• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🎑Ramazan-ı Şerif Esma ve Dua Grubu(Liste kapanmıştır)🎑 🕌💞

🌠🌠🌠BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM 🌠🌠🌠
=========================================

9. GÜN SIRA =) agustos72 agustos72

✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️

⏩OKUNACAK ESMASI =) YA MUCİB CC.

⏩ESMA ANLAMI =) Ya Mucîb; kendine yalvaranların isteklerini veren; kullarının dileklerine ve dualarına karşılık veren demektir.

⏩OKUNACAK ADET =) 3000 ADET

⏩ BİLDİRİM SAATİ =) 21.30

🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜

✴️✴️ agustos72 agustos72 ARKADAŞIMIZIN ÖZEL DUASI ✴️✴️

Bismillahirrahmanirrahim

Allahım hamileligimin saglıkla ilerlemesini ve saglıklı dogum yapmayı nasip et. Kızım cok saglıklı ve hayırlı evlat olsun. Merhametli, saygılı, günahtan haramdan uzak duran senin yolunda ilerleyen, vatanına milletine hayırlı olmasıni nasip et.
Yuvamızdan huzur ve mutlulugu eksik etme, helal kazanc ver. Kendimize ait mustakil evimizin olmasinı nasip et.
Amin diyen dua kardesleriminde dualarını kabul et. Bu mubarek günlerde dualarımızı geri cevirme Ya Rabbi.

🤲🏻
LİSTE 📃 📃

Lna16 Lna16
Diloss1 Diloss1
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
@mavikelebek34
@Tospaagtd
Saliha40 Saliha40
@Life light
Aktif Lora Aktif Lora
agustos72 agustos72
@Yazarhanim
@Mintimint
tatlicincap tatlicincap
@Buluts34
Magnifiaque Magnifiaque
@Ssevincli
@penyez83
@Morlale8
@madammor
ezgiisel ezgiisel
@Ceren0134
Sadelikherseydir Sadelikherseydir
@Asiltutku
@kavs-i kuzah
sweetgirlcandy sweetgirlcandy
@karamelli001
@rana20
@Ada-anne
@Krew
F Flower__
@namaste21
@namaste21 kızı
Morrmeneksee Morrmeneksee
@PiXiEE
Okudum Morrmeneksee Morrmeneksee Allah kabul etsin 🌸🙏🏼

Ya fettah mı 😳
Saliş ya latif 🤣
Lifelifgt ya musavvir di
Aa onu yazarken aklım Ya Fettah'a kaymış cidden 😂 Ya Latif seklinde okudum hatta okurken de aklıma yıllar öncesinde lisedeyken bu zikri dileklerin kabulü için günlük 129 tane okuduğum ve uzun zamandır okumadıgım aklıma gelmisti.okurken hata yapmadığıma eminim yani 🌸 O yorumu yazarken de acelem vardı evden çıkıyordum onun için karıştırdım galiba yazarken 🤗

Aa onu yazarken aklım Ya Fettah'a kaymış cidden 😂 Ya Latif seklinde okudum hatta okurken de aklıma yıllar öncesinde lisedeyken bu zikri dileklerin kabulü için günlük 129 tane okuduğum ve uzun zamandır okumadıgım aklıma gelmisti.okurken hata yapmadığıma eminim yani 🌸 O yorumu yazarken de acelem vardı evden çıkıyordum onun için karıştırdım galiba yazarken 🤗
Tamam canısı 🥰 Saliha40 Saliha40 ya latif okunmus canımm ama yınede ya fettah olarak yazılmış. onune ısrarla cıkıyor bu mubarek esma. Gunluk 489 tane okumaya gayret et derim. Aslında sayılara takılmam ama yınede ebcede gore gideceksen 489 oku gunluk

Bişey deyim mi bende okurken ya fettah çektim geri düzelttim falan bir iki kişide öyle oldu🤭
Geçen Ramazan ayındaki Ya Fettah aklımızda kalmış galiba ondan oldu bence 😂
Ya Fettah ile Ya Latif de birbirine kelime olarak benziyor diye ben de ne okuduğumu yazarken aklım ona gitmiş

Geçen Ramazan ayındaki Ya Fettah aklımızda kalmış galiba ondan oldu bence 🤣
Ya Fettah ile Ya Latif de birbirine kelime olarak benziyor diye ben de ne okuduğumu yazarken aklım ona gitmiş
Ama ondan sonra yıne bi çok grupta yer aldık esma çektik ne bılım tek salişte olması garip geldı bana.. 🌸

⏩ESMA ANLAMI =) Ya Mucîb; kendine yalvaranların isteklerini veren; kullarının dileklerine ve dualarına karşılık veren demektir.

🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜

Bismillahirrahmanirrahim

Allahım hamileligimin saglıkla ilerlemesini ve saglıklı dogum yapmayı nasip et. Kızım cok saglıklı ve hayırlı evlat olsun. Merhametli, saygılı, günahtan haramdan uzak duran senin yolunda ilerleyen, vatanına milletine hayırlı olmasıni nasip et.
Yuvamızdan huzur ve mutlulugu eksik etme, helal kazanc ver. Kendimize ait mustakil evimizin olmasinı nasip et.
Amin diyen dua kardesleriminde dualarını kabul et. Bu mubarek günlerde dualarımızı geri cevirme Ya Rabbi.

🤲🏻
LİSTE 📃 📃

Lna16 Lna16
Diloss1 Diloss1
@mavikelebek34
@Tospaagtd
Saliha40 Saliha40
@Life light
Aktif Lora Aktif Lora
agustos72 agustos72
@Yazarhanim
@Mintimint
tatlicincap tatlicincap
@Buluts34
Magnifiaque Magnifiaque
@Ssevincli
@penyez83
@Morlale8
@madammor
ezgiisel ezgiisel
@Ceren0134
Sadelikherseydir Sadelikherseydir
@Asiltutku
@kavs-i kuzah
sweetgirlcandy sweetgirlcandy
@karamelli001
@rana20
@Ada-anne
@Krew
F Flower__
@namaste21
@namaste21 kızı
Morrmeneksee Morrmeneksee
@PiXiEE
agustos72 agustos72 arkadaşımız için 3000 Ya Mucib okudum. Allah dualarımızı kabul eylesin. :KK200:

🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜

Bismillahirrahmanirrahim

🤲🏻
LİSTE 📃 📃

Lna16 Lna16
Diloss1 Diloss1
@mavikelebek34
@Tospaagtd
Saliha40 Saliha40
@Life light
Aktif Lora Aktif Lora
agustos72 agustos72
@Yazarhanim