- Konu Sahibi Herkesin Nicki kendine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yorumunuz için teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsun, bende sizinle aynı düşündüm aslında genelde spor giyinirim hatta çok uzun zamandır kot bile giymiyorum desem yeridir elbise eşofman ve genelde tayt görünce bende çok beğendim online aldım artık gelince görüp deneyeceğimBen montu çok tatlı buldum o bağlama yerini çıkarınca kötü durmuyorsa bazen orayı çıkartıp öyle eşofman giyerdim. Taytla güzel durur
Teşekkür ederim ilk defa böyle bir renk aldım kendime genelde siyah ve koyu kahve tonlarına giderdi elim :)Rengi der susarim çok güzel bence kemer yeri olmadan kullanırdım ben valla bunu.
güle güle giy
Rica ederimm değişiklik güzeldirTeşekkür ederim ilk defa böyle bir renk aldım kendime genelde siyah ve koyu kahve tonlarına giderdi elim :)
Güle güle kullanın bende bu şekilde deneyeceğimAynısının hakisi var bende, ispanyol paça scuba eşofmanla giyiyorum, ef sa ne
Montu online olarak sipariş verdim,aslında sormak istediğim böyle bir mont ile spor kombinler yapabilir miyim tayt gibi eşofman gibi yoksa kotun üstüne illa ki olur diye düşünüyorumMont tek başına güzel ama tarz üzerinden yorumlamak daha doğru geliyor bana yani üstüne altına ne giyeceksiniz ne takacaksınız ayakkabı ne olacak filan gibisinden genel bir görseydik
Ahh 9 aylık bir bebeğim var bazen kendimi o kadar salmış hissediyorum ki salmasam da salıyormuşum gibi oluyor saçımı yapıyorum giyiniyorum gün bitmeden hoop saçlar topuz olmuş maalesef kendimi sıkan kıyafetler giyemiyorum gerçi artık hiç giymiyorum bebiş sağolsun insan alışınca da kot bile bunaltıyor o yüzden sormak istedimMont tek başına güzel ama tarz üzerinden yorumlamak daha doğru geliyor bana yani üstüne altına ne giyeceksiniz ne takacaksınız ayakkabı ne olacak filan gibisinden genel bir görseydik
Montu online olarak sipariş verdim,aslında sormak istediğim böyle bir mont ile spor kombinler yapabilir miyim tayt gibi eşofman gibi yoksa kotun üstüne illa ki olur diye düşünüyorum
Teşekkür ederimBence spor kombinlere yakışır :)