moralim cok bozuk

mrb. kızlar kız kardeşim zonguldağa gelin gidecek biz konyadayız cok uzak moralim cok bozuk

Gitmesini istemiosaniz basindan wermiycektiniz e kiz mutlu ki ewlencem omru boyunca yaninizda olamazki artik yapcak bisey yok ayrilsinmi ozamanda nisan atti ewlilk arifesinde die uzulursunuz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

mrb. kızlar kız kardeşim zonguldağa gelin gidecek biz konyadayız cok uzak moralim cok bozuk

Zor ewet ayrılmak ama kısmeti oradaymış..

Üzüntünü belli edipte kız kardeşini de üzme, onun için daha zor emin ol...

Dua et mutlu olsun, sık sık sizleri görmeye gelebilsin :29:

uzaklık çok zor.özlemek kadar kötü bir şey yok :14: benim ablamda uzakta 3 senelik evli hala alışamadım.dua edinde eşi anlayışlı olsun sık sık gelmesine izin versin :43:

kızlar bazıları hemen ön yargıda bulunmuş bizim durum farklı gecen hafta kaçtı kız kardesim daha sonra babamgil gittiler aileyle falan konuştular bayram sonuna düğün yapacaklarmış kız kardeşim daha 17 yasında küçük bn kıyamıyorum ona hiç dayanmak cok zor

Mesafeler bazı şeylere engel değil yakında olup da uzak olmakta var işin içinde o yüzden mutlu olsun da zor olsa da alışacaksın ama haberleşeceksiniz moralinizi bozmayın hissediyordur ona esasa daha zor :16:

kızlar bazıları hemen ön yargıda bulunmuş bizim durum farklı gecen hafta kaçtı kız kardesim daha sonra babamgil gittiler aileyle falan konuştular bayram sonuna düğün yapacaklarmış kız kardeşim daha 17 yasında küçük bn kıyamıyorum ona hiç dayanmak cok zor

yaşı çok küçükmüş bu daha zor.az da olsa zaman var ikna edebilirsiniz belki

Şimdi olay anlaşıldı arkadaşlar başlangıçta belirtmediğiniz için biraz farklı yorumlamış olabilirler :34:çok üzüldüm küçücük yaşta kaçması ve farklı şehirde yaşaması çok zor geldi size keşke gençlerimiz akıllarını kullanabilseler bazen yaşamak gerekir anlayabilmek için Rabbim pişman etmesin demek ki yaşayacağı var :31:

Onun yaşayacağı zorlukların yanında size zor gelmesi yanında o kadar az kalacak ki. Onun için bazı şeyler daha yeni başlıyor.

Kendi düşen ağlamaz. Sizin onu düşündüğünüz kadar azıcık kendini düşünseymiş keşke. 17 yaşında birinin evlilikten beklentisi ne olabilir ki?

Sen ne kadar üzülsen de bir şey değişmeyecek. Kendi düşen ağlamaz. Sen ablasın yüreğin el vermiyor ama durum böyle. Aklı başına elbet gelir ama çok geç olur.

yaşı çok küçük belli ki bi hevese kapılmış şu an herşey ona toz pembe geliyo hayaller kuruyo falan kaçmaya kadar getirmiş duruma baksanıza :31: bazı şeyleri yaşayarak görmek en iyisi bırakın istediği gibi olsun herkesin aklı fikri var sonuçta :ssz::ssz:

ewt kızlar bizim için dayanmak cok zor diyoruz gitme vazgeç diye ama geri dönüşü yok dio noldu bişey mi yaptı dedik yok o anlamda elini bile sürmedi dedi ama seviyorum dio bide millete karşı ne olacak şimdi

Back