Saç Rengi ve Saç Boyama Moral bozan kuaförler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuaförler kendi yapmadığı işleri beğenmezler, saç, kaş, manikür bu böyledir. Para kazanıp müşteri bağlamak için bi taktik sadece, takılmamak lazım. Gayet doğal duruyor saçlarınız.

Yeni müşteri olsam anlarım da zaten yıllardır ondan başkası kesmez saçımı ama belki dediğiniz gibi şüphelenmiştir başka kuaföre boyattım diye. Bir tuhaf bunlar da yahu. Başka kuaför boyasa bile ne olur ki :19:

Kızlar ayrıca hepinize çok teşekkür ederim ya demek ki kuaförün gıcıklığındanmış, içim rahat etti, doğal durduğuna inandım :16:

yeminle saçlarımın kırıklarını aldırdıktan tam 5 gün sonra kuaföre fön için gittiğimde saçların çok yıpranmış kırıklarını alalım sözüyle karşılaşmış hatunum ben,:53:o gün bugündür he he deyip geçiyorum.

saçların gayette güzel,para için yapmış belli,sen kendi bildiğini yapmaya devam et canım,onlara kalsak ben kel,sen gökkuşağı gibi dolanırdık ortalarda.

5 günde ne yaptın da kırdın o kadar :52:

İşaretlediğim kısma çok güldüm, gökkuşağı hakkaten sarı kahverengi ya da sarı siyah nedir ya :120:

konu taşınmış, yani söylemeden edemicem. anladık bir derdim var en çok okunan kısım, herkesin konusu orda duramaz. bi düzen getirilmesi lazım da, çok merak ediyorum kim ilgileniyorsa, elmeyra diye bi üye vardı, severdim de kendisini. editör olmuş, ee iyi tebrik ederim. ama bi açıklansa hangi meseleler BDV ye yazılabilir. bilsek de konumuz oraya buraya taşınmasa.
bu üyenin derdi saçını hangi renge boyatması gerektiği, bu konudaki kafa karışlığı değil ki konusu malum başlığa taşınmış.
kuaföre gitmiş, o kuaför moralini bozmuş, canını sıkmış.... bunu dert etmiş kendine ki stresini atmak için, biraz moral bulmak için BDV ye yazmış..

Bugün canınız mı sıkkın ? Belki sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz belkide yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için.

bir derdim var bölümünde açıklama da bu yazmıyor mu? hepimiz yanlış mı anlıyoruz? mevzu ne olursa olsun bir sıkıntımız, canımızı sıkan bir mesele varsa burda yazıp biraz dertleşmek istiyoruz.

diğer konu başlıklarını da biliyoruz biz kimse merak etmesin. o kadar cahil değiliz. eğer o başlıklarla ilgili "BİLGİ" edinmek istersek elbet oraya yazarız. ama amaç sadece sıkıntımızı dile getirip dertleşmekse, sadece derdimizi yazmak istediysek o zaman doğru yer BDV.

şimdi bunları yazdım ama editörlerin bu konudaki bazı yanlış tutumlarını düzeltmeleri için değil. biliyorum ki onlar bizi kırar (düşünce yapısı olarak) ama biz onları kıramayız. editör olanın borusu öter en nihayetinde.. ben sadece içimde kalmasın diye yazdım..

not: yanlış anlamayın hiçbir editörle hiçbir derdim yok. zaten olsa gerçekten burda duramazdım, tutmazlardı burda beni :)
sadece bu konuda gördüğüm yanlış bir tutumu dile getirmek istedim, derdim şahısla değil tutumla.. umarım yanlış anlaşılmam.. :40:

konu taşınmış, yani söylemeden edemicem. anladık bir derdim var en çok okunan kısım, herkesin konusu orda duramaz. bi düzen getirilmesi lazım da, çok merak ediyorum kim ilgileniyorsa, elmeyra diye bi üye vardı, severdim de kendisini. editör olmuş, ee iyi tebrik ederim. ama bi açıklansa hangi meseleler BDV ye yazılabilir. bilsek de konumuz oraya buraya taşınmasa.
bu üyenin derdi saçını hangi renge boyatması gerektiği, bu konudaki kafa karışlığı değil ki konusu malum başlığa taşınmış.
kuaföre gitmiş, o kuaför moralini bozmuş, canını sıkmış.... bunu dert etmiş kendine ki stresini atmak için, biraz moral bulmak için BDV ye yazmış..

