• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mora terapiden sonra kilo terapisi

BinbirRenk

Guru
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2009
3.972
943
363
Ben sigarayı mora terapi yöntemi ile bırakmak istiyorum.
Tek seanstan sonra kilo alma eğilimi olursa onun için de ayrıca terapi yapılıyormuş.

Sigarayı bıraktıktan sonra kilo için terapiye kendi veya yakınlarından giden var mı?
İşe yarayıp yaramadığı konusunda bilgilendirirseniz memnun olurum.

Hep söylenir ya sigarayı bırakmak irade ile ilgili. Bırakıp bırakıp tekrar başlayanların iradesi zayıf gibi algılanır. Her konuda irade işe yarıyor ama sigarada neden yaramıyor diye çok araştırdım.CADIARZU
Sigarayı bırakmanın irade ile ilgisi olmadığını uzmanlar söylüyorlar. Bu konudaki başarı en fazla %5. Geri kalan %95 in hepsinin iradesiz olduğunu düşünmek haksızlık olur.
Kolay bırakanlar mutlaka çok içtiğinden çok rahatsızlık çekmeye başlamışlardır veya sigara nedeniyle tanıdıkları bir insanın kaybını yaşamışlardır. Başka nedenler de olabilir ama irade ile bırakmak kolaydır diye kimse söylemiyor. :kahve:

Ben 9 gün önce mora terapi(biorezonans) ye gittim. 45 dk. terapiden sonra çip takıldı ve evde kullanmam için sıvı verildi.
Yaşadıklarımı yazacak olursam daha önce kilo korkusu ile yemediklerime kıtlıktan çıkmış gibi saldırmaya başladım. Evde sigara olduğu halde içmek istemedim ama boşluğu adeta yemekle doldurmaya başladım.cokacimcoook
Geceleri uykusuzluk çektim.
Metabolizma durma noktasına geldi. En iyi yanı hiç sinir harbi yaşamadım. Çok rahattım.
Yöntem, nikotini vücuttan mümkün olduğu kadar çabuk atmaya yönelik.
6. gün beni tekrar çağırdılar. Destek terapisi yanında hayır diyemediğim yiyeceklere karşı da terapi uygulandı. Onun için de sıvı verildi. Hayret ettim hiçbir zaman tatlıdan vazgeçemeyen ben artık tatlı yiyemiyorum. metabolizma ve uyku da yavaş yavaş düzene giriyor.a.s
Kendim bırakma ile farkı, zorlukları daha çabuk aşmak olarak düşünüyorum. Şu anda sigara kokusundan nefret ediyorum. Hiç içemeyeceğimi düşünüyorum.:kızgın:
Bendeki etkileri bunlar oldu ama bünyeye göre yaşananlar farklı da olabiliyor.
Umarım bir daha başlamam ve bütün bırakmak isteyenlere kolaylıklar diliyorum.a.s.

canım ben biorezonans ile bıraktım sanıyorum mora terapi dediğin o hiç yemek sıkıntısı çekmedim ki ben zaten aşırı kiloluyum ona rağmen ekstra iştah açılması yaşamadım 3 ay oldu içmiyorum biraz zorluyor arada aklına gelince falan ama çok rahat bir bırakma yöntemi tavsiye ederim zemuszemus

canım ben biorezonans ile bıraktım sanıyorum mora terapi dediğin o hiç yemek sıkıntısı çekmedim ki ben zaten aşırı kiloluyum ona rağmen ekstra iştah açılması yaşamadım 3 ay oldu içmiyorum biraz zorluyor arada aklına gelince falan ama çok rahat bir bırakma yöntemi tavsiye ederim zemuszemus

Evet canım biorezonans yöntemi uygulanıyor, tedaviye mora terapi deniyor.
tebrik ederim çok rahat bırakmışsın. Çok içenler zorlanmadan bırakıyorlarmış söylenenlere göre.
Ben belki de yarım paket içtiğimden birkaç gün zorluk çektim. 2. ücretsiz destek hakkımı iştahla ilgili aldım ve şimdi sigara içtiğim dönemden de az yiyorum.kaydirigubbakcemile2

