🎑Ramazan-ı Şerif Esma ve Dua Grubu(Liste kapanmıştır)🎑 🕌💞

Okudum

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
=========================================

10. GÜN SIRA =) Yazarhanim

OKUNACAK ESMASI =) YA MUĞNİ CC.

ESMA ANLAMI =) Muğnî; istediğini zengin eden demektir.

Allah Teâlâ, dilediği kulun her türlü ihtiyacını karşılayandır. Fakir kullarını lütuf ve ihsânıyla zenginleştirir. Kanâat duygusu lütfedip gönül zenginliğine eriştirir. Kulun hal ve davranışlarını rızası yönüne yönlendirerek mânevî bakımdan zenginleştirir.

OKUNACAK ADET =) 3000 ADET

BİLDİRİM SAATİ =) 21.30

Yazarhanim ARKADAŞIMIZIN ÖZEL DUASI

Bismillahirrahmanirrahim

Ya - Muğni

Şükürler olsun sana Rabbim. Herşey için çok şükür, aldığım her nefesi sana şükür say. Allahım El - Muğni isminle senden rızkıma genişlik, bolluk ve bereket istiyorum. Ben Vüsale kuluna kızımla birlikte sağlıklı, mutlu bir şekilde kendi evimizi alıp orada yaşamamızı nasip et. Sen dilediğini istediğin zaman Zengin edensin ya Muğni beni de maddi ve manevi zenginleştir. Amin. Kızıma, bana, aileme sevdiklerime, sağlık ve mutluluk ver. Duama amin diyen dua kardeşlerimin ve toplanmamıza vesile olan Ayşenurumun da ne sıkıntısı varsa gider, dualarımızı kabul et. Amin, Amin, Amin.

LİSTE

Lna16
Diloss1
Tiniminimavihanim
mavikelebek34
5 528mucizemmm
Saliha40
Life light
Aktif Lora
agustos72
Yazarhanim
Mintimint
tatlicincap
B Buluts34
Magnifiaque
Ssevincli
penyez83
M Morlale8
Madammor
ezgiisel
Ceren0134
Sadelikherseydir
Asiltutku
kavs-i kuzah
sweetgirlcandy
K karamelli001
R rana20
@Ada-anne
Krew
F Flower__
namaste21
namaste21 kızı
Morrmeneksee
@PİXİEE

Yazarhanim için 3000 ya mugni okudum Allah kabul etsin. Helalinden bol riziklar nasip etsin evladının acısını göstermesin Allah cc.. amin

Canım vusale ablam duana tüm kalbimle Aminn ecmain herseyın o kadar guzelını hakedıyosun ki.. İmtihanının karsısında verdıgın savaşa, güce inayetine sabrına ve tevekkülüne her zaman hayranım. Gercekten ornek alınası bir insansın Rabbım yollarını kolaylaştırsın kızınla sana o kadar guzel kapılar acsın kı yasanmıslıklarına iyi ki de olmus dedirtsın sen benim manevi ablam oldun ınsallah ilelebette sürer duanda her zamanki gıbi banada yer verdın sende her daım duamdasın canım ablam Yazarhanim iyiki varsın

Bende Ayşenurumun bu duasına bütün kalbimle aminnn diyorum

Okudum Morrmeneksee Allah kabul etsin

Vüsale ablaacım İçin Ya Muğni esmasını 3000 adet çektim. Rabbim dile getirdiğin getiremediğin ne duaların varsa Rabbim kabul etsin yolların hep insanlara çıksın ablam Yazarhanim
Allah kabul eylesin Ayşenurum

Güzel kalbinden öperim Ayşenurum, güzel kardeşim. Allah razı olsun o kadar mutlu ettin ki beni, canım benim Allahım kuracağın yuvanda daim gölgen olsun. Huzur mutluluk sevgi saygıyla kuşatsın ablam. İyi ki, tanıdım iyi ki manevi kardeşim oldun, seni çok seviyorum

Tiniminnoşum Allah razı olsun ablam. Rabbim senin de dualarını kabul etsin. En kısa zamanda hayırlısıyla güzel haberlerini duyalım kızlar ben böyleyim yetişemiyorum bana sayıda yardım edermisiniz diye msj yazasın inşallah çok Amin çok çok Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…