Bugün canınız mı sıkkın ? Belki sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz belkide yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için.

bir derdim var bölümünde açıklama da bu yazmıyor mu? hepimiz yanlış mı anlıyoruz? mevzu ne olursa olsun bir sıkıntımız, canımızı sıkan bir mesele varsa burda yazıp biraz dertleşmek istiyoruz.

diğer konu başlıklarını da biliyoruz biz kimse merak etmesin. o kadar cahil değiliz. eğer o başlıklarla ilgili "BİLGİ" edinmek istersek elbet oraya yazarız. ama amaç sadece sıkıntımızı dile getirip dertleşmekse, sadece derdimizi yazmak istediysek o zaman doğru yer BDV.

şimdi bunları yazdım ama editörlerin bu konudaki bazı yanlış tutumlarını düzeltmeleri için değil. biliyorum ki onlar bizi kırar (düşünce yapısı olarak) ama biz onları kıramayız. editör olanın borusu öter en nihayetinde.. ben sadece içimde kalmasın diye yazdım..

not: yanlış anlamayın hiçbir editörle hiçbir derdim yok. zaten olsa gerçekten burda duramazdım, tutmazlardı burda beni :)
sadece bu konuda gördüğüm yanlış bir tutumu dile getirmek istedim, derdim şahısla değil tutumla.. umarım yanlış anlaşılmam.. :40:

Aynı fikirdeyim birebir katılıyorum yazdıklarına anlam veremediğim şekilde BDV konularının çok farklı yerlere dağıldığını görüyorum, bulamıyorum. Aslında bunu öneri kısmına yazsan oradan görme şansları daha yüksek olur canım, eminim birçok üye şaşırıyordur bu duruma bizim gibi düşünüyordur. Geçen cinsellikle ilgili bir konu vardı taşında hiçbirimiz yardımcı da olamadık, cevap da veremedik misal taşındığı için. Ben de renk konusunda yardım istememiştim. Yoksa gelir buraya açardım şuna mı boyasam buna mı diye. Burda tuhaf duruyor sanki konum, herkes şu renk mi bu renk mi diye sormuş, benim başlık "Moral bozan kuaförler." :27: Sadece moral bozan kuaförleri çekiştirmek, yakınmak istemiştim, neyse bu da bir dertti ama yine anlatamayacağız derdimizi :27:

Son düzenleme:
forumun diğer kısımları hiç aktif değil, burası dışında başka bir yere yazınca kimse cevap vermiyor o yüzden forumu kullanmanın anlamı da kalmıyor açıkçası. 1-2 cevap gelip konu tıkanıyor oysa burada bir göz atan herkesin yorumunu alabiliriz... en azından konumuz üzerinden 1-2 gün geçtikten sonra taşınsa. konu açılır açılmaz farklı bir yere taşındığı için kimse görmeden tarihe gömülüyor açıkçası

forumun diğer kısımları hiç aktif değil, burası dışında başka bir yere yazınca kimse cevap vermiyor o yüzden forumu kullanmanın anlamı da kalmıyor açıkçası. 1-2 cevap gelip konu tıkanıyor oysa burada bir göz atan herkesin yorumunu alabiliriz... en azından konumuz üzerinden 1-2 gün geçtikten sonra taşınsa. konu açılır açılmaz farklı bir yere taşındığı için kimse görmeden tarihe gömülüyor açıkçası

ne münasebet!!! editörler hangi yetkiyle haksız yere sizin konunuzu taşıyabilir ki!!? neden bunu kabul ediyosunuz? hiç olmazsa bir iki gün dursun konum diyosunuz.
bu üyenin konusunu okudum. kuaförü canını sıkmış densiz bi lafla. oda bunu paylaşmış.. duymak istediği bikaç güzel söz, teselli vs..
bu üye saçımı hangi renge boyamalıyım, sizce modeli nasıl, ne olmalı vs. diye sormuyor ki konusu şuan ki başlığa taşınmış..
bir sıkıntısını, canını sıkan bir meseleyi paylaşmışş.. ne yazıyor BİR DERDİM VAR bölümünün açıklamasında. aynen bunlar..
o halde nasıl kendi kafasına göre konuyu kendi uygun bulduğu!!! yere taşıyabilir editör?
bunu site yöneticisine de mesaj attım ama sanırım üyelerinden birinin bu sıkıntısını küçük buldular, ilgilenme, en azından inceliyeceğiz gibi yalandan bi lafla bile geri dönüş yapmadılar..
neyseki kadınlar kulubünü çok seviyorum, burda olmak bana huzur veriyor.. yoksa bu kadar ciddiyetsizliğin ve umursamazlığın olduğu yerde durmazdım..

