptı dedik yok o anlamda elini bile sürmedi dedi ama seviyorum dio bide millete karşı ne olacak şimdi

toz pembe hayaller işteeee seviyorum aşıkım ölürüm yaşayamam durumları çok pişman olacak ama sizin yapabileceğiniz bişey yok çocuk aklını çelmiş belli ki

başına gelmeyen anlamazmış cenazedende ağır geldi

İyi de olacakları söylüyoruz size. Yaşayacağı şeyleri önceden söylememiz mi dokundu size? Söylenmişi bile bu kadar zorluyorsa sizi yaşayınca ne yapacaksınız onu merak ettim. Burada ne sizin ne de bizim ah vah dememiz kızkardeşinizin yaptığı hatayı geri çevirecek mi?

sen ne demek istiosun yaa saçma sapan seyler yazıosun ne demekmiş boşuna üzülüyor kardeşimi geri getirdi babamgil bayramda glip düğün yapacaklar anladın mı

Bacı kardeş sizin kafanız güzel mi? Ben ne diyorum sen ne diyorsun ya? Aamaaan bana neyse kimin kızkardeşi koca derdine düşmüşse ne haliniz varsa görün. Evde de böyleyseniz bir de kızkardeşinizi dinlemek lazım.

sen neyin kafasını yaşıon yaaa seni ilgilendirmez bnm ewdeki halim

Dün bi konuda butür üyeleri konusmustuk dimi
Konusahibi burda böyle kükriycenize kardesinize o enerjiyi harcasaydiniz!
Yazik olmus bu yasta hayatini maaf edicek, arkadaslar kendi düsen aglamaz diyor, büyük ihtimalle mutsuz olucak ve baba ocagina geri dönmek istiycek diyor, bu yasta evlilik sorumlugu almak cok agir, tabi binde bir ihtimal mutluda olabilir, dua edinki öyle olsun, evlenecigi kisi ve ailesi iyi insanlar olsun, sizde uzakta olsanizda hep yaninda ve arkasinda oldugunuzu hissettirin, hayirlisi icin dua edin burdaki insanlara cikiscaginiza...

Son düzenleme:
Anlamadım biz ne diyelim? ''Ah vah, tüh tüh inşallah kararından cayar cnm yhaaaa '' mı dememizi bekliyorsun? Burada saygı çerçevesinde insanlar akıl veriyor konu sahibi hırsını buradan çıkartıyor? Git kardeşine çıkış ondan al hırsını. Bu kınamak falan değil insanlar olacakları söylüyor. Gerçekler acıtıyor anladık ama madem tahammülün yok bu tarz yorumlara konu açma.

Son düzenleme:
mrb. kızlar kız kardeşim zonguldağa gelin gidecek biz konyadayız cok uzak moralim cok bozuk

mutlu olacaksa dünyanın öbür ucunda olsun ne farkeder ya. sinir oluyorum gurbet gidiyo ah vah diyenlere. bende 1 ay sonra gidiyorum izmirden ne var yani. eskiden miş o gurbetler gidip gelememeler. şimdi ulaşım kolaylaştı. sen gidersin o gelir. herkes başınsa baki değil. ayrılsın mı siz üzülüyosunuz diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…