• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Moralim çok bozuk, umudum kalmadı artık. Bhcg artan var mı?

nohutbebek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2025
29
0
1
29
13-14 ocakta korunmasız ilişki oldu ve yumurtlamam muhtemelen 1-2 gün sonraydı. Yumurtlamadan bir kaç gün sonra kaşık ağrılarım başladı. Adete 8 gün kala ise inanılmaz meme hassasiyetim. Fakat biraz erken olmasına rağmen test yaptırdım Bhcg ve 1 hafta kala adetime 0.3 çıktı. Bugün adetime 6 gün var. Ama hiç umudum yok. Çünkü herkes diyor ki eğer döllenme olmuş olsaydı bu değer 2-3-4 gibi bir şey çıkardı. İlişkiden 14 gün sonra Bhcg yükseliyormuş. Benim gibi olup, bhcgsi artan var mı?

Merhabalar adetinize 6 gün varken belli olmayabilir diye düşünüyorum, gebelik testi için en mantıklı zaman bence adet günü ve sonraki günler, kan vermek içinde bence adet gününü ya da hiç olmadı bir gün öncesini beklemek daha iyi olur diye düşünüyorum. Burda adeti geciktiği halde kan testini negatif gören ve gebe olan bir sürü kadın var. Bana kalırsa en az 5 gün sonra tekrarlayın. Bu arada eger gebelik varsa bir hafta öncesinden kan değerinin en az 1 2 3 çıkması gerektiği konusu bana kalırsa gerçekçi değil

Ağlıyorum dünden beri doktor dedi düşük ihtimal yükselse döllenmeden 10 sonra yükselirdi diye

Adetin geçmesini bekleyin. Benim geç döllenmem vardı regl 7 gün geçtiği halde değerim anca 9'du

Back