Daha önce aranızda Tarabya Bahçecik Kuaföre giden varmı?
hizmet kalitesi güzel, ortam hijyen, dekarasyon harika, çalışanlar uyumlu ancak fiyatlar çok yüksek.
ben saçımı boyattım ve memnun kaldım beni rahatsız eden zaten fiyatların yüksek ken bir de vale için neden ücret istersin ki? bırak o da senin hizmetinin içinde yer alan bir güzellik olsun dünyanın parasını ödüyorsun. kapıda arabanı alırken vale sana hanımefendi vale hizmetimiz ücretli diyerek uyarıda bulunuyor.içerisi ile dışarısı bütünlük sağlamıyor.

Daha önce aranızda Tarabya Bahçecik Kuaföre giden varmı?
hizmet kalitesi güzel, ortam hijyen, dekarasyon harika, çalışanlar uyumlu ancak fiyatlar çok yüksek.
ben saçımı boyattım ve memnun kaldım beni rahatsız eden zaten fiyatların yüksek ken bir de vale için neden ücret istersin ki? bırak o da senin hizmetinin içinde yer alan bir güzellik olsun dünyanın parasını ödüyorsun. kapıda arabanı alırken vale sana hanımefendi vale hizmetimiz ücretli diyerek uyarıda bulunuyor.içerisi ile dışarısı bütünlük sağlamıyor.

merhaba ben gittim.gerçekten gezmediğim kuaför kalmadı.burada kendimi evinde gibi hissettim.ortam çok sıcak kahve ikramları çok hoş,çalışanlar çok profesyonel.bende arabamla gittim çıkarken bahsiş verdim artık nereye gitsek bahşis vermek gerekiyor arabalarımızı emanet ediyoruz.dedim ya çok kuaför gezdim fiyatları bence çok yüksek değil yeterince araştırmamışsınız kaliteli salonlarla karşılaştırın.hatta ulus salonlarından fiyatları daha aşağıda.ben çok sevdim bahçecik tarabya ailesini teşekkürler.

Kuaförlerin geneli böyle herhalde.. benimde başıma gelmişti böyle bir şey bir daha da oraya gitmedim.. bence saç rengin güzel olmuş, ben beğendim şahsen.. güle güle kullan

Bugün saçlarımda değişiklik yapmak istedim kuaföre gittim. Her zaman gittiğim bir kuaförüm var. Saçlarımı da kendim evde boyuyorum. Beni görür görmez söylediği ilk şey "Saçların çok kötü, çok çirkin olmuş." oldu. Önce şaşırdım "Nasıl yani?" dedim.

"Çok sarı olmuş, tek renk olmuş. Aralara biraz balyaj falan atalım." dedi

Yani sarışın olmak için boyadım, çok esmer mi olmam gerekiyordu sonuç olarak?

Normalde başka biri dese takmam ama kuaför hele ki kaç yıldır gittiğim kuaför deyince moralim bozuldu, sinirlendim. İlle çift renk olmak zorunda mı yani? Bana da çift renk tuhaf geliyor. En azından böyleyken diplerim gelmezse doğal duruyor. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Arkadaşımın kuaförü de "Kendi saç rengin mi?" diye sormuştu hatta birkaç kişi daha sordu. Neyse, sizin de başınıza geldi mi böyle? Bana sanki sırf ona boyatayım diye yaptı gibi geldi çünkü diğer bazı kuaförlere de baya taş attı.

Bir de fotoğrafı alıntılamazsanız sevinirim. Onu sonradan silebilirim. Fotoğraf bulunmasından hoşlanmıyorum. Bilgisayar format yediği için de paintteki müthiş photoshop becerilerimi gösterdiğimin farkındayım ama çok sarı ve tek renk olan saç bu işte.

mwtcj.jpg

Kuaförün önerdiği de bu renkte bir saçtı. Dehşete düştüm. Kendimde hayal bile edemedim.

mwtvx.jpg

Suanki sac rengin gercekten cok hos canım sylenenlere takilma bencede

Konum hortlamış sağolun arkadaşlar da ben o rengin üstüne kaç kez siyah mavi siyah boyadım şimdi yine kahverengiyim falan :53:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back