🎑Ramazan-ı Şerif Esma ve Dua Grubu(Liste kapanmıştır)🎑 🕌💞

Ayyy Aminnnnn çokca Aminnnnn hemde bende bakarsınız kızlar gruba yetısemıyorım bugun sız takıp edın dıe yazarım bu eşek sıpası durmuyor die

Bende senı çokkk seviyorum Allah cumlemizin yuvasından manevi huzuru, maddi kazancı bereketi, sevgiyi eksık etmesin

Oyyy ablaaam gözlerimden iniverdiii ne güzel dua etmişin senden böylesi dua aldım ya daha ne isterim.İyikiii varsın iyikiii

Ayyy Aminnnnn çokca Aminnnnn hemde bende bakarsınız kızlar gruba yetısemıyorım bugun sız takıp edın dıe yazarım bu eşek sıpası durmuyor die
Amin çiçeğim inşallah ben gönüllü olurum, sen hiç merak etme
Bende senı çokkk seviyorum Allah cumlemizin yuvasından manevi huzuru, maddi kazancı bereketi, sevgiyi eksık etmesin
Aminnnnn

Yaaa çokçaaa aminnn Ayşenurumm dilediğin istediğin zaman hiç zorluk görmeden anneliği yaşa sen amiiinnn

Yaaa çokçaaa aminnn Ayşenurumm dilediğin istediğin zaman hiç zorluk görmeden anneliği yaşa sen amiiinnn
Ayy sizden geri kalamam zaten. Anneler topıklerınde bır araya gelecez daha Allah nasıp ederse oraya el atarım bırz da

Oyyy ablaaam gözlerimden iniverdiii ne güzel dua etmişin senden böylesi dua aldım ya daha ne isterim.İyikiii varsın iyikiii
Estağfurullah güzel kardeşim, sen gönlünü ferah tut herşey güzel olacak Allahın izniyle. İyi ki sende varsın minnoş çiçeğim

Ayy sizden geri kalamam zaten. Anneler topıklerınde bır araya gelecez daha Allah nasıp ederse oraya el atarım bırz da
Duaların en güzeliiii yaa bayıldımmmmm kuzumm aminnn Rabbiö sen o günleri nasip et hayırlısıyla inşAllah

Amin lenam kız ne guzel dualar aldım bugun valla ne mutlu oldum yaa Allah hepinizden razı olsun

Yazarhanim niyetine 3.000 ya MUĞNİ CC. okudum RABBİM tez günde dualarını kabul etsin Aminnnnnnn Morrmeneksee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…