Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Mor-beyaz sevenler:))

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

PUGUM

Guru
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2008
103
0
316
İstanbul
Kızlar oldum olası mor rengi çok sevmişimdir ve arkadaşlarım bana senin evin nasıl olacak hiç düşünemiyoruz derlerdi ben de hep odamın bi tanesini mor odası yapıcam kesinlikle derdim,şu an belki biraz erken ama bunlar çok hoşuma gitti siz ne dersiniz?:16::16:
Oturma odası için de köşe takımı almayı düşünüyoruz ama onu mor almıycam kahve-krem düşünüyorum:1::1::1:
iyi - kötü yorumlarınızı bekliyorum :17::17::17:

Eklentiler

• $duru-major-mor-kombin-beyaz-deri-12.webp
    $duru-major-mor-kombin-beyaz-deri-12.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 338
  • $duru-major-mor-kombin-beyaz-deri-10.webp
    $duru-major-mor-kombin-beyaz-deri-10.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 385
  • $duru-major-mor-kombin-beyaz-deri-9.webp
    $duru-major-mor-kombin-beyaz-deri-9.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 565
  • $duru-major-mor-kombin-beyaz-deri-2.webp
    $duru-major-mor-kombin-beyaz-deri-2.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 2.404
  • $duru-major-mor-kombin-beyaz-deri-1.webp
    $duru-major-mor-kombin-beyaz-deri-1.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 8.080
  • $bianco-yemek-odasi-beyaz-mor28.webp
    $bianco-yemek-odasi-beyaz-mor28.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 819
  • $bianco-yemek-odasi-beyaz-mor16.webp
    $bianco-yemek-odasi-beyaz-mor16.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 338
  • $bianco-yemek-odasi-beyaz-mor14.webp
    $bianco-yemek-odasi-beyaz-mor14.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 374
  • $bianco-yemek-odasi-beyaz-mor11.webp
    $bianco-yemek-odasi-beyaz-mor11.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 364
  • $bianco-yemek-odasi-beyaz-mor3.webp
    $bianco-yemek-odasi-beyaz-mor3.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 1.831
  • $bianco-yemek-odasi-beyaz-mor30.webp
    $bianco-yemek-odasi-beyaz-mor30.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 296
  • $bianco-yemek-odasi-beyaz-mor9.webp
    $bianco-yemek-odasi-beyaz-mor9.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 311
Sende bendensin desene:52:bende moru severim ve kısmet olursa salonumu mor beyaz yapmayı düşünüyorum beyaz mobilya mor beyaz koltuk takımı ve pudra pembesi veya uçuk pembe aksesuarlarlada kombin etmeyi istiyorum inş.kısmette varsa yapıcam artık .senin koltuk takımına ve mobilyana bayıldım canım pembe objelerlerde odan harika olur diye düşünüyorum.bana kalsa bende salonumu mor beyaz oturma odamı gri yaparım.

Sende bendensin desene:52:bende moru severim ve kısmet olursa salonumu mor beyaz yapmayı düşünüyorum beyaz mobilya mor beyaz koltuk takımı ve pudra pembesi veya uçuk pembe aksesuarlarlada kombin etmeyi istiyorum inş.kısmette varsa yapıcam artık .senin koltuk takımına ve mobilyana bayıldım canım pembe objelerlerde odan harika olur diye düşünüyorum.bana kalsa bende salonumu mor beyaz oturma odamı gri yaparım.

Sağol tatlım beğenmene sevindim gerçekten :16: :16:
Ben renkli olsun içim açılsın ferah ferah olsun istiyorum,mor da vazgeçilmez tutkum o yüzden bu takımlarda karar kıldım son anda bi değişiklik olmazsa tabi.Rabbim hepimize nasip etsin inşallah :46: :46:

EVET CANIM SİYAH BEYAZ KIRMIZI-YADA SİYAH BEYAZ-KAHVE BEYAZ KOMBİNLERİNDEN BENDE SIKILIYORUM VE ZAMANLA BENİ BOĞAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM O NEDENLER KESKİN BİR RENK OLAN MORU BEYAZLA KOMBİN HALİNİ ÇOK SEVİYORUM MUTLU GÜZEL SAĞLIKLI GÜNLERDE KULLAN EŞYALARINI CANIM:nazar:

Hepsi birbirinden güzeller, bende bir kaç resim ekliyeyim.
biri mormu dedi :) $pr_01_853_max.webp
bununda morunu gördüm çok güzel ama onu bulamadım Eki Görüntüle 379003 yandaki ağaç kısımları beyazdı.

Son düzenleme:
Hepsi birbirinden güzeller, bende bir kaç resim ekliyeyim.
biri mormu dedi :) Eki Görüntüle 379002
bununda morunu gördüm çok güzel ama onu bulamadım Eki Görüntüle 379003 yandaki ağaç kısımları beyazdı.

Bunlar da çok tatlııııı insanın baktıkça bakası sonra alası geliyo yaaaa:16::16:
Herkes moru sevmez biraz aykırı buluyolar,benim gibi düşünenler olmasına sevindim :46: :46:

Son düzenleme:
Kızlar oldum olası mor rengi çok sevmişimdir ve arkadaşlarım bana senin evin nasıl olacak hiç düşünemiyoruz derlerdi ben de hep odamın bi tanesini mor odası yapıcam kesinlikle derdim,şu an belki biraz erken ama bunlar çok hoşuma gitti siz ne dersiniz?:16::16:
Oturma odası için de köşe takımı almayı düşünüyoruz ama onu mor almıycam kahve-krem düşünüyorum:1::1::1:
iyi - kötü yorumlarınızı bekliyorum :17::17::17:

canım bu koltuk takımının aynısı bi arkadaşımda var geçen yıl evlendiler bellonadan aldılar ben çok beğendim bayıldım hadda çok konforlu odası küçük olmasına ragmen acayip şeker durmuş ki mor hastası olaraktan ben içim gitmişti :9::9:

canım bu koltuk takımının aynısı bi arkadaşımda var geçen yıl evlendiler bellonadan aldılar ben çok beğendim bayıldım hadda çok konforlu odası küçük olmasına ragmen acayip şeker durmuş ki mor hastası olaraktan ben içim gitmişti :9::9:

Ayyy böyle güzel yorumlar almak ne hoş,şık duracağına eminim ben de sözlüyüm bi müddet sonra eşyalara başlıycaz ilk olarak bu takımı hemen almak istiyoruuummm:16::16::16:

kızlarrr mor hayranı olarak buda bendennn :8: çok beğeniyorum istikbalin fortin modeli.Ama bazıları kullanımı zor olur acık renk yada salon için ağır renk sec,modası çabuk gecer gibi şeyler söylüyor kafam karışıyor
$fortin-kltk-tkm-mor11.webpEki Görüntüle 402824

bayıldım bunlarıı süper tam benm rengimmmm istediğim gibii

Back
X