Saç Rengi ve Saç Boyama Moral bozan kuaförler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay çok güldüm her satırda karar değiştirmişsiniz :9:

Ne renk ki saçlarınız?

Ben de kendi saç rengimi özlüyorum ara ara ama sonra diyorum ki daha denemediğim onlarca renk varken ne kendi saç rengi :9:

Mesela 30mu geçtiğimde siyah denemek istiyorum ama sabredemeyebilirim :52:

Hürrem turuncusunu da denemek istiyorum, çok şey istiyorum galiba ben :52:

Boyalı saça çok özen gerekiyor başta bakmıyordum hiç baktım çok dökülmeye ve keçeleşmeye başladı :15: hemen gidip maskeler, kremlere abandım :9:

Bir de ben renginin solduğunu fark etmedim hiç, ayda bir boyuyorum ondan mı acaba

ben çok sık renk değiştiriyordum bakım da yapmıyordum ...düşün...

kendi rengim de kumral bazı yerlerde küllük bazı yerlerde dorelik var....biraz değişik

kuaförler de senin boyaya ihtiyacın yok diyorlardı

tanıdıklar da senin kendi doğal rengin daha iyi diyolar

tanımadığım bir aç kişi daha rengini sordu ..öyle

şuan uçlarda biraz sarı var çift rengim yani:27:

her ay aldırıyorum uçlarından ayyy biran önce gitseler ya...:27:

:))
bi kuaför de ablamın kaşı için
"ıyyy bu ne??? uzat bunları da kalınlaştıralım,gerekirse göze değen kaşla dolaşılır böyle dolaşılmaz" demişti :53::35:
sonrasında bayağı dalgasını geçtik ama dumur olmuştuk o vakit :))
kuaför bu,ne dese yeridir..
hiç takılmayın bence

Iyy diyen kuaför :1: Bir de böö falan deseymiş, çocuk gibi, kendilerini Jammal Hammadi falan mı sanıyorlar acaba, benim kaşlarımın da rengini beğenmedi açtım diye, oturduğum muhitteki kuaförlere de baya şey attı, taş diyim artık :1:

Hep gittgim bi kesimi 30liraya yapan kazikci kuaforume gitmek yerine mahalledeki kuafore gitmistim bi kere.Sonraki gidisimde hemen anlayip kim yapti bu esek trasini demisti ki gayet duzgundu kesim.:1:fazla dusunmemek lazim kuaforlerin dedigi lafi sanirim.
Bu arada sac renginize bayildim:nazar:

Son düzenleme:
senin saçın kuaförün umurunda mı sanıyorsun. o saçlarınla oynayacak mahvedince de ceremesini sen çekeceksin.

şu andaki saç rengine bayıldım bu rengi tutturmak çok zordur, kuaförün dediğini yapmak çok daha kolay bence

Saç rengin çok güzel.Ben şahsen çok beğendim.Hem doğal duruyor.Kuaför sonuçta,:1: tamam para almayacaksan boya deseydin bak bakalım sonra ne diyecek

Bunu da söyleyebilirdim aslında ama ben direkt tamam boyarız ama çift renk ne biçim öyle ben tek renk severim dedim mırın kırın etti zevk tabi öyle de yaparım istersen falan diye. Sırf kıllık olsun diye dedim boyatacağımdan değil ona ama içime bir şüphe düştü, boya işlerinden de öyle çok anlamam acaba çift renk midir doğrusu diye sorayım dedim. Bir de diyor ki o boya kutularının üstündekilerinin saçları bile çift renkmiş. Ne çift renkmiş arkadaş ya herkes bunun peşindeymiş meğer.

ben çok sık renk değiştiriyordum bakım da yapmıyordum ...düşün...

kendi rengim de kumral bazı yerlerde küllük bazı yerlerde dorelik var....biraz değişik

kuaförler de senin boyaya ihtiyacın yok diyorlardı

tanıdıklar da senin kendi doğal rengin daha iyi diyolar

tanımadığım bir aç kişi daha rengini sordu ..öyle

şuan uçlarda biraz sarı var çift rengim yani:27:

her ay aldırıyorum uçlarından ayyy biran önce gitseler ya...:27:

Ay benim eskisine benziyor o zaman sizin saçlarınız da benim de öyleydi küllü hafif doreli, baya karmakarışıktı ama çok beğeniyordu herkes aynen bana da öyle diyorlardı hiç gerek yok gerek yok ama deli anıma geldi aldım iki kutu boyadım hatta ilk boyadığımda annem çok üzülmüştü görünce hatırlıyorum :1:

Ben en çok yıpranır da kestirmek zorunda kalırım diye korkuyorum :30:

Ama bence sıkılıp yine boyayacaksın gibime geliyor :9:

senin saçın kuaförün umurunda mı sanıyorsun. o saçlarınla oynayacak mahvedince de ceremesini sen çekeceksin.

şu andaki saç rengine bayıldım bu rengi tutturmak çok zordur, kuaförün dediğini yapmak çok daha kolay bence

Amaan öyle deme onun boyaları elektrikli araba gibiymiş ben dieselli araba kullanıyor gibiymişim hatta lpgli :53: Yani esas piyasa boyaları yıpratıyomuş gibi bir şey demek istedi ama diesel mazot falan neyse tövbe yarabbim :1:

Çok uzun aralıklar ile saç kestiren biri olduğum için, kuaförüme gittim.
Saçımı keserken baktı, kim kesti bu saçı böyle ya?Çok kötü. dedi.
Seeen! dedim , kaldı.
Düşün yani, o kadar önyargılılar ki kendi yapmadıkları saça...
Kendi kestiğini unutup kendini kötüledi :)

Ben de bu kuaför mevzusundan dertliyim bayağı, gönlüme göre yapan birini bulamadım şimdiye kadar.
En son yılbaşında gitmiştim kesim için bir kuaföre, kahkül istedim ama berbat birşey yaptı, üzerinden 3 aydan fazla geçti anca toparlanmaya başladı düşün, kısa olduğu için rahatta edemedim uzun bir süre.
2 yıldan fazla süredir kendim boyuyorum saçımı hiç kuaförde boyatmadım, sonuçtan da memnun kalıyorum şimdilik.
Kaş-bıyık, manikür dışında uğramıyorum mecbur kalmadıkça ben kuaföre.

