Mont nasıl sizce

Herkesin Nicki kendine

Guru
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2013
390
370
303
İzmir
Kızlar selam öncelikle konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama fikrinize ihtiyacım var görselde gördüğünüz montu aldım sizce eşofman tayt tarzı şeylerle kombinlenebilir mi ? Nasıl görüntüsü rengi sizce ?

Eklentiler

• IMG_4524.png
    423,8 KB · Görüntüleme: 43
Ben montu çok tatlı buldum o bağlama yerini çıkarınca kötü durmuyorsa bazen orayı çıkartıp öyle eşofman giyerdim. Taytla güzel durur

Ben montu çok tatlı buldum o bağlama yerini çıkarınca kötü durmuyorsa bazen orayı çıkartıp öyle eşofman giyerdim. Taytla güzel durur
Yorumunuz için teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsun, bende sizinle aynı düşündüm aslında genelde spor giyinirim hatta çok uzun zamandır kot bile giymiyorum desem yeridir elbise eşofman ve genelde tayt görünce bende çok beğendim online aldım artık gelince görüp deneyeceğim

Mont tek başına güzel ama tarz üzerinden yorumlamak daha doğru geliyor bana yani üstüne altına ne giyeceksiniz ne takacaksınız ayakkabı ne olacak filan gibisinden genel bir görseydik
Montu online olarak sipariş verdim,aslında sormak istediğim böyle bir mont ile spor kombinler yapabilir miyim tayt gibi eşofman gibi yoksa kotun üstüne illa ki olur diye düşünüyorum

Mont tek başına güzel ama tarz üzerinden yorumlamak daha doğru geliyor bana yani üstüne altına ne giyeceksiniz ne takacaksınız ayakkabı ne olacak filan gibisinden genel bir görseydik
Ahh 9 aylık bir bebeğim var bazen kendimi o kadar salmış hissediyorum ki salmasam da salıyormuşum gibi oluyor saçımı yapıyorum giyiniyorum gün bitmeden hoop saçlar topuz olmuş maalesef kendimi sıkan kıyafetler giyemiyorum gerçi artık hiç giymiyorum bebiş sağolsun insan alışınca da kot bile bunaltıyor o yüzden sormak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…