MOP ÖNERİSİ

Pink Princess

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2017
2
1
Merhaba Arkadaslar
Ev temizliğinde kullanabilecegim mop ariyorum hangi markayi önerirsiniz siz evinizde yerleri neyle siliyorsunuz.klasik viledalardan memnum degilim mop almak istiyorum ama hangi marka nasil bir mop almaliyim bilemiyorum yardimci olursaniz sevinirim.

Benim mobumun markası royal sales. Son yıllarda kullanmıyorum. Ama kullandıgım donem cok memnundum. Bi bezi var yerde gezdiriyorsun kuru olarak kıl tuy toz varsa yapısıyor ona. Diğer iki bezini duvara kullanmıstım silmek için ıslak kullanılıyor onlar yer silmek için zahmetli geldi yıka sık tak kullanmadım ama kullanılırsa guzel.

Merhaba Arkadaslar
Ev temizliğinde kullanabilecegim mop ariyorum hangi markayi önerirsiniz siz evinizde yerleri neyle siliyorsunuz.klasik viledalardan memnum degilim mop almak istiyorum ama hangi marka nasil bir mop almaliyim bilemiyorum yardimci olursaniz sevinirim.
Canım daha yeni aldım gerçekten çok memnun kaldım viledalara saçlar takılıyor ve hiç temizlenmiş gibi olmuyor silvanın üçlü mopunu aldım ıslak kuru ve duvar ıslağını cumartesi günü kulandım o kadar kolay bitti işim ve o kadar güzel sildi ki sanki sildim bide kurulamış gibi oldu kesinlikle tavsiye ederim ben kendim üye oldu geliş fiyatına aldım eğer istersen yardımcı olabilirim

Viledanin pedallisini aldim temizlik yapmayi hele hele yer silmeyi iskence goren ben hergun ev silesim oluyor simdi:) cok pratik, cok iyi temizliyor, cok iyi siktigi icin hemen kuruyor, basliklari camasir makinasinda yikanabiliyor...

Viledanin pedallisini aldim temizlik yapmayi hele hele yer silmeyi iskence goren ben hergun ev silesim oluyor simdi:) cok pratik, cok iyi temizliyor, cok iyi siktigi icin hemen kuruyor, basliklari camasir makinasinda yikanabiliyor...

Ben de pedallı Vileda aldım ama elli kere basmak gerekiyor iyi sıkması için, esprisini anlamadim.Ben mi beceremiyorum bilemedim :temizlik:

X