konu taşınmış, yani söylemeden edemicem. anladık bir derdim var en çok okunan kısım, herkesin konusu orda duramaz. bi düzen getirilmesi lazım da, çok merak ediyorum kim ilgileniyorsa, elmeyra diye bi üye vardı, severdim de kendisini. editör olmuş, ee iyi tebrik ederim. ama bi açıklansa hangi meseleler BDV ye yazılabilir. bilsek de konumuz oraya buraya taşınmasa.
bu üyenin derdi saçını hangi renge boyatması gerektiği, bu konudaki kafa karışlığı değil ki konusu malum başlığa taşınmış.
kuaföre gitmiş, o kuaför moralini bozmuş, canını sıkmış.... bunu dert etmiş kendine ki stresini atmak için, biraz moral bulmak için BDV ye yazmış..
Bugün canınız mı sıkkın ? Belki sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz belkide yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için.
bir derdim var bölümünde açıklama da bu yazmıyor mu? hepimiz yanlış mı anlıyoruz? mevzu ne olursa olsun bir sıkıntımız, canımızı sıkan bir mesele varsa burda yazıp biraz dertleşmek istiyoruz.
diğer konu başlıklarını da biliyoruz biz kimse merak etmesin. o kadar cahil değiliz. eğer o başlıklarla ilgili "BİLGİ" edinmek istersek elbet oraya yazarız. ama amaç sadece sıkıntımızı dile getirip dertleşmekse, sadece derdimizi yazmak istediysek o zaman doğru yer BDV.
şimdi bunları yazdım ama editörlerin bu konudaki bazı yanlış tutumlarını düzeltmeleri için değil. biliyorum ki onlar bizi kırar (düşünce yapısı olarak) ama biz onları kıramayız. editör olanın borusu öter en nihayetinde.. ben sadece içimde kalmasın diye yazdım..
not: yanlış anlamayın hiçbir editörle hiçbir derdim yok. zaten olsa gerçekten burda duramazdım, tutmazlardı burda beni :)
sadece bu konuda gördüğüm yanlış bir tutumu dile getirmek istedim, derdim şahısla değil tutumla.. umarım yanlış anlaşılmam..