Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası montessori anaokulu

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

Umutsuz35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
188
6
118
merhaba 3 yasındaki kızımı bahçeşehirde bir anaokuluna göndericem.Montessori eğitimi veren bir anaokulu.Bu konularda bilgili tecrübeli yada coçuğunu böyle bir eğitim veren bir okula gönderen varmı yardımcı olurmusunuz

o nasıl bi eğitim ki ilk defa duyuyorum

aslında bende baslık actıktan sonra dikkatimi cekti bir bayan arkadas bununla ilgili bir konu acmıs ben hep anne bloglarında ve yabancı bloglarda gormustum cocuklar icin bazı uygulamalar var kucuk kas gelişimini destekleyen seyler cocuklar bu materyalleri oyuncak sanıyorlar ama halbuki cok gelişim gösteriyorlarmıs gosrustugum okulun sahbi soyle demisti cocugunjzdaki degişimi 15gun icinde bile greceksiniz.yaratıcı zekayı gelistiryormus. ve ezber bilgi yerine cocugun kendi kendine kesfederek dokunarak bilgiyi kendi edinmesini saglayan bir eğitim modeliymis.Ozel eğitim ve kurslar gerektiren bir eğitim anladıgım kadarıyla biraz bilgim var ama dediğim gibi daha tecrubeli anneler varsa bu konuda bende bilgi sahibi olmak istiyorum oyuzden baslık actım.

benim kzım erken basarı montessori anaokulan baslayacak insallah bir hafta sonra simdi facebooktaki adreslerine baktım epey bir resim var eger ilgilenen varsa bakabilir ERKEN BAŞARI MONTESSORİ ANAOKULU yazılacak büyük harfle anca oyle cıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…