Mont, ayakkabı

• Konu Sahibi Konu Sahibi tico
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tico

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2008
40
6
86
Arkadaşlar, sonbaharda giyebileceğim mont ve siyah ayakkabı arıyorum. İşyerinde de giyeceğimden çok spor tarz olmaz. Ancak düz ya da hafif topuklu olabilir ve rahat olması önemli. Ayakkabı numaram 36, mont için bedenim 40. Şimdiden teşekkürler.

Benim butigimde 40 beden pudra rengi neredeyse hiç kullanılmamış mont var.bakmak istermisin.

Defacto marka L Bedendir.

Benim butigimde 40 beden pudra rengi neredeyse hiç kullanılmamış mont var.bakmak istermisin.
Gördüm onu, beğendim de. İki endişem var, üşür müyüm ve fazla mı genç işi. Yine de fiyatını söylersen sevinirim. Aklımda olsun.

Gördüm onu, beğendim de. İki endişem var, üşür müyüm ve fazla mı genç işi. Yine de fiyatını söylersen sevinirim. Aklımda olsun.
Mevsimlik bir mont. Çok ince değil. Rengi çok tatlı. Kullanilmadi.geçen sene 80 tlye aldim.etiketi bile duruyor. 25 tlye verecem.başka alışveriş eklersen daha da inerim

Son düzenleme:
bende de 40 beden sıfır deri ceket var içi polarımsı krem rengi 145 tl ye aldım 50 tl ye satıcam

Eklentiler

• deri ckt (1).webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 259
bu 37 numara fakat kalıbı dar düşünürsen 25 tl

Eklentiler

• DSCI2158.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 248
merhaba cnm bende bir tane kaşe mont var siyah ayarlanabilir 40-42 bedene olur fotoğraf atabilirim

beğenirsen özelden görüşebiliriz istanbuldayım cnm

Eklentiler

• IMG_20141125_213948.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 237

hakiki deridir hem şık hem rahattır ne aşırı klasik ne aşırı spor hem eteğe hem pantolona uygun
tico

ayrıca yeşil renkli biraz daha spor greyder ayakkabım da var düşünürsen o da hakiki deri 36 numara çok temiz istersen özelden resim atarım,,
onun dışında butiğimde harika 2 ayakkabım daha var onlar yazlık gerçi ama uygun fiyattan veririm toplu alım düşünürsen canım tico

Benmde sıfır ayakkabı war mont ta var sıfır uygun fıyata verırım etıket uzerınde

selam canım şu montlarım var. uyguna vereceğim.
1. ve 2. kışlık.
3. ve 4. mevsimlik.
ayrıca 3. fotodaki trençkotun etek kısmına takıp çıkarılabilen bir parçası daha var. ister kısa ister uzun kullanılabiliyor.

Eklentiler

• DSC_1322.webp
    13 KB · Görüntüleme: 56
  • DSC_1344.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 55
  • DSC_1052.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 53
  • DSC_1051.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 58
bir tane daha siyah kaşe mont var. 1 kere giyildi yepyeni duruyor.
onun fotosunu da yarın eklerim canım

bir tane de kapşonlu siyah kaşe mont var. onun fotosunu da yarın ekleyeceğim.

Bu modelin siyah rengi var dizde... lcw marka kisin cok sıcak tutuyor 30 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…