Saç Rengi ve Saç Boyama Moral bozan kuaförler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.661
798
Bugün saçlarımda değişiklik yapmak istedim kuaföre gittim. Her zaman gittiğim bir kuaförüm var. Saçlarımı da kendim evde boyuyorum. Beni görür görmez söylediği ilk şey "Saçların çok kötü, çok çirkin olmuş." oldu. Önce şaşırdım "Nasıl yani?" dedim.

"Çok sarı olmuş, tek renk olmuş. Aralara biraz balyaj falan atalım." dedi

Yani sarışın olmak için boyadım, çok esmer mi olmam gerekiyordu sonuç olarak?

Normalde başka biri dese takmam ama kuaför hele ki kaç yıldır gittiğim kuaför deyince moralim bozuldu, sinirlendim. İlle çift renk olmak zorunda mı yani? Bana da çift renk tuhaf geliyor. En azından böyleyken diplerim gelmezse doğal duruyor. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Arkadaşımın kuaförü de "Kendi saç rengin mi?" diye sormuştu hatta birkaç kişi daha sordu. Neyse, sizin de başınıza geldi mi böyle? Bana sanki sırf ona boyatayım diye yaptı gibi geldi çünkü diğer bazı kuaförlere de baya taş attı.

Bir de fotoğrafı alıntılamazsanız sevinirim. Onu sonradan silebilirim. Fotoğraf bulunmasından hoşlanmıyorum. Bilgisayar format yediği için de paintteki müthiş photoshop becerilerimi gösterdiğimin farkındayım ama çok sarı ve tek renk olan saç bu işte.

mwtcj.jpg

Kuaförün önerdiği de bu renkte bir saçtı. Dehşete düştüm. Kendimde hayal bile edemedim.

mwtvx.jpg

Son düzenleme:
kuaförler kendi yapmadıkları saçı genelde beğenmezler ben saç rengine bayıldım bence kesinlikle renk attırma aralara çok yapmacık oluyo artık öyle saçlar mazide kaldı böyle saçlar çok daha modern duruyo canını sıkma :34:

canım bence hiçte kötü durmuyor o her kuaförün söylediği kılışe laflardandır bende saçımı evde boyuyorum kuaföre gidince dioki evde boyamışın işte her yer aynı tutmamış saçların zarar görmüş yıpranmış bak dio sırf boyayıp para almak için sen bu laflara kulak asma bence harika:)) gönül rahatlığı ile kullan

Son düzenleme:
çift renk benimde hoşuma gitmiyor birde herkese yakışmıyor....

şahsen ben saçın rengine duruşuna herşeyine bayıldm....

bu renk nedir?

Son düzenleme:
canım bence hiçte kötü durmuyor o her kuaförün söylediği kılışe laflardandır bende saçımı evde boyuyorum kuaföre gidince dioki evde boyamışın işte her yer aynı tutmamış saçların zarar görmüş yıpranmış bak dio sırf boyayıp para almak için sen bu laflara kulak asma bence harika:)) gönül rahatlığı ile kullan

Ya alıntınızı siler misiniz özellikle yazdım fotoğrafı alıntılamayın diye?

çok doğal duruyor saç rengin
kuaförün dediğini hiç kafana takma hepsi aynı:1:

çift renk benimde hoşuma gitmiyor birde herkese yakışmıyor....

şahsen ben saçın rengine duruşuna herşeyine bayıldm....

bu renk nedir?

Canım 10.0 loreal paris preference iskandinavya sarısı ile boyadım saçlarım küllü kumraldı 2-3 kez boyamam gerekti tam rengini almadı henüz bu

mwu2t.jpg

Kuaförün önerdiği de bu renkte bir saçtı. Dehşete düştüm.

mwtvx.jpg

Son düzenleme:
Ay saçmalamış kuaförün saçların harika görünüyor inan bayağı bir inceledim kuaför öyle dediyse bir sorun var diye ama harika bir saçtan başka bir şey göremedim.

Sağlıklı, parlak, rengi çok güzel sakın bozma moralini:40:

Bence saçının rengi gayet doğal ve hoş.Kuaförlerin genelde takındığı bir tavır bu.Ben 26 yaşındayım ve saçımda boya yok koyu kestane ve ben beğeniyorum,ona rağmen başka bir işlem için gittiğimde ''Saçlarına biraz röfle atalım değişiklik olsun kaç senedir sıkılmadın mı'' diye kaç kere söylediler ama istemiyorum mutluyum böyle kendimi güzel hissediyorum ben de aynı senin gibi tepkiliyim bu konuda.Bence hiiiiiçç takma tınlama bile.Biz kuaföre moral olsun kendimiz için birşeyler yapalım iyi hissedelim kendimizi diye gidiyoruz.Ben senin yerinde olsam bir daha da o kuaföre gitmezdim.

Son düzenleme:
Ay saçmalamış kuaförün saçların harika görünüyor inan bayağı bir inceledim kuaför öyle dediyse bir sorun var diye ama harika bir saçtan başka bir şey göremedim.

Sağlıklı, parlak, rengi çok güzel sakın bozma moralini:40:

Ay valla teşekkür ederim kızlar ya moral verdiniz, ben yıllardır bu adama gittiğim için görüşlerini önemsedim ama değişmiyor demek ki bu mesleğin insanları her yerde aynı :1: İyi benim gibi olanlar varmış :1:

güzel tutmuş ama renk ....

kuaförün önerdiği de çok sıradan ....bence bu renk daha kaliteli olmuş ...

peki sen o sarıyı mı istiyorsun? açıcı falan kullandın mı?

güzel tutmuş ama renk ....

kuaförün önerdiği de çok sıradan ....bence bu renk daha kaliteli olmuş ...

peki sen o sarıyı mı istiyorsun? açıcı falan kullandın mı?