Evet canım biorezonans yöntemi uygulanıyor, tedaviye mora terapi deniyor.
tebrik ederim çok rahat bırakmışsın. Çok içenler zorlanmadan bırakıyorlarmış söylenenlere göre.
Ben belki de yarım paket içtiğimden birkaç gün zorluk çektim. 2. ücretsiz destek hakkımı iştahla ilgili aldım ve şimdi sigara içtiğim dönemden de az yiyorum.kaydirigubbakcemile2

anladım canım haklısın ben günde bir paket mutlaka içiyordum hatta bazen bir buçuk ikiyi buluyordu belkide bununla ilgisi vardır.:1no2:

arkadaşlar mora teripiye sigara için gidipte tekrar başlayan varmı acaba?

birde kilo vermek içihdemki gittiniz onu tam anlayamadım.. bilgi verirseniz sevinirim.

arkadaşlar mora teripiye sigara için gidipte tekrar başlayan varmı acaba?

birde kilo vermek içihdemki gittiniz onu tam anlayamadım.. bilgi verirseniz sevinirim.

Mora terapiden iyi sonuç alanlar da var. Ben başta çok yararını gördüm.
Rahatlattı ama sonraları kilo almaya başladım. Kilo için de terapiye gittim ama bir süre sonra etkisi geçti.
İştah tekrar açıldı. Sonuçta sigaraya da başladım maalesef.:oklava:
Mora terapi bıraktırmaktan çok eğer kesin bırakmak istiyorsan, bıraktıktan sonraki sıkıntılarını gideriyor bence. Yani bendeki etkisi öyle oldu.
Kolaylıklar diliyorum.

Ben bu yöntemle bıraktım 3 ay oldu kilo iinde 3 seans girdim kesinlikle işe yaradı hem sigara konusunda çok başarılı hem kilo vermede ekmek ve çikolatayı çok tüketmeye basladım sigaradan sonra fakat kilo senasından sonra iştahım gitti onlara karşı zaten kavitasyona gidiyordum mora seansıda destekledi 1 ayda 6 kilo verdim

arkadaşlar benim haftaya pazartesi randevum var kilo tedavisi için :) 20 kilo kadar vermeliyim maalesef
bakalım ne olacak??? sanırım morayla kilo verip memnun kalanlar var
doktorun bana anlattığı bağımlılık yapan gıdayı yani karbonhidratların bağımlılığını siliyorlarmış vücuttan. iki seans yeterliymiş

arkadaşlar benim haftaya pazartesi randevum var kilo tedavisi için :) 20 kilo kadar vermeliyim maalesef
bakalım ne olacak??? sanırım morayla kilo verip memnun kalanlar var
doktorun bana anlattığı bağımlılık yapan gıdayı yani karbonhidratların bağımlılığını siliyorlarmış vücuttan. iki seans yeterliymiş

selenay ne yaptın kilo için terapi aldın mı ve sonuçları nasıl.. bende düşünüyorum ama yorum çok az..

Ben de merak ettim mora terapi ile kilo veren var mı acaba?
Bende önce işe yaradı belki psikolojik bilemiyorum sonra yine iştahım açılmıştı:6:

ben geldim :) selam arkadaşlar.
evet ilk seans bitti, iki gündür yemek düzenim gayet iyi gidiyor gerçi dün akşam canım acayip pizza çekti ama yemedim elbette bu bile benim için büyük başarı :) cumaya ikinci seans var, ikinciden sonradan çok ümitliyim çünkü Ersal bey ikinciden sonraki günlerde belirgin bir iştah kaybı olacağını söyledi özellikle bağımlısı olduğum karbonhidrat ve çikolatalara karşı.
başlamak bitirmektir der anneannem savaş açtım bu kilolara ve başladım :) hallolacak bu sefer inşallah.

Umarım her şey beklediğin gibi gider Selenay ama her şeyde öncelikle azim sonra yardım.
Başarılar diliyorum.:7:

teşekkürler... çok iyi gidiyor yaa:) ikinci terapiyi de aldım ve gerçekten iştahım kesildi. güzel de bir diyet listem var. azimliyiiimmm :) vericem bu kiloları.

Back