• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Moral için mi bilmiyorum ama sadece yorum istiyorum..* :)

whisper_m

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2010
23
1
36
Balıkesir
Ben lise 3 öğrencisiyim..
kendime göre bi liste hazırladım birde olur mu diye size sorayim dedim.. :17:

sbh yarım dilim normal ekmek + haşlanmış yumurta + az zeytin ve peynir

öğle okulda olduğum için bir tane simit ve ayran

akşam da 1 dolu kase çorba sebzelerden 4 kaşık dier yemeklerden az az 2 kaşık..

her gün ya 1 saat yürüyüş yada step..

sizce bu şekilde ayda kaç kilo verebilirimmm.. :26:

bu diyet kilo verdirir ama sağlıksız bi diyet... ayrıca yapacağın diyet kaç kilo vereceğin ne kadar zaman diyet yapacağın yaşın vs.. gibi özellikleri göz önünde bulundurularak yapılması gerekir.

bu arada bende ilk diyet yapmaya lisede başladım... ikazları dinlemedim ve ağır bir diyet yaptım.. diyet yolculuğuna 62 kilo başladım malesef 83 le bitridim .. yani bence bu yaşta bilinçsiz bir diyet yapmamanı öneririm...

senin tek yapman gereken porsiyonlarını küçültmek o kadar. özellikle akşam yemeğinde nispeten daha az yemeğe çalışırsan rahatlıkla kilo verirsin. ama asla aç kalma.

tatlım boyun ve kilon kaç gelişimini tamamlamadan böyle ağır bir diyete başlaman kesinlikle doğru değil belki boyunun uzamasını durdurabilir veya vücut şeklinde bozukluğa yol açabilirsin ama kilon fazla ise tabiikide diyetisyene gitmelisin devlet hastanelerinde bile ücretsiz diyetisyenle görüşebilirsin bizler ne dersek yanlış olur.mesela normal bir insanın bile bu diyeti yapması ekmeyi birden kesmesi doğru değil kalori ihtiyacına göre liste çıkartılması lazım sabah kahvaltın çok zayıf kesinlikle süt içmelisin ekmek yarım dilim olmaz öğlen simit yerine peynirli domatesli tosta yiyebilirsin aralarda mutlaka meyva tüketmelisin tek güzel olan yürüyüş step yerine basketbol voleybollu imkanların dahilinde yüzme yapabilirsen en iyisi olur spor kesinlikle yapmalısın zaten sporla ne kadar hızlı kilo verdiğini görüceksin akşamları çok ağır yemek yememlisin o kadar!

Son düzenleme:
evetttt.. hepinize yorumlarınız için teşekkür ediyorum.. düşündümde haklısınız..
şimdi güzelce kahvaltımı yapıyorum öğlen sebzemi de etimide yiyorum..
sadece akşamı azalttım.. salata sebzeyle geçiştirmeye çalışıyorum.. porsiyonları küçülttüm..
her şeyden az az devrini başlattım..:6:

Back
X