- 25 Aralık 2017
- 257
- 256
- 18
- 31
Sabah ve öğleden sonra günde 2 tane geneldenerde oturuyorsunuz...acille gidin hemen sınav gündüz olmuyormu
Cok gecmis olsunBasinc hissi vardi.Surekli tuvalete gidiyodum.Agri da vardı.Adet düzensizliği kabızlık her şeyi yapıyor.Ama tehlikeli değil.Ameliyat oldum.Gecti cok sukur.Sizin de büyük ihtimal kistten.Uzulmeyin.Endiselenecek bir durum yok inanın.Kist için tedavi olursunuz.Gecer insallah.
Rica ederim.Sizi çok iyi anliyorum.Benim de aynen sizin gibiydi.Surekli basınç doluluk.Ayni kısımlarda vede mesane de.Cok büyük ihtimal kist kaynaklı.Gecicek merak etmeyin.Iyiki randevu aldınız.Iciniz rahat olsun.Buyuk ihtimal kist yapıyor bunu.Cok tesekkur ederim yorumunuz için. Kist dediğim polikistik over sendromu. Birde afedersiniz ama vajinamda var doluluk hissi, makatta değil
Yok rica ederim ya ben kendimi durduramadım okurkenHaklısınız keşke konunun başına yazsaydım okumazdınız özür dilerim
İnternetteki görsellerdekinin aynısıydı baktığımda. Et tamamen kaplıyor orayı ortasında minik delik. Tabi dudakları açtırıp bakınca gördümZar nasıl görünüyor ki.ben sporda agir hareket ettim camasirda kan vardi baya arastirdim bi bakim dedim.o bana bakti ben ona hic bir sekilde anlsilmaz.ki heryerde de uzman kisi tarafindan anlasilir yazoyirdu.bence siz yanlis biliyonuz
Hadi ya.cok merak ettimİnternetteki görsellerdekinin aynısıydı baktığımda. Et tamamen kaplıyor orayı ortasında minik delik. Tabi dudakları açtırıp bakınca gördüm
nerde oturuyorsun bilmiyorum ama tatlım şu anda buraya yazana kadar bin kere acile gitmiştin yaniSabah ve öğleden sonra günde 2 tane genelde
Acaba aşağıdan mı muayene ederpolikistik over sendromu folikul kişileri çatlamiyor.Kesinlikle yapar.Baktim internetten.Hatta bende de suan catlamayan bir kist var.Bu ara sizin gibiyim.Ayagimida üşüttüm.Adetlerimde duzensizlesti.Doktor endiselenme folikul kisti dedi.Her ay atlaması gereken kist çatlamazsa oluyormuş.Sizde birkac tane catlamayan kist var belliki oyuzden bu teşhis konulmuş.Sizin bütün şikayetlere neden olan bu sendrom.Gidin de iciniz rahat etsin.Merak etmeyin kotu birşey yok bence.
Acilde var mı böyle bir hizmet? Ben bilmiyordumnerde oturuyorsun bilmiyorum ama tatlım şu anda buraya yazana kadar bin kere acile gitmiştin yani
Yok bekarlar alt batindan muayene ediliyor.Siz su icip sıkısicaksiniz.Sonra bakacaklar.Acaba aşağıdan mı muayene eder
Mesela bugun spor yaptim zıpladım bacaklarımı çektim koşar gibi yaptim falan sonra sanki iyice hissettim ordan bişey çıkıcak gibi olduYok bekarlar alt batindan muayene ediliyor.Siz su icip sıkısicaksiniz.Sonra bakacaklar.
nerde olduğunu yazmadığından bir şey diyemiyorum ama istanbulda isen kadın doğum hastaneleri acil bakıyorlarAcilde var mı böyle bir hizmet? Ben bilmiyordum
Lütfen telaşa kapılma canım.Acil yerler varmış.Bir baksana sana yakın bir yer varsa git hemen.Bekleme.Sikayetlerin ınan benimkinin aynısı.Kotu birşey çıkacağını sanmıyorum ama acile git.Icin rahat etsin.Şuan çok kötüyüm ağlıyorum elim ayağım boşaldı
Eğilip iyice baktım o kaplayan et altında pembe minik bi yuvarlak bişey var hafif çıkmaya başlamış gibi. Gerçekten çok kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?