Gördüm onu, beğendim de. İki endişem var, üşür müyüm ve fazla mı genç işi. Yine de fiyatını söylersen sevinirim. Aklımda olsun.Benim butigimde 40 beden pudra rengi neredeyse hiç kullanılmamış mont var.bakmak istermisin.
Mevsimlik bir mont. Çok ince değil. Rengi çok tatlı. Kullanilmadi.geçen sene 80 tlye aldim.etiketi bile duruyor. 25 tlye verecem.başka alışveriş eklersen daha da inerimGördüm onu, beğendim de. İki endişem var, üşür müyüm ve fazla mı genç işi. Yine de fiyatını söylersen sevinirim. Aklımda olsun.
bende de 40 beden sıfır deri ceket var içi polarımsı krem rengi 145 tl ye aldım 50 tl ye satıcamArkadaşlar, sonbaharda giyebileceğim mont ve siyah ayakkabı arıyorum. İşyerinde de giyeceğimden çok spor tarz olmaz. Ancak düz ya da hafif topuklu olabilir ve rahat olması önemli. Ayakkabı numaram 36, mont için bedenim 40. Şimdiden teşekkürler.
merhaba cnm bende bir tane kaşe mont var siyah ayarlanabilir 40-42 bedene olur fotoğraf atabilirimArkadaşlar, sonbaharda giyebileceğim mont ve siyah ayakkabı arıyorum. İşyerinde de giyeceğimden çok spor tarz olmaz. Ancak düz ya da hafif topuklu olabilir ve rahat olması önemli. Ayakkabı numaram 36, mont için bedenim 40. Şimdiden teşekkürler.
Eki Görüntüle 1649994 Defacto marka L Bedendir.
Benmde sıfır ayakkabı war mont ta var sıfır uygun fıyata verırım etıket uzerındeArkadaşlar, sonbaharda giyebileceğim mont ve siyah ayakkabı arıyorum. İşyerinde de giyeceğimden çok spor tarz olmaz. Ancak düz ya da hafif topuklu olabilir ve rahat olması önemli. Ayakkabı numaram 36, mont için bedenim 40. Şimdiden teşekkürler.
selam canım şu montlarım var. uyguna vereceğim.Arkadaşlar, sonbaharda giyebileceğim mont ve siyah ayakkabı arıyorum. İşyerinde de giyeceğimden çok spor tarz olmaz. Ancak düz ya da hafif topuklu olabilir ve rahat olması önemli. Ayakkabı numaram 36, mont için bedenim 40. Şimdiden teşekkürler.
bir tane daha siyah kaşe mont var. 1 kere giyildi yepyeni duruyor.Arkadaşlar, sonbaharda giyebileceğim mont ve siyah ayakkabı arıyorum. İşyerinde de giyeceğimden çok spor tarz olmaz. Ancak düz ya da hafif topuklu olabilir ve rahat olması önemli. Ayakkabı numaram 36, mont için bedenim 40. Şimdiden teşekkürler.
bir tane de kapşonlu siyah kaşe mont var. onun fotosunu da yarın ekleyeceğim.Arkadaşlar, sonbaharda giyebileceğim mont ve siyah ayakkabı arıyorum. İşyerinde de giyeceğimden çok spor tarz olmaz. Ancak düz ya da hafif topuklu olabilir ve rahat olması önemli. Ayakkabı numaram 36, mont için bedenim 40. Şimdiden teşekkürler.
Bu modelin siyah rengi var dizde... lcw marka kisin cok sıcak tutuyor 30 tlArkadaşlar, sonbaharda giyebileceğim mont ve siyah ayakkabı arıyorum. İşyerinde de giyeceğimden çok spor tarz olmaz. Ancak düz ya da hafif topuklu olabilir ve rahat olması önemli. Ayakkabı numaram 36, mont için bedenim 40. Şimdiden teşekkürler.
Eki Görüntüle 1649994 Defacto marka L Bedendir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?