Bebek İkinci El Monozebra oyun kartı arıyorum

canım ben de vardı bir arkadaşa sattım 10 tl den ama o başka şeylerde almıştı ve bankada çalışıyordu yani havale parasıda ödemedi kargoda zaten başka şeylerde almıştı
bence sende sıfır al hemen hemen aynı paraya denk geliyor.

Anladım canım,aslında haklısını 10 a alacak olsam kargosu var havalesi var peki nasil faydasını gördün mü

değişik bir şey
hoşuna gidiyor ama o dönemde herşey onlara ilginç geliyor :)

İnternetten araştırdım bir arkadas çıktısını alıp mukavva kağıtlara yapistirmis ama çıktısını alabileceğim bir site bulamadım kucuk yerde yasamanın sorunu Aksaray'da bulamadım bir de su zili olan çoraplardan da alacağım ama öyle de böylede kargo oluyor yine

arkadaşına bravo gerçekten çok akıllıca
eminim monozebra sitesine bakmışsındır
bence zilli olan çoraplardansa ben kızıma bileğine takılan çıngıraklı bileklik almıştım onlar hoşuna gitmişti

Monozebrain sitesine baktım net çıktıdan alınabilecek hır foto bulamadım bu sitede bir arkadas yapmış benim arkadaslarımdan biri yapmış olsaydı

kız yanlış yazmıştır ama sorun olmaz bana p.tesi gider demişlerdi
ok gelince hbr verirsin canım

Canım sorun bizim buradaki dağıtım şubesinde gönderi Aksaray'da ama dağıtım şubesi 8-9 aramadan sonra telefona bakabildi yarın ulaşır dedi adama paketin Aksaray'da olduğunu ben söylüyorum bana daha Aksaray'a ulaşmamış diyor bende genel Merkez'den ve kargo takipten öğrendim aksaraya ulaştığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…