Çocuk Hastalıkları Moontorrent adlı üyeyi ariyorum

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

MrvEdz

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2021
10
0
1
40
Merhaba,bu üye,benim çocuğumla aynı rahatsizligi yaşamış,çok acil kendisine ulaşmam gerek,desteğine ihtiyacim var,sudan çıkmış balık gibiyim.bu uyeyi bulmama yardımcı olur musunuz?

Merhaba,bu üye,benim çocuğumla aynı rahatsizligi yaşamış,çok acil kendisine ulaşmam gerek,desteğine ihtiyacim var,sudan çıkmış balık gibiyim.bu uyeyi bulmama yardımcı olur musunuz?
Direk özel mesaj atmayı dene canım görür belki

Artık,5 yıldır girmiyormus kendisi siteye.nasil ulasacagim,nasil yapsam.

Evet çok çok önce girmiş malesef. Çocuğunuzun hastalığı ile ilgili bir konu açın isterseniz yardımcı olabilecek başka birileri vardır belki

Onuda yaptım,kimse yazmadı
Nedir cocugunuzun hastalığı acaba. Küçük mu kaç aylık yada kaç yaşında aylik ise doğduğu aydaki anneler gruplarına sorabilirsiniz bilemedim

Allah şifa versin. Muhtemelen hastalık hakkında bilgisi olan aktif üye yoktur o yüzden cevap alamamışsınızdır.

Nedir cocugunuzun hastalığı acaba. Küçük mu kaç aylık yada kaç yaşında aylik ise doğduğu aydaki anneler gruplarına sorabilirsiniz bilemedim
16 aylık,doğumda oksujensiz kaldı,pvl teşhisi var,yuruyemiyor,emekleme yok,sıralama yok,sadece oturuyor,o üyenin çocuğu da öyle imiş,ne gibi şeyler yaşadılar,suanki durumu ne,biliyorum herkes farklı,belki yol gösterir dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…