O sarıya kadar yavaş yavaş açmayı düşünüyorum. İlk boyadığımda turuncu gibiydi, sonradan daha açıldı rengi. Birden kuaföre gidip açtıradabilirim ama o zaman çok yıpranır. Böyle yavaş yavaş hem gözüm alışıyor, bakım yapıyorum hem de saçlarım hala yumuşacık. Aslında fazladan düşündüm kullansam mı açıcı diye. Siz sevdiniz galiba o iskandinavya sarısını mı istiyorsunuz :)

Son düzenleme:
Bence saçının rengi gayet doğal ve hoş.Kuaförlerin genelde takındığı bir tavır bu.Ben 26 yaşındayım ve saçımda boya yok koyu kestane ve ben beğeniyorum,ona rağmen başka bir işlem için gittiğimde ''Saçlarına biraz röfle atalım değişiklik olsun kaç senedir sıkılmadın mı'' diye kaç kere söylediler ama istemiyorum mutluyum böyle kendimi güzel hissediyorum ben de aynı senin gibi tepkiliyim bu konuda.Bence hiiiiiçç takma tınlama bile.Biz kuaföre moral olsun kendimiz için birşeyler yapalım iyi hissedelim kendimizi diye gidiyoruz.Ben senin yerinde olsam bir daha da o kuaföre gitmezdim.

Aman diyim ya sakın. Benim iki arkadaşa da yapmış kuaför balyaj birinin tepesinde sapsarı oldu güneşten, diğerinin de bir tuhaf duruyor güneşte ve 70 lira almış sırf bunun için. Bence beğendiğiniz gibi kalsın, boşu boşuna para vermeye gerek yok. Onların da koyu kestaneydi rengi.

Son düzenleme:
Klasik kuafor muhabbeti.
Sac rengin cok hos bence.
Ustelik tarzida hos degil, kendimizi onlara begendirmek zorunda degiliz herhalde :31:

O sarıya kadar yavaş yavaş açmayı düşünüyorum. İlk boyadığımda turuncu gibiydi, sonradan daha açıldı rengi. Birden kuaföre gidip açtıradabilirim ama o zaman çok yıpranır. Böyle yavaş yavaş hem gözüm alışıyor hem de saçlarım hala yumuşacık. Aslında fazladan düşündüm kullansam mı açıcı diye. Siz sevdiniz galiba o iskandinavya sarısını mı istiyorsunuz :)

yok bana sarı yakışmıyor ya...

zaten 1.5 yıldır boyamıyorum kendi rengime dönücem diye ...az kaldı ...

ama bi yandan da gözüm hep boyalara gidiyor her an fikir değiştirebilirim :6:

ama bir yandan da istemiyorum hem saç yıpranıyor hem 2 haftadan sonra renkler soluyor falan....hem denemediğim renk kalmadı diyorum sonuç hep aynı

kendi rengim güzel de işte bi tarftan da gözüm kayıyo boyalara...

amma yazdım ha....:1:

sorun şu ki boyalı saçlar her zaman bakımlı gösteriyor...ama işte ..

öfff bilmiyorum ki...:27:

yok bana sarı yakışmıyor ya...

zaten 1.5 yıldır boyamıyorum kendi rengime dönücem diye ...az kaldı ...

ama bi yandan da gözüm hep boyalara gidiyor her an fikir değiştirebilirim :6:

ama bir yandan da istemiyorum hem saç yıpranıyor hem 2 haftadan sonra renkler soluyor falan....hem denemediğim renk kalmadı diyorum sonuç hep aynı

kendi rengim güzel de işte bi tarftan da gözüm kayıyo boyalara...

amma yazdım ha....:1:

sorun şu ki boyalı saçlar her zaman bakımlı gösteriyor...ama işte ..

öfff bilmiyorum ki...:27:

Ay çok güldüm her satırda karar değiştirmişsiniz :9:

Ne renk ki saçlarınız?

Ben de kendi saç rengimi özlüyorum ara ara ama sonra diyorum ki daha denemediğim onlarca renk varken ne kendi saç rengi :9:

Mesela 30mu geçtiğimde siyah denemek istiyorum ama sabredemeyebilirim :52:

Hürrem turuncusunu da denemek istiyorum, çok şey istiyorum galiba ben :52:

Boyalı saça çok özen gerekiyor başta bakmıyordum hiç baktım çok dökülmeye ve keçeleşmeye başladı :15: hemen gidip maskeler, kremlere abandım :9:

Bir de ben renginin solduğunu fark etmedim hiç, ayda bir boyuyorum ondan mı acaba

:))
bi kuaför de ablamın kaşı için
"ıyyy bu ne??? uzat bunları da kalınlaştıralım,gerekirse göze değen kaşla dolaşılır böyle dolaşılmaz" demişti :53::35:
sonrasında bayağı dalgasını geçtik ama dumur olmuştuk o vakit :))
kuaför bu,ne dese yeridir..
hiç takılmayın bence

Saç rengin çok güzel.Ben şahsen çok beğendim.Hem doğal duruyor.Kuaför sonuçta,:1: tamam para almayacaksan boya deseydin bak bakalım sonra ne diyecek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back