Kendi boyadığın saç renginde gayet güzel bence canım.
Kuaförün önerisini beğenmedim ben açıkçası.

bence saç rengin mükemmel hatta evde boyayıp bu kadar güzel renk tutturmak buyuk başarı

senın kuaförün biraz paraya ihtiyacı var galiba sen onu takma boşver.

Bugün saçlarımda değişiklik yapmak istedim kuaföre gittim. Her zaman gittiğim bir kuaförüm var. Saçlarımı da kendim evde boyuyorum. Beni görür görmez söylediği ilk şey "Saçların çok kötü, çok çirkin olmuş." oldu. Önce şaşırdım "Nasıl yani?" dedim.

"Çok sarı olmuş, tek renk olmuş. Aralara biraz balyaj falan atalım." dedi

Yani sarışın olmak için boyadım, çok esmer mi olmam gerekiyordu sonuç olarak?

Normalde başka biri dese takmam ama kuaför hele ki kaç yıldır gittiğim kuaför deyince moralim bozuldu, sinirlendim. İlle çift renk olmak zorunda mı yani? Bana da çift renk tuhaf geliyor. En azından böyleyken diplerim gelmezse doğal duruyor. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Arkadaşımın kuaförü de "Kendi saç rengin mi?" diye sormuştu hatta birkaç kişi daha sordu. Neyse, sizin de başınıza geldi mi böyle? Bana sanki sırf ona boyatayım diye yaptı gibi geldi çünkü diğer bazı kuaförlere de baya taş attı.

Bir de fotoğrafı alıntılamazsanız sevinirim. Onu sonradan silebilirim. Fotoğraf bulunmasından hoşlanmıyorum. Bilgisayar format yediği için de paintteki müthiş photoshop becerilerimi gösterdiğimin farkındayım ama çok sarı ve tek renk olan saç bu işte.

mwtcj.jpg

Kuaförün önerdiği de bu renkte bir saçtı. Dehşete düştüm. Kendimde hayal bile edemedim.

mwtvx.jpg

Saçınız gayet doğal ve hoş görünüyor.Alttaki tarzı bende sevmiyorum RAKUN gibi çizgili çizgili...Kendiniz begendiyseniz,sacınız yanmadıysa üzerine bir kaç kişi doğal bulduysa neden takıldınız ki?

Kuaför taş mı yiyecek o boyda saç 150 den aşağı açılmaz boyanmaz röfle yapılmaz sanırım.Siz 1 tüpboyayla 15 -20 tl boyamıssınız ...adam sizin moralinizi tabii de sınayacak...aldırmayın keyfini çıkartın...

Son düzenleme:
Kuaförler kendi yapmadığı işleri beğenmezler, saç, kaş, manikür bu böyledir. Para kazanıp müşteri bağlamak için bi taktik sadece, takılmamak lazım. Gayet doğal duruyor saçlarınız.

bayıldım saçlarına. bence hiç dokunma. son gittiğim kuaför bilmiş bilmiş konuşup kaşlarımın içine etti. kendi bildiğin en iyisidir.

yeminle saçlarımın kırıklarını aldırdıktan tam 5 gün sonra kuaföre fön için gittiğimde saçların çok yıpranmış kırıklarını alalım sözüyle karşılaşmış hatunum ben,:53:o gün bugündür he he deyip geçiyorum.

saçların gayette güzel,para için yapmış belli,sen kendi bildiğini yapmaya devam et canım,onlara kalsak ben kel,sen gökkuşağı gibi dolanırdık ortalarda.

Kendi boyamadı ya tabi beğenmez :41:
Deseydin başka yerde boyattım diye :27:
Buarada ben beğendim gayet hoş olmuş :31:
İlaveten saçların da güzel :nazar:

kuaförler yuzunden saçımı dahı kestıremez oldum

insanı rezıl edıyorlar bıde laf edıyorlar

hep para için paramızla rezıl oluyoruz

Son düzenleme:
saçlarınzın rengi çok hoş bence.bende aynı sorunları yaşadım.yok sana bu renk gitmemiş yok biraz saçını kısaltalım sana ne yani ben yaptırmak istesem yaptırım.1 keresinde kırıkları aldırmak için gitmiştim..aaaa baktım baya baya kesiyo kalktım önünden hemen dedim ne yapıyosun biraz şekil vereyim dedim dedi :47: :47: o saatten sonra gitmedim bir daha...

saç rengin inan ki çok güzel. ve aşağıdaki fotoda olan şu araya beyaz beyaz boyalar atılmış resim gerçekten iğrenç duruyor. sakın ola anlık bir hataya düşüpde saçını böyle bir renge dönüştürme.
onu geçtim, bi saçta illa ki çift renk olmak zorunda değil ki. size böyle yakışmış, bazı çift renk yaptıranlar çok yapay duruyor, yani resmen parasıyla kendini rezil ediyor.. sen sakın bozma bu rengi, böyle çok hoş ve doğal durmuşsun.. :40:

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back