- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.716
- 798
Ay çok güldüm her satırda karar değiştirmişsiniz
Ne renk ki saçlarınız?
Ben de kendi saç rengimi özlüyorum ara ara ama sonra diyorum ki daha denemediğim onlarca renk varken ne kendi saç rengi
Mesela 30mu geçtiğimde siyah denemek istiyorum ama sabredemeyebilirim
Hürrem turuncusunu da denemek istiyorum, çok şey istiyorum galiba ben
Boyalı saça çok özen gerekiyor başta bakmıyordum hiç baktım çok dökülmeye ve keçeleşmeye başladıhemen gidip maskeler, kremlere abandım
Bir de ben renginin solduğunu fark etmedim hiç, ayda bir boyuyorum ondan mı acaba
:))
bi kuaför de ablamın kaşı için
"ıyyy bu ne??? uzat bunları da kalınlaştıralım,gerekirse göze değen kaşla dolaşılır böyle dolaşılmaz" demişti
sonrasında bayağı dalgasını geçtik ama dumur olmuştuk o vakit :))
kuaför bu,ne dese yeridir..
hiç takılmayın bence
Saç rengin çok güzel.Ben şahsen çok beğendim.Hem doğal duruyor.Kuaför sonuçta,tamam para almayacaksan boya deseydin bak bakalım sonra ne diyecek
ben çok sık renk değiştiriyordum bakım da yapmıyordum ...düşün...
kendi rengim de kumral bazı yerlerde küllük bazı yerlerde dorelik var....biraz değişik
kuaförler de senin boyaya ihtiyacın yok diyorlardı
tanıdıklar da senin kendi doğal rengin daha iyi diyolar
tanımadığım bir aç kişi daha rengini sordu ..öyle
şuan uçlarda biraz sarı var çift rengim yani
her ay aldırıyorum uçlarından ayyy biran önce gitseler ya...
senin saçın kuaförün umurunda mı sanıyorsun. o saçlarınla oynayacak mahvedince de ceremesini sen çekeceksin.
şu andaki saç rengine bayıldım bu rengi tutturmak çok zordur, kuaförün dediğini yapmak çok daha kolay bence
Bugün saçlarımda değişiklik yapmak istedim kuaföre gittim. Her zaman gittiğim bir kuaförüm var. Saçlarımı da kendim evde boyuyorum. Beni görür görmez söylediği ilk şey "Saçların çok kötü, çok çirkin olmuş." oldu. Önce şaşırdım "Nasıl yani?" dedim.
"Çok sarı olmuş, tek renk olmuş. Aralara biraz balyaj falan atalım." dedi
Yani sarışın olmak için boyadım, çok esmer mi olmam gerekiyordu sonuç olarak?
Normalde başka biri dese takmam ama kuaför hele ki kaç yıldır gittiğim kuaför deyince moralim bozuldu, sinirlendim. İlle çift renk olmak zorunda mı yani? Bana da çift renk tuhaf geliyor. En azından böyleyken diplerim gelmezse doğal duruyor. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Arkadaşımın kuaförü de "Kendi saç rengin mi?" diye sormuştu hatta birkaç kişi daha sordu. Neyse, sizin de başınıza geldi mi böyle? Bana sanki sırf ona boyatayım diye yaptı gibi geldi çünkü diğer bazı kuaförlere de baya taş attı.
Bir de fotoğrafı alıntılamazsanız sevinirim. Onu sonradan silebilirim. Fotoğraf bulunmasından hoşlanmıyorum. Bilgisayar format yediği için de paintteki müthiş photoshop becerilerimi gösterdiğimin farkındayım ama çok sarı ve tek renk olan saç bu işte.
Kuaförün önerdiği de bu renkte bir saçtı. Dehşete düştüm. Kendimde hayal bile edemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?