Merhaba. Bebeğim 11 buçuk aylık, benimle uyuyor. 1 yaş sonrasında artık kendi odasında uyusun istiyoruz. Yavaş yavaş odasını yapmaya başladık. Montessori karyola almayı düşünüyorum. Kullanan var mı, memnun kaldınız mı? Almak istediğim modeli fotoğraf olarak ekliyorum. 90x190 olarak almayı düşünüyorum ve alışana kadar yanında yatacağım tabii. Teşekkür ederim
Aslında ilk başta 100x200 almak istemiştim ama dolap ve şifonyeri koyunca odada pek yer kalmadı. Sıkış tıkış olsun da istemiyorum. Biraz küçük bir oda ne yazık ki :/
Aslında ilk başta 100x200 almak istemiştim ama dolap ve şifonyeri koyunca odada pek her kalmadı. Sıkış tıkış olsun da istemiyorum. Biraz küçük bir oda ne yazık ki :/
Hemde çok.
Biz yatağı oyun alani olarakta kullanıyoruz. Bizimki çatılı versiyonu. Üstüne battaniye serip mağara yapıyoruz. Çocuk diskosu yapıyoruz (işine ışık astim) oyun arkadaşları veya kuzeni gelince beraber yatıyorlar. Hasta olunca biz yanina yatiyoruz. Çok rahat ve pratik.
Sabah uyaninca fırar ediyor ve diğer odalari darma duman etmişliği var ama artik alıştik. Akşamdan etrafi iyice toplayip öyle yatiyoruz :)
Hemde çok.
Biz yatağı oyun alani olarakta kullanıyoruz. Bizimki çatılı versiyonu. Üstüne battaniye serip mağara yapıyoruz. Çocuk diskosu yapıyoruz (işine ışık astim) oyun arkadaşları veya kuzeni gelince beraber yatıyorlar. Hasta olunca biz yanina yatiyoruz. Çok rahat ve pratik.
Sabah uyaninca fırar ediyor ve diğer odalari darma duman etmişliği var ama artik alıştik. Akşamdan etrafi iyice toplayip öyle yatiyoruz :)
Kesinlikle.
Kimseyi kirmak istemem ama klasik beşikler bana hep kafesi animsatiyor.
Asla kullanmak istemedim. Cevremde zorlanirsin diyenler oldu ama aksine biz hiç zorlanmadik.