- Konu Sahibi Herkesin Nicki kendine
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yorumunuz için teşekkür ederimBen montu çok tatlı buldumo bağlama yerini çıkarınca kötü durmuyorsa bazen orayı çıkartıp öyle eşofman giyerdim. Taytla güzel durur
Teşekkür ederimRengi der susarimçok güzel bence kemer yeri olmadan kullanırdım ben valla bunu.
güle güle giy![]()
Rica ederimm değişiklik güzeldirTeşekkür ederimilk defa böyle bir renk aldım kendime genelde siyah ve koyu kahve tonlarına giderdi elim :)
Güle güle kullanın bende bu şekilde deneyeceğimAynısının hakisi var bende, ispanyol paça scuba eşofmanla giyiyorum, ef sa ne![]()
Montu online olarak sipariş verdim,aslında sormak istediğim böyle bir mont ile spor kombinler yapabilir miyim tayt gibi eşofman gibi yoksa kotun üstüne illa ki olur diye düşünüyorumMont tek başına güzel ama tarz üzerinden yorumlamak daha doğru geliyor bana yani üstüne altına ne giyeceksiniz ne takacaksınız ayakkabı ne olacak filan gibisinden genel bir görseydik![]()
Ahh 9 aylık bir bebeğim var bazen kendimi o kadar salmış hissediyorum ki salmasam da salıyormuşum gibi oluyor saçımı yapıyorum giyiniyorum gün bitmeden hoop saçlar topuz olmuşMont tek başına güzel ama tarz üzerinden yorumlamak daha doğru geliyor bana yani üstüne altına ne giyeceksiniz ne takacaksınız ayakkabı ne olacak filan gibisinden genel bir görseydik![]()
Montu online olarak sipariş verdim,aslında sormak istediğim böyle bir mont ile spor kombinler yapabilir miyim tayt gibi eşofman gibi yoksa kotun üstüne illa ki olur diye düşünüyorum![]()
Teşekkür ederimBence spor kombinlere yakışır :)
Montun rengi her spor kombinle uyar, siyah kadar boğucu değil en azından. Renk olarak güzel tercih, model olarak da güzel. O bağlama kemer yeri de güzel, bence çıkarmayın.Kızlar selam öncelikle konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama fikrinize ihtiyacım var görselde gördüğünüz montu aldım sizce eşofman tayt tarzı şeylerle kombinlenebilir mi ? Nasıl görüntüsü rengi sizce ?
Teşekkür ederim ama sanırım crop giyeceğim en son şey olabilirMontun rengi her spor kombinle uyar, siyah kadar boğucu değil en azından. Renk olarak güzel tercih, model olarak da güzel. O bağlama kemer yeri de güzel, bence çıkarmayın.
Bisiklet yaka beyaz uzun kollu crop tişört göbek altı hizasında biten, siyah tayt ile güzel kombin yapılır
Bir ara DeFacto da eğilince bel görünmeyen uzun, pamuklu rahat çok kısa açık olmayan çok güzel crop tişörtler vardı, böyle gayet usturuplu.Teşekkür ederim ama sanırım crop giyeceğim en son şey olabilirhem fiziğim bu kadarına müsait değil hem de 9 aylık bebeğim var onunla eğilip kalkmaktan her yerim açılıyor
hatta bu konudan çok muzdaripim bir tişört beğeniyorum minicik yahu azıcık uzun yapsanıza